Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? (/showthread.php?tid=2730)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Ej_ej - 15.10.2023

Zuważyłem coś takiego, że po kilku nocach waląc nie potrzebuje kompletnie snu i czuję się bardzo dobrze. Za małolata 2 nocy max i było po mnie. Ciekawe jaki z tego wniosek

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Lifeisbrutal - 06.12.2023

Kiedyś tydzień nie spałaś i żyłeś dzisiaj zaczyna się 3 dzień bez snu i lekkie zmęczenie mnie dopada ale też z braku jedzenia organizm jest osłabiony zjadłem tylko kromke chleba z żółtym serem wczoraj. Ej nie xD przedwczoraj chyba xD a chuj tam z tym jeden dzień w tą czy w tamtą to bez różnicy. Zaraz gasze światło zapale małą lampke żeby ciemno jak w dupie u murzyna nie było xD i zobaczymy co wyjdzie z mojego spania.

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - dzwudziesty - 06.12.2023

6dni, również alfa. Dochodzilem do siebie prawie miesiąc czasu.

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Martin - 06.12.2023

Ej_ej To ja mam dokładnie odwrotnie. Zawsze lubiłem długo latać. Ale teraz niezbyt mam czas na takie akcje i nawet po dobie czy dwóch dochodzenie do siebie jest już męczące.

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - elomaniana - 09.12.2023

Z palcem w dupie 4,5 dni

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - BrylancikowA - 09.12.2023

Tydzień ale nie powtorzylabym tego w życiu opisalabym to jako czysty horror

(06.12.2023, 02:21)Lifeisbrutal napisał(a): Kiedyś tydzień nie spałaś i żyłeś dzisiaj zaczyna się 3 dzień bez snu i lekkie zmęczenie mnie dopada ale też z braku jedzenia organizm jest osłabiony zjadłem tylko kromke chleba z żółtym serem wczoraj. Ej nie xD przedwczoraj chyba xD a chuj tam z tym jeden dzień w tą czy w tamtą to bez różnicy. Zaraz gasze światło zapale małą lampke żeby ciemno jak w dupie u murzyna nie było xD i zobaczymy co wyjdzie z mojego spania.
Ja też kiedyś szło lecieć parę dni i człowiek tak tego nie odczuł a teraz dwa dni w ciągu i masakra z czlowiekiem

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Biały Miś - 09.12.2023

Ostatnio rekord od piątku 1.12 do 7.12 (6 nocy) akurat że na noc miałem do roboty to na umilenie czasu nepik. Później to już pvp, pihp, ketamina itp. 😋 o dziwo w ostatnim dniu bez zbędnych schiz, tylko wodospady na ścianach i czasami muzyka sama odtwarzająca się w głowie. Zdarzało się na innych maratonach że po 4 dniach już potrafiłem mieć nieźle halu-tripy więc było dobrze. Oczywiście witaminki, nawodnienie, wciskanie jedzenia na siłę to podstawa. 🔥🔥

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Diamentowa - 13.12.2023

Tydzień ale to był horror

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - Czeslawo - 20.12.2023

Po hexie w 2019r. 5 nocek to napewno, zastanawiam się czy nie 6, ale w każdym razie dużo za dużo, nie naśladować, nie powielać, prawa autorskie aż do wygaśnięcia.  Smile

RE: Jak długo zdarzyło Ci się funkcjonować bez snu? - tonyk - 20.12.2023

Ja 22.40 to już dętka idę zaraz hasać. Jestem degeneratem