Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! (/showthread.php?tid=3944) |
RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - politoksykoman94 - 19.06.2024 Nie dość, że nie odpisałeś na session z chociażby próba tłumaczenia to chłopie zablokowałes mnie i innych, których wyjebałeś tutaj. Synek jesteś skończony na tym forum. A jak chcesz mnie rozjebać to zapraszam do Chorzowa pluje Ci w twarz śmieciu. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Lukas1985 - 19.06.2024 (19.06.2024, 17:00)Diabeuu666 napisał(a): Skoro mówią że wała zrobiłem to niech pokażą że nic nie zostało wysłane!!! I to jest ten Twój szacunek o którym pisałeś niedawno ? Po raz kolejny pokazujesz się z jak najgorszej strony. Ludzie powinni zacząć zgłaszać Twoje przekleństwa i powinieneś na rok dostać akceptację postów - to Raz. Dwa - jak on ma pokazać, że nic nie dostał ? Co ma zrobić zdjęcie pustego biurka ? Ty powinieneś mieć potwierdzenie nadania. Po raz miliardowy udowadniasz jak bardzo jesteś odklejony od świata rzeczywistego. (19.06.2024, 17:19)LOBO napisał(a): Rozwiazanei jest tylko jedno, jak dowody sa i jest to prawda....Panu diobelkowi juz za uczestnictwo w tym zacnym forummo...mowimy alwiderzejn...nie bedziemy tesknic w ogole, a bedzie imprezka zrobiona...w ramach akcji ekologicznej spzratamy ziemie ;-DDokładnie xD ja bym typowi nie powierzył chomika a co dopiero pieniądze na które pracuje. Nawet 30zl by mi było szkoda, bo na 30zl muszę Ciężko pracować. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Diabeuu666 - 19.06.2024 Ty jesteś Łukasz1985 ale raczej 2005 max Skoro wysłane to mają w apce InPost wszystko. Ja jestem oskarżany a wiem że wysłałem i nie będę nic udowadniał bo wiem swoje.... Cwaniaczku RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Luj Ogłuszacz - 19.06.2024 Mobilizacja 4 Ratować RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Diabeuu666 - 19.06.2024 Mają Tutaj gula ludzie ale mam to w dupie. RC Black to samo. Pisze mi o zasadach i honorze.... Śmiech kurwa na sali RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - horsii - 19.06.2024 Podziękujcie panu za współpracę jak taki niesforny i po problemie. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Twilight Sparkle - 19.06.2024 Potwierdzenie niewysłania xDDD gdzie taki druk można pobrać? RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Lukas1985 - 19.06.2024 (19.06.2024, 17:58)Diabeuu666 napisał(a): Ty jesteś Łukasz1985 ale raczej 2005 max No ale to nie masz potwierdzę ja nadania paczki ? Ja mam jak mojej wysyłałem. @"Twilight Sparkle" nie bierz typa na poważnie. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Diabeuu666 - 19.06.2024 A chuj mnie obchodzą Twoje jakieś potwierdzenia 🤦 jeśli ktoś mi coś zarzuca to czekam na dowody. Proste. Ogarnij się chłoptasiu RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - politoksykoman94 - 19.06.2024 (19.06.2024, 19:20)Diabeuu666 napisał(a): A chuj mnie obchodzą Twoje jakieś potwierdzenia 🤦 jeśli ktoś mi coś zarzuca to czekam na dowody. Proste.Typie poprosiłeś mnie o kod, to Ci go podałem. Paczka została nadana. Z uśmiechem na twarzy jadę na atak klonów a tam nic. Kurwa jak Ci pisałem wczoraj, że jestem pusty i potrzebuje benzo to mogłeś chociaż kurwa 5 tabletek wrzucić żeby mną nie potelepało. Jakby to chodziło kurwa jebane mdphp żebyś mógł sobie zryć łeb jeszcze bardziej (o ile to w ogóle możliwe), ale nie o benzo. I przez to vendor z marketu który mi może i goni klony w chuj drogo już mi tego nie wyślę do piątku więc kurwa dzięki koleś. Poprawka: to Ty sam powiedziałeś, że masz klony w dobrej cenie więc.. |