Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Legal-Dark-Buzz.net (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=71) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net (/showthread.php?tid=3745) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - Lifeisbrutal - 12.05.2024 Mam ten sam problem co Kapitan Wysłałem zrzut ekranu napisałem co i jak numer zamówienia. Zrobiłem wszystko przez stronę wpisałem kod dopal i wyskakuje wykrzyknik, że wiadomość nie chce się wysłać. RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - Kapitan - 12.05.2024 Lifeisbrutal Założyłeś dopiero konto na telegramie czy już miałeś wcześniej ? RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - Lifeisbrutal - 12.05.2024 Kapitan Założyłem a ,że się wkurwiłem na niemożliwość wysłania wiadomości to wczoraj wyjebałem telegram. RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - Diabeuu666 - 12.05.2024 BO Dodajesz go do kontaktów. piszesz na maila swoj nick za tekegrma itp i zaraz cie przyjmnie i wszystko gra RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - BlueSheep11 - 12.05.2024 Ja wczoraj wieczorem wysłałem wiadomość na Telegramie i też właśnie mam problem z tym czerwonym wykrzyknikiem, no więc dzisiaj rano wysłałem im maila (na adres podany na stronie sklepu w zakładce Contact), ale nadal cisza. A i btw, wie ktoś czy wysyłają te sample też na pickup pointy którejś firmy kurierskiej, czy jedynie na adres domowy? (O to też ich od razu zapytałem w wiadomości, ale skoro tak długo nie odpisują to może tu na forum się dowiem szybciej ) RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - horsii - 12.05.2024 BlueSheep11 z tego co słyszałem wysyłka zwykłą pocztą, tak więc wziąć to możesz na dom albo na poste restante. RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - Diabeuu666 - 13.05.2024 Też nie mogłem wyslac wiadomosci na TG zakładaszz konto na TG piszesz do Vendora na TG/ potem na maila i podajesz mu swoj nick Z TG i zeby cie dodal do kontaktów bo jest tak ze poki cie nie przyjie to nie ozesz wyslac wiadomosci do niego. u mnie sprawa załatwiona w 2 dni . pewnie poszlo by w jeden ale nie miałem czasu. Vendor bardzo uprzejmy, wyrozumiały. Tak saple lataja pocztą na adres doowy albo mozesz post restante Ja lada dzień odbieram. Dzieki LegalDarkBuzz RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - horsii - 13.05.2024 wygląda na to, że dziś wyleci do mnie przesyłka z próbkami, jak przyjdzie to dam znać. RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - Diabeuu666 - 13.05.2024 No wszyscy amy posrane w ustawieniach tylko nie Ty szczwegolnie jak nowego telgrama sie zakłada hehe nie poyślałes ze po tym Vendor sa zmienił ustawienia i dlatego juz tego nie ma ? RE: Mniej ważne kwestie, sugesie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net - halje selasje - 13.05.2024 ja również bez żadnego problemu napisałem na tg, jak nie potraficie się zabezpieczać, to tego nie róbcie, bo wam sample spierdolą |