![]() |
STERYDY - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: STERYDY (/showthread.php?tid=328) |
RE: STERYDY - Beeniepatu - 02.11.2022 Jeden i drugi ma swoje racje, ale zaden nie wspomnial, ze kluczem do oceny efektywnosci organizmu, zarowno bez jak i stosujac suplementacje uzupelniajaca, jest cykliczne badanie, a nie subiektywna ocena. dimiliki niestety pare mitow podales za pewnik, bo 'slyszales od chlopakow co walcza' mati54 Ty jak chcesz pouczac, to nie wytykaj komus wiedzy z podstawowki, tylko pochwal sie tym co wiesz i staraj sie dzielic wiedza, by Ci co sa w bledzie, mieli szanse z niego wyjsc. RE: STERYDY - dimiliki - 02.11.2022 Beeniepatu przecież ja pisze co chwile o tych badaniach krwi (w sumie raz napisałem ![]() RE: STERYDY - Beeniepatu - 02.11.2022 Najpewniej nie doczytalem co do badan. Byc moze nie wybrzmiewa to tak glosno jak subiektywna ocena samopoczucia i wynikow. Te oceny niestety, czy to przy cpaniu, suplementacji czy zdrowym prowadzeniu sie, musza byc regularnie konfrontowane z wynikami badan. Bo czesto subiektywizm bywa malo obiektywny RE: STERYDY - mati54 - 02.11.2022 (02.11.2022, 11:58)dimiliki napisał(a): Chlopie napisales pare postow wyzej zeby pisali do cb na pv o "dostepnosc" jak inaczej nazwiesz to ze chcesz zwyczajnie zarobic ? W poprzednim poscie napisales ze "puchniesz" jakbys mial ciut wiecej oleju w glowie to bys wiedzial cos na temat retencji i skad sie ona bierze w twoim przypadku osoby ktora ma testosteron nizej niz osoba naturalna patrzac ze bijesz 0.5 ml co 10 dni xDDD to puchniesz od syfiastego zarcia (02.11.2022, 12:29)beeniepatu napisał(a): Jeden i drugi ma swoje racje, ale zaden nie wspomnial, ze kluczem do oceny efektywnosci organizmu, zarowno bez jak i stosujac suplementacje uzupelniajaca, jest cykliczne badanie, a nie subiektywna ocena. Jezeli pojawi sie w tym dziale konkretne pytanie na jakie beda znal odp to bardzo chetnie, poki co zobaczylem tylko dilera chwalacego sie swoja glupota RE: STERYDY - dimiliki - 02.11.2022 mati54 Dostępność z definicji to słowo znaczy o łatwym dostępie do czegoś cos co możesz w łatwy sposób nabyć ! Naucz się polskiego najpierw zanim zaczniesz wymyślać jakieś głupoty nauka nie boli . WGL to co Ci dupę ściska że napisałem taki tekst masz jakiś problem z tym ? nie wystawiłem linka tylko napisałem że jak ktoś chce wiedzieć coś o dostępności mogę pomóc PW .Przywołaj mi tekst w którym pisałem że puchnę bo nie mogę czegoś takiego znaleźć ... Chyba że masz na myśli to że mnie spina bo o tym pisałem o napięciu mięśniowym!!! a o tym że puchnę to już sobie sam jakoś dorobiłeś uroiłeś czy coś w ten deseń ... Po to robie badania krwi żeby sprawdzić poziom testosteronu estradiolu bo estrogen to masz u kobiet CHŁOPIE ! chyba że jesteś kobietą tak napisałeś kilka postów wcześniej , i nie tylko bo jeszcze badam progesteron cukier i ogólną morfologie i nie lubię przekleństw ale DO KURWY NĘDZY PO TO BIORE ARMIDEX ŻEBY TRZYMAĆ ESTRADIOL POD KONTROLĄ ! I nie wymyślaj głupot że puchnę od jakiegoś hujowego jedzenia bo to bzdury wyssane z brudnego palca diety się trzymam bardzo czasami cos podjem bo lubię ! i huj Ci do tego ! . Co Ty możesz na mój temat wiedzieć , a w szczególnie o tym jaki mam poziom testosteronu robisz mi badania czy jak ? czy sobie kalkulator odpaliłeś ?! Naucz się najpierw czytać i normalnie rozmawiać z ludźmi dopiero pisz i wkurwiaj innych swoimi dyrdymałami RE: STERYDY - mati54 - 02.11.2022 (02.11.2022, 18:02)dimiliki napisał(a): mati54 Odpisuje ci ostatni raz, zostawie dla innych poziom tej zenady jaka reprezentujesz. Chlopie po co dalej idziesz w zaparte i sugerujesz ze nie chciales nikomu nic sprzedac a jedynie napisac co jest latwo dostepne xDDDD wiekszej glupoty w zyciu nie slyszalem ale tonacy brzytwy sie chwyta, szczegolnie ze napisales to pod postem kogos kto szukal gdzie mozna kupic ![]() ![]() Nie odpisuj na to bo ja juz i tak nie biore udzialu w dyskusji z toba, milego wieczoru. Każdy środek ma swój okres półtrwania jak i każdy lek, stad od dekad przyjęto pewne dawkowanie i częstotliwość przyjęcia substancji. Dla przykładu cypio/enan nie powinno sie brać rzadziej niż co 3 dni wynika to głownie z momentu kiedy substancja osiąga swój szczyt, kolega biorąc co 10 dni dawkę jak dla dziecka jedyne co robi to psuje sobie organizm bo dostarczając z zewnątrz organizm przestaje produkować testosteron, tak rzadkie iniekcje powodują ogromne wahania hormonów co przekłada się na same skutki uboczne. Podobnie dawkowanie, nie ma żadnego sensu bawić sie w jakiś micro dosing bo nic na nim nie zbudujemy a jedynie sobie zaskoczymy, nie mowie tutaj zeby brac gram towaru tygodniowo bedac amatorem, ale nawet dla osoby, która dopiero zaczyna zabawę to biorąc pod uwagę wagę estra i zanizone stezenie, branie ponizej 500 mg tygodniowo mija sie kompletnie z celem, kolega nie bierze tyle nawet miesiecznie a i tak ma problemy z estro ? Sterydy nie sa dla idiotow pamietajcie. RE: STERYDY - dimiliki - 02.11.2022 mati54 głupoty piszesz i tyle enat ma dłuższy okres półtrwania i zaleca się go brać co 5 dni a nie co 3 jak w przypadku cypio to po pierwsze i tak wgl to mijasz się z prawdą bo takich dawkach nie trzeba się odblokowywać wale teścia prawie 2 rok cały czas bez żadnych przerw i wszystko jest git po drugie to ty zaczynasz jakieś z dupy aferki a nie wiesz o czym piszesz sam walisz jakieś placebo z huj wie jakich źródeł pisałeś o jakiś zaniżonych dawkach ale tak jest jak się bierze lipny towar ... Estro mam nie tylko z powodu teścia wyjebane ale to już inna historia nie będę Ci tego tłumaczył bo nie pojmiesz tego . Szukasz sobie aferek żeby mieć co pisać i taka jest prawda a jedyną osobą która utonęła w tym temacie to jesteś ty bo nie masz żadnych dowodów do poparcia tezy że ty masz rację napisałeś z wcześniej głupoty wyssane z palca i nie masz nawet na nie argumentów co chwilę się czepiasz czegoś innego idź robić syf gdzie indziej bo ewidentnie ze sportem to ty masz mało wspólnego piszesz wyczytanych w necie informacjach i powielaniu bzdur a sam teraz nawijasz o jakiś przyjętych od dekad dawkach . Morał z tego taki coś Ci ktoś powiedział gdzieś coś poczytałes a sam tak do końca nie wiesz i jeszcze chcesz mi wmówić że masz rację w aferze którą sam wymyśliłeś I jeszcze jedno będę chciał to będę polecał kogo mi się podoba i huj Ci do tego !I mam to w dupie że napisałeś żebym nie odpisywał jak Ci się coś nie podoba to nie czytaj i tyle RE: STERYDY - mati54 - 03.11.2022 (02.11.2022, 20:40)dimiliki napisał(a): mati54 głupoty piszesz i tyle enat ma dłuższy okres półtrwania i zaleca się go brać co 5 dni a nie co 3 jak w przypadku cypio to po pierwsze i tak wgl to mijasz się z prawdą bo takich dawkach nie trzeba się odblokowywać wale teścia prawie 2 rok cały czas bez żadnych przerw i wszystko jest git po drugie to ty zaczynasz jakieś z dupy aferki a nie wiesz o czym piszesz sam walisz jakieś placebo z huj wie jakich źródeł pisałeś o jakiś zaniżonych dawkach ale tak jest jak się bierze lipny towar ... Estro mam nie tylko z powodu teścia wyjebane ale to już inna historia nie będę Ci tego tłumaczył bo nie pojmiesz tego . Szukasz sobie aferek żeby mieć co pisać i taka jest prawda a jedyną osobą która utonęła w tym temacie to jesteś ty bo nie masz żadnych dowodów do poparcia tezy że ty masz rację napisałeś z wcześniej głupoty wyssane z palca i nie masz nawet na nie argumentów co chwilę się czepiasz czegoś innego idź robić syf gdzie indziej bo ewidentnie ze sportem to ty masz mało wspólnego piszesz wyczytanych w necie informacjach i powielaniu bzdur a sam teraz nawijasz o jakiś przyjętych od dekad dawkach . Morał z tego taki coś Ci ktoś powiedział gdzieś coś poczytałes a sam tak do końca nie wiesz i jeszcze chcesz mi wmówić że masz rację w aferze którą sam wymyśliłeś I jeszcze jedno będę chciał to będę polecał kogo mi się podoba i huj Ci do tego !I mam to w dupie że napisałeś żebym nie odpisywał jak Ci się coś nie podoba to nie czytaj i tyle Proponuje każdemu sprawdzić co ten rak napisał w pierwszym zdaniu. To jakieś 10 sekund w wyszukiwarce a raz na zawsze skończy dyskusje. Miałem już nie odpowiadać ale poziom kłamstw jakie ten osobnik głosi jest przykra. Milej nocy życzę każdemu byle omijać tego szamana i jego wypociny z daleka. RE: STERYDY - dimiliki - 03.11.2022 mati54 Jak dlugo stosowac Cypionat? Co ile dni brać Testosteron Cypionate? Ze względu na okres półtrwania wynoszący maksymalnie 5,5-6 dni, testosteron cypionat należy brać co 3-5 dni. Dawkowanie Testosterone Enanthate w postaci iniekcji wykonuje się co 5-7 dni. Z reguły od 200 mg, nawet do 1000 mg w niektórych przypadkach. Zależne jest to przede wszystkim od zaawansowania osoby stosującej środek. Okres stosowania to najczęściej 8-16 tygodni. i CO? TO NAPISAŁO GOOGLE WIĘC SAM SOBIE STRZELIŁEŚ W KOLANO A TAK WGL TO WSZYSCY GDZIE NIE WEJDE NA NETA PISZĄ COŚ INNEGO DOBRZE ŻE NIE WIDZĘ TYCH OSÓB NA ŻYWO BO BYM SIĘ SMIAŁ ŻE TAKIE CIOTY PISZĄ TAKIE GŁUPOTY I KAŻDY TO POWTARZA JAK GĘSI PRZED CHWILĄ CZYTAŁEM PORADY CHŁOPÓW ŻE PO 100MG TESCIA ENE MUSI SIĘ KONIECZNIE ODBLOKOWAĆ A NIKT MU NIE ZAPODAŁ NAWET POMYSŁU ŻEBY SIĘ PRZEBADAŁ TO BĘDZIE MIAŁ JASNE ! Dodaje Cię do ignorowanych ŻEGNAM !!! RE: STERYDY - Czort - 26.11.2023 Witam, zamawiał ktoś trt u ducha i mógłby się wypowiedzieć ? |