Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Bezpieczeństwo fizyczne (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? (/showthread.php?tid=3297) |
RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Mef123 - 06.03.2024 Nidy nie zdarzyła mi się taka sytuacja żeby ktoś mi coś dosypał do drina RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - whaaaaitwhat - 08.03.2024 RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Paktowski - 24.03.2024 Tak. Na mocnym rozkurwieniu kumpel dodał mi rolki do napoju. (14.02.2024, 00:16)Lifeisbrutal napisał(a): Dosypać komuś benzo na schizie to wybawienie go z horroru szczególnie alfowego. Gdybym był w takiej sytuacji całowałby tego kogoś po rękach. Wiem co pisze już nie raz alfa mnie pokarała a benzo brak.Lifeisbrutal masz rację. To było dla mnie jak "wybawienie" 😁❤️ RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - lubelski - 06.04.2024 Naszczęście nie, ja swoich drinków pilnuję. RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Paktowski - 07.04.2024 lubelski Mimo wszystko, jakby Ci się zdarzyło, jak masz opiekuna to powiedz: "pilnuj mnie, ja się pobawię" 😂 RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - hidden - 14.04.2024 (14.02.2024, 00:16)Lifeisbrutal napisał(a): Dosypać komuś benzo na schizie to wybawienie go z horroru szczególnie alfowego. Gdybym był w takiej sytuacji całowałby tego kogoś po rękach. Wiem co pisze już nie raz alfa mnie pokarała a benzo brak. z jednej strony racja, ale tutaj chyba mowimy o ziomku co chce sobie grubo polatac i nie chce fazy zbijac, a niekoniecznie z poschizowanym od alfy typem samo podawanie komus czegos na nieswiadomce wydaje mi sie byc bardzo niemoralne jednak RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Lifeisbrutal - 14.04.2024 hidden No tak to nie należy do normalnych rzeczy. Ja pisałem akurat w tamtym momencie o sobie. RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - monio - 10.05.2024 Mi kiedyś w klubie go dojebali coś choć byłem nieźle naciukany to i tak straciłem świadomość to wyjebali mnie na 2000zl kurwa ocknąłem się w jakimś klubie nie pije już drinków podawanych przez półnagie Panie RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - LOBO - 10.05.2024 Juz prawie cala Polske przelecialem, a dalej leciec mi sie chce ;-)...ta dolali mi kiedys GBLa w klubie, ale cytyujac slowa naszego wieszcza narodowego...Detektywa Krzysia Rutkowskiego..."Ty nie wiesz z kim Ty tanczysz" ;-D takze tak RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - kurvvisko - 10.05.2024 Bodajże raz w klubie, bo urwał mi się na jakiś czas film. Na szczęście nic się nie stało, ktoś znajomy mnie odwiózł do domu. |