![]() |
|
MDMA-Wątek ogólny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: MDMA-Wątek ogólny (/showthread.php?tid=252) |
RE: MDMA-Wątek ogólny - DarkSonia - 29.06.2025 udzielam się bo: - nie mam pojęcia jak działa MDMA? - bo może chce tego spróbować? - bo przyrównałam to do 3MMC ( bo tak wielu znawców robi? ) byłam ciekawa co forum na to? troche w chujowy sposób, ale jak widać zadziałał, dostałam info którego chciałam a nie biedne "klepie czy nie klepie" horsii powolutku jarzy mój system... Ty go raczej nie ogarniesz, kiedy nawet nie rozumiesz sam nawet tego do czego się przyjebałeś.(28.06.2025, 22:58)DarkSonia napisał(a): Takie kryształy to pamiętam sławnej 3MMC ... chociaż MDMA daleko nie ma do tego specyfiku... widzisz, tak jesteś zajebany tym ujowym towarem który smyrasz, że nawet nie rozumiesz tego wpisu. BO PAMIĘTAM TAKIE KRYSZTAŁY które kolega wrzucił post wyżej, a które mi się z 3MMC właśnie kojarzyły - tak sobie właśnie zapamiętałam 3MMC - czego w tym zdaniu nie rozumiesz? ... a potem dodałam trochę prowokacyjnie opinie o MDMA, które gdzies zasłyszłam byłam ciekawa co forum na to - a o tym nie mam zielonego pojęcia, do czego się przyznaję . Serio trzeba Ci to tłumaczyć? mało tematów w życiu ogarniałam i mam się tłumaczyć z tego, że o coś zapytałam? człowieku zmień płyte, na forum jesteś. ogarnij się, czytaj ze zrozumieniem, nie wpierdalaj się w dyskusję, no i zmniejsz dawki... ![]() pozdruFFka RE: MDMA-Wątek ogólny - AniaCz - 15.08.2025 miałam styczność kilka razy z MDMA fajne efekty daje najlepiej zjeść dwie naraz tabletki wtedy fajnie sie chodzi ledwo chodZi te miękkie nogi
RE: MDMA-Wątek ogólny - Konrad Curze - 15.08.2025 MDMA... mam mieszane odczucia co do tej substancji. Ogólnie nie jestem fanem, ale jestem w stanie zrozumieć przesłanki idące za zażywaniem tego. PEwnie w sumie brałem mkę z 10 razy w życiu (w postaci pix i kryształu). Za każdym razem finalnie jestem nią rozczarowany na paru płaszczyznach, ale najważniejszą dla mnie jest jej kłamliwa natura. Tworzy bardzo przekonującą iluzję szczęścia, błogości i rozlania, ale to kłamstwo jest zbyt dobrze wykreowane i na jakiś czas zwodzi mój umysł do tego stopnia, że wierzę w to. Lubię być nietrzeźwy, ale praktycznie każda inna subtancja, którą brałem działała mniej subtelnie i bez problemu jestem w stanie stwierdzić, że to nie jestem Ja tylko chemia w moim mózgu z MDMA tak nie jest. Ten aspekt mnie drażni, bo odbiera mi swego rodzaju kontrolę i zwodzi do czasu albo zakończenia tripa albo to chwili trzeźwej oceny sytuacji (ale dość szybko jest to przykrywane komfortem mki). Część osób zapewne tego szuka biorąc dragi, ale dla mnie ważne jest zachowanie wyraźnej linii między Ja pod wpływem a tym prawdziwym Ja. Szukam ucieczki, ale nie zupełnej, dlatego unikam zgonowania i urwanego filmu, jak ognia, bo to odbiera mi jakąś tam sprawczość. Do tego cena, którą się płaci za te parę godzin błogiego kłamstwa jest nieproporcjonalnie wysoka - parę długich dni ciężkiej deprechy i tygodnie wzmocnionej nijakości. RE: MDMA-Wątek ogólny - Metykatykot - 15.08.2025 Dla mnie też emka jest przereklamowana. Za starych czasów, raz jeden, jedyny jak zjadłem pixe (prawdopodobnie z dodatkiem amf) to czułem się jak Bóg, kochałem świat i ludzi, nie było rzeczy niemożliwych, a teraz? Świeżbienie, mrowienie czy jak to nazwać skóry, takie przyjemno-nieprzyjemne chuje-muje i zamuła. Jak ludzie samą emkę mogą brać na potańcówkach nie mam pojęcia. Już lepiej dobrego 3cmc zjeść niż to dziadostwo
RE: MDMA-Wątek ogólny - Konrad Curze - 15.08.2025 uwzględnij, że w międzyczasie zajechałeś sobie receptory i no raczej nie da się odtworzyć wrażeń pierwszej emki. Ale też nie jest sam trip dla mnie atrakcyjny, wychodzę z pdobnego założenia - już lepszy jakiś katynon, który ma szerszy wachlarz działań i mniej rozkuriwa długoterminowo samopoczucie. Do tego wcześniej wspomniana jej iluzoryczna i subtelna forma działania, gryzie się z moim światopoglądem. Do tego do pix pewnie dodają wszystkiego co się nawinie, zatem nie mam do nich za wiele szacunku / zaufania (już lepeij sobie kupić w krysztale i nie dość, że wyjdzie taniej to trudniej dodać losowy szajs). RE: MDMA-Wątek ogólny - smakosz - 15.08.2025 (15.08.2025, 15:57)AniaCz napisał(a): miałam styczność kilka razy z MDMA fajne efekty daje najlepiej zjeść dwie naraz tabletki wtedy fajnie sie chodzi dwie tabletki na raz? to nie jest dobra ani rozsądna rada bo jakiś nowicjujsz może sie pokarać taką ilością. Doświadczony osobnik po zajebaniu takich punisherów 300 mg też może mieć niezbyt wesoło po takiej ilości na raz RE: MDMA-Wątek ogólny - AniaCz - 15.08.2025 ja wiem mówię o sobie że dwie
RE: MDMA-Wątek ogólny - Forsik1910 - 21.11.2025 Byly testowane szare reapersy i niebieskie punishery robi robote w huj podobalo mi sie |