NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org) +-- Dzia艂: Dzia艂y partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dzia艂: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- W膮tek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4919) |
RE: NEP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 03.12.2024 Inferno聽 Pocieszna opinia XD Smiech艂em馃憤 RE: NEP - Opinie o produkcie - aleksander37 - 03.12.2024 Witajcie dotar艂 do mnie nep聽 To akurat najwi臋ksza grudka przewaga ma艂ych kamyczk贸w. Vapo dla mnie super topi si臋 nie藕le zapach taki jak ma by膰聽 Sniff nie pr贸bowa艂em jeszcze聽 Oceniam na 8na 10 RE: NEP - Opinie o produkcie - Inferno - 03.12.2024 (03.12.2024, 20:16)kot_kreskowy napisa艂(a): Inferno聽 Dzi臋kuj臋 ja Twoje r贸wnie偶 lubi臋 czyta膰 bo jeste艣 poeta haha w DUPALA聽 aleksander37聽jak zaczniesz z paleniem to mo偶esz sko艅czy膰? Masz czas na jebniecie krechy? Bo mi 15 zapalniczek w noc posz艂o a偶 do 艣wieczki si臋 przytuli艂em hahaha RE: NEP - Opinie o produkcie - aleksander37 - 04.12.2024 Inferno聽 ci臋偶ko jest sko艅czy膰 ciezko RE: NEP - Opinie o produkcie - Mirosound - 04.12.2024 (03.12.2024, 18:43)DarkSonia napisa艂(a): ewidentnie tego typu stymulant nie jest dla Ciebie... Dzi臋kuj臋 馃榿 Z pewno艣ci膮 doradztwo przebadania wezm臋 do Siebie ('tym bardziej, 偶e wiek powoli na to wskazuje) Z Mefem nigdy nie mia艂em takich problem贸w. Co do NEP-u to Duszkowy mn膮 kiedy艣 pozamiata艂 (schizy pierwsza klasa), oraz w pierwszy dzie艅 po przylocie go艂abka, 艣wiadomy dawkowania nie opar艂em si臋 pokusie ob偶arstwa i ponios艂em za to kar臋. Tak jak wcze艣niej pisa艂em,聽 jedna z聽 trzech os贸b, kt贸re podj臋艂y si臋 oceny wyrobu mia艂a bardzo zbli偶one odczucia do moich -聽聽przy wcze艣niejszych spotkaniach wszystko by艂o w normie, je艣li mo偶na tak powiedzie膰. Moim zdaniem powodem jest jaki艣 nie wielki szczeg贸lik聽 bo jak wszystkim wiadomo, wyr贸b wyrobowi i organizm聽 organizmowi nie r贸wny.聽 Kto艣 m贸g艂by powiedzie膰 ... no, ale przecie偶聽 "sk艂ad taki sam".聽 Dobrze wiemy, 偶e gdyby tak by艂o , ani to forum, ani Moje i Wasze opinie nie by艂yby tu potrzebne lub w wi臋kszo艣ci by艂yby k艂amstwem馃槈 i wystarczy艂y by tylko dwie opinie(dobre,nie dobre). Tak jednak nie jest. RE: NEP - Opinie o produkcie - Kings - 04.12.2024 Jest jeszcze dost臋pny??? RE: NEP - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 04.12.2024 Kings Kilka os贸b pisa艂o, 偶e nie. Najlepiej napisz do vendora on udzieli ci szczeg贸艂owych informacji. RE: NEP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 04.12.2024 No przecie偶 V pisa艂 偶e si臋 sko艅czy艂y zapasy. Trzeba chwil臋 poczeka膰. RE: NEP - Opinie o produkcie - drpepper - 07.12.2024 Dalsze testy nepa jedynie utwierdzi艂y mnie w przekonaniu, i偶 t膮 substancja nie jest dla mnie. Nie zawsze pod r臋k膮 ma si臋 wag臋 aby odwa偶y膰 sobie 25/30mg. Dla mnie dzia艂a dobrze ale z benzo. Bo jednak sypnie si臋 za du偶o i czu膰 ju偶 serce. Rozwa偶臋 zakup tego na 艣wi臋ta. Ale z drugiej strony nie mam s艂abego benzo 偶eby gdzie艣 tam lekko dzia艂a艂o w tle. Podejrzewam, 偶e z alko dzia艂a艂o by bardzo dobrze. Ale ca艂e szcz臋艣cie nie tykam ju偶 tego g贸wna par臋 lat. Wi臋c chyba to ten stan kiedy trzeba rzuci膰 wszystko, albo na zawsze albo zrobi膰 sobie d艂ugi detox. Musz臋 zwyczajnie zrobi膰 sobie trio na dyso i tryptaminie. Zobaczymy co tam we mnie siedzi. Je艣li u艣wiadczy艂 bym najgorszego bad tripa to i tak zmieni to moje 偶ycie. Substancja jest aktywna, czysta. Je艣li kto艣 lubi takie klimaty to nie zastanawia膰 si臋 nawet. RE: NEP - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 07.12.2024 drpepper聽Odpu艣膰 sobie dla swojego dobra. Gdyby na mnie co艣 藕le dzia艂o fizycznie czy psychicznie to raczej bym sobie nie katowa艂 organizmu. Zam贸w sobie co艣 innego, gdzie spokojnie pod wzgl臋dem fizycznym b臋dziesz m贸g艂 sp臋dzi膰 faz臋. Oczywi艣cie to tylko moja sugestia, zrobisz z tym co b臋dziesz chcia艂. Benzo i stimy to jest bardzo z艂y pomys艂, mo偶esz sobie zrobi膰 kuku psychicznie. Zastan贸w si臋 nad tym dwa razy zanim znowu to zrobisz. Zreszt膮 nie b臋d臋 si臋 powtarza膰 bo ju偶 chyba o tym kiedy艣 wspomnia艂em, nie wiem czy to by艂e艣 ty czy kto艣 inny. Edit: Na mnie og贸lnie 藕le stimy wp艂ywaj膮, ale pod wzgl臋dem psychicznym dlatego ju偶 ohoho nie bior臋 ich chyba z rok i czuj臋 si臋 艣wietnie. Wrzu膰 ziomek na luz. Z drugiej strony, ci臋 rozumiem bo wiem jak to jest mie膰 fio艂a na punkcie jakiej substancji, ale my艣l臋, 偶e komfort fizyczny, psychiczny jest najwa偶niejszy przy za偶ywaniu. |