![]() |
|
Zakłady bukmacherskie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Zakłady bukmacherskie (/showthread.php?tid=374) |
RE: Zakłady bukmacherskie - kiertnik82 - 25.08.2024 Też dosyć często obstawiam, trochę interesuję się piłką nożną, więc staram się być na bieżąco. Zwykle za 20-40zł, czasem zdarzy się też coś za dyszkę. Zazwyczaj są to około 4 mecze na kuponie, czasem max.5. Kiedyś na obczaiłem gościa w strefie kuponów, który obstawiał tenis i miał bardzo wysoką skuteczność, więc zacząłem obstawiać dokładnie tak jak on i zgarnałem wtedy na plus około 15 tys zł (grając za około 1000zł na kupon, czasem po kilka dziennie), lecz poźniej już gdzieś zniknął lub nie udostepniał kuponów, ja też przestałem, ponieważ nie interesuje się tak bardzo tenisem. RE: Zakłady bukmacherskie - S-N - 09.11.2025
RE: Zakłady bukmacherskie - Konrad Curze - 10.11.2025 Raczej bym odradzał zabawę w jakikolwiek hazard. Spora część Forumowiczów w mniejszym lub większym stopniu ma problem z uzależnieniem od dragów, dokładanie do tego silnie uzależniającego hazardu (które obecnie staje się upowszedniony w ogromnej ilości sfer życia)... Cóż, brzmi jak równia pochyła. Jako przestrogę dodam, że wśród uzależnień osoby mające problem z hazardem mają największy % popełnianych samobójstw. RE: Zakłady bukmacherskie - Epsiakos - 10.11.2025 Hazard najlepiej idzie w parze z alkoholem, bo tam najczesciej ma swoje narodziny - dopiero wtedy jest to naprawde grozne. Jebac hazard pod kazda postacia, hazard+alkoholizm sa przyczyna rozpadu co 4 rodziny w polsce RE: Zakłady bukmacherskie - Konrad Curze - 10.11.2025 Epsiakos Z jakiegoś powodu nie mogę dać "plusa", zatem napiszę - święte słowa. RE: Zakłady bukmacherskie - Epsiakos - 10.11.2025 W hyde parku nie mozna plusowac RE: Zakłady bukmacherskie - Czeslawo - 12.11.2025 (05.05.2022, 00:01)MarekToZiomal napisał(a): Siemanko gracie w zakłady jak tak to na jakim buku i jak wam idzie polecacie jakieś portale typerskie czy raczej sami gracie i jakie stawki ? Nie, nie gram, bo przejebałem tyle kasy przez bukmacherkę, że tyle przecz całe życie nie wyjebałem na dragi, czy balet… Nie ważne, ile ma się kasy wszystko da się szybko przejebać, każdy zakład to strzał dopaminy, później przychodzi granie na live i zanim obrócisz samarę z dychą to kasy możesz już nie mieć… Uważaj ziom, znam to z autopsji. RE: Zakłady bukmacherskie - S-N - 12.11.2025 Ja Gram za małe stawki Szukam odpowiedni kursów sprawdzam na innych zakładach jakie są kursy i robię pyk ,nie Gram jak moi Znajomi co Biorą pożyczkę z pracy po 20 tyś i siedzą w domu przez tydzień i Grają bo mają ciśnienie i kasę wtapiają , Mam takich Typów co Kłamią a okazuję się ze więcej kasy przewalają Bo potem wychodzi na jaw ile przewalił , mnie tez namawiają do tego ale inaczej myślę o tym bo mi szkoda tyle pieniędzy wydać na takie coś bo nic z tego nie ma , wole za te pieniądze odłożyć i gdzieś się wybrać , a Najlepiej nie mówić nikomu ile się ma kasy bo potem naciskają aby pożyczyć, Mam znajomego takiego ze jak by chciał to by Matkę sprzedał z mieszkaniem aby Grać RE: Zakłady bukmacherskie - Czeslawo - 12.11.2025 S-N Czyli póki co nie masz objawów poważnego uzależnienia, ale wiesz kwestia jest płynna, dziś nie masz za tydzień już możesz mieć, szczególnie jak wygrasz dużo to jest tendencja to pomnażania kasy i ten etap jest w cholerę niebezpieczny. Hazard to straszna dziwka...
RE: Zakłady bukmacherskie - Sniffiarz97 - 12.11.2025
|