![]() |
|
2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73) +--- Wątek: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON (/showthread.php?tid=4712) |
RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - DZIESIĄTKA - 21.08.2025 Ja próbowałem AniaCz zacząłem od dawki 220mg byłem sobie na swoim laptopie było miło dla mnie jest to sort dobry jestem z tym dlatego jest to dobra rezerwa poza mocnymi alfami, dam plus tobie jak będę mógł bo daje się tylko to co daje nam fazę dobrą, a tu mamy to co to da, dlatego jest to to co daje swoim rodakom na sell schodzi dobrze dlatego zamawiam to normalnie dużo mam za to będzie fajnie jak sam zarobię na tyle żeby mieć uśmiech z portfela korzystam jak chcę dlatego że mam to co daje zarobek od GR8 ChemS dostaję gratis do worków jest dużo na wadze mam plus dodatkowy gratis jakiś odczynnik z listy jestem zadowolony mocno z tego 2MMC bo sam zjadam to z tego co zostaje ma dobrą moc mam libido na + do tego speed szaleje się i jest błogo stan dobry do wyjścia na impreze ocena plus dzięki dla GR za gratis paka leci dobra starczy hehe pozdro. RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - EmStO - 22.08.2025 Same ciekawe opinie tego 2mmc ![]() Kiedyś to miałem i działanie było takie ooo nawet średnie przy dużych dawkach wyrzucanym oralnie RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - terminatora - 10.09.2025 2MMC pobrałem sobię na test w dniu moich urodzin gdzie kończę 30 latek dostałem w worku zapakowane w czymś jeszcze bardzo bezpiecznie to wygląda odpakowanie zajeło mi kilka minut wszystko bezpieczne zaczałem sniffować ten sort powiem wam że moc jest niezła daje ponad 100 mg a tu zaskoczenie wejście euforyczne mocne do tego libido czuję się błogo i dobrze fajnie mi sie chodzi i sprząta do tego mam wrażenie unoszenia powiek speed wyczuwalny odczynnik na 4/5 bo czysty i fajnie wchodzi nie pali nosa nie wywala oczu do tego po kilku h dopiero dorzutka jakoś długo mnie to trzymało ku mojemu zaskoczeniu zejścia nie ma pozdrawiam
RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - doxyou - 10.09.2025 terminatora Na jakim poziomie jest Twoja tolerancja? Kiedy ostatnio brałeś jakiś releaser serotoniny? RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - DarkSonia - 10.09.2025 hm - najpierw należy rozkminić - kto to terminatora potem poczytać opinie ludzi, którzy to brali - wyjadacze ketonowi, którzy mówią krótko... słabizna - i to w dawkach nawet 300mg to nie ma podskoku do 3CMC/3MMC już o 4kach nie wspominam nawet taki rekreacyjny narkotyk, idealny na "pierwszy raz" albo do mixów 100mg Cię robi? musiałbyś mieć serio mega mega czystą tolerkę ja np po miesiącu abstynencji od wszystkiego ( łącznie z alko i papierosami ) 100mg nawet nie poczułam, a 200mg działało na granicy placebo. RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - EmStO - 10.09.2025 DarkSonia mówisz trzeba rozkminic? Wydaje mi się, że jest to jakieś multikonto chętne lizać dupę za darmowego narkotyka ![]() Jeden post przeczytałem najpierw określa się jako on potem ona xD 2mmc z różnych źródeł miałem okazję próbować to Laaal nie tło nawet przy iniekcji ![]() A tutaj 100mg sniff takie cuda dzieje gdzie ta substancji znacznie lepiej wypada podana oralnie. |