Du**.gold - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Du**.gold (/showthread.php?tid=4258) |
RE: Du**.gold - Epsiakos - 30.08.2024 Nie zebym bronil ducha, bo absolutnie go nie bronie. Ja w tym wypadku bronie materialu, pytanie tez z ktorego batcha jest ta probka - bo ja mowie o pierwszym sorcie co w zeszlym roku ladowal u ducha, obstawiam ze kot_kreskowy o tym samym mysli. kot_kreskowy ogolnie na zywo sie nie spotkalem, ale znam takich co mieli a-pihp w krysztale, ale on bardziej przypominal wygladam hexen akurat RE: Du**.gold - kot_kreskowy - 30.08.2024 Epsiakos Osobiście miałem pierwszy sort i później albo drugi lub trzeci, nie pamiętam dokładnie, jednak żaden nie działał jak pihp. To co miał duch miało całkowicie inne wejście i czas działania od pihp. Z alfą pvp miałem do czynienia tylko od ducha, natomiast wiem doskonale jak działa pihp i różnica była ci najmniej odczuwalna żeby nie powiedzieć duża. Nie klei się to jakkolwiek. RE: Du**.gold - yetow - 30.08.2024 (30.08.2024, 15:34)voice.of.voiceless napisał(a): pszeciez ducha złapał Tusk!!!1!1!1!1!1!one one Dobra kończ waść, wstydu oszczędź RE: Du**.gold - Mglus808 - 30.08.2024 (29.08.2024, 20:06)yetow napisał(a): mnie to ciekawi ile jeszcze osób zamówiło już po exit scamie na jego stronie Mordo to nie był exit scam i nikt nie zamówił bez ducha bo tam nie ma kont i nic się samo nie generuje więc nie możliwym żeby ktokolwiek zamówił po jego zniknięciu. Epsiakos skoro wiesz skąd on brał towar to kto ma to a pihp i md pihp które wysyłał w samplach dzień przed zniknięciem ? I skąd miał transparentne 3mmc ? Jakoś nikt w PL nie ma tego towaru i myślę że Twoje domysły nie mają za dużo związku z rzeczywistością. Może czymś tam się wspomagał z tego miejsca co przeglądasz ale raczej wątpię żeby wszystko było tylko od jednego dostawcy Widać że wypowiadają się osoby które zamówiły coś sporadycznie raz dwa i nawet nie znają schematu jak działał duch więc nie mieli z nim za dużo kontaktu, ewentualnie coś tam podpytywali i są poprostu obserwatorami którzy snują swoje teorie RE: Du**.gold - kot_kreskowy - 31.08.2024 Myślę, że każdy ma tu trochę racji, zarówno Epsiakos z tym co napisał oraz Ty Mglus808 bo na pewno dostawcy byli różni. Jedno źródło nie definiuje od razu wszystkich tematów. RE: Du**.gold - voice.of.voiceless - 31.08.2024 (30.08.2024, 20:58)Mglus808 napisał(a): Widać że wypowiadają się osoby które zamówiły coś sporadycznie raz dwa i nawet nie znają schematu jak działał duch ale to Ty dalej nie możesz skleić akcji, że to stary wilk, wolf, ozz cool, dorotka, demoon, trzynastka, a zarzucasz komuś, że "nie znają schematu" xD RE: Du**.gold - Lukas1985 - 31.08.2024 (30.08.2024, 19:23)kot_kreskowy napisał(a): Abstrahując od tego, że jeszcze nigdy nie widziałem pihp w krysztale, to działanie jego alfy-pvp nie przypominało testowanych przeze mnie alf-pihp. Jeszcze raz - forma /proch/kryształ/gruda nie ma znaczenia. RE: Du**.gold - kot_kreskowy - 31.08.2024 Lukas1985 Tak, zgadza się. Twierdzę tylko, że nie widziałem pihp w takiej formie. Działanie też inne. RE: Du**.gold - kej9 - 31.08.2024 niestety raz zem tylko pobral to pvp i stawiam kurwa mikrusa ze to nie bylo zjebane pihp. przeca pihp to dziadowstwo jedyna recka w ktorej sie tak podniecilem xdd moze jednorazowa pomylka jakas, moze nie. chuj wie ale nepa to raz dostalem padake RE: Du**.gold - smakosz - 31.08.2024 (30.08.2024, 15:34)voice.of.voiceless napisał(a): pszeciez ducha złapał Tusk!!!1!1!1!1!1!one one Sam Tusk wydał za nim list gończy a potem osobiście zatrzasnął kajdanki na jego rękach A kiedy duch planował wyjebke? Pewnie wtedy kiedy tutaj zawitał |