![]() |
|
3-FMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 3-FMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4920) |
RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 27.12.2024 (27.12.2024, 19:20)Mirosound napisał(a): A ja powiem tak : RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - EmStO - 27.12.2024 ogolnie sie spodobalo ? RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 27.12.2024 jak dla mnie to wygląda to tak: 3MMC > 3CMC > 3FMC ale Mirosound chyba podeszło
RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - Mirosound - 28.12.2024 Może ogólnie Cały czas szukam czegoś co "nie ryje bani pi paru dniach 😉" , czegoś co będzie w stanie ruszyć moja leniwą dupę do jakiegokolwiek działania ,jakich kolwiek ruchów. Do tej pory jedno działało lepiej , drugie gorzej, ale w tym konkretnym kierunku (nie mówimy tu o tym żeby się zajebać, bo tutaj wiodą prym , a przynajmniej wiódł, nie wiem jak teraz - 4MMC od Escobar oraz obecny, jeśli nie było zmian - 4BMC od @"HighlifeMarket" ) najlepiej przygotowany do lekcji był NEP od Słonika - tu dochodził efekt banana na ryju i nie zrywał dachu i 3FMC od @"HighlifeMarket" I w żaden sposób nie czuje się jakbym miał siedzieć z tym sami i miał tyle myśli, że nie wiem za co się złapać, po prostu co zabrzmi śmiesznie ale wróciłem do żywych RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 28.12.2024 Mirosound zazdroszę... i uważasz że 3FMC nie zryje Ci bani po paru - nastu przygodach? też pytanie o dawki i dorzutki, niektórzy lubią ostrą pizdę, inni cenią sobie kreatywność na pewnych rzeczach a jeszcze inni wykorzystują to do wiadomo czego nie czujesz, że sam sie w chuja robisz mówiąc tak dobrze o tej substancji? wiesz, że w przypadku narkotyków to jest zgubne, i tak sobie tłumaczymy ćpanie. ja np tak gadam o mefedronie - na nim czuje się zajebiście i mogę góry przenosić, nie upierdala mnie i jest w ogóle super
RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - EmStO - 28.12.2024 przyjdzi Czas, ze umie i ja tego sproboje ![]() narazoe 4bmc musze Cytat:poznac poprobowac ![]() oral a moze iv (ile mg). i jak ktos niewiewie co napisac albo nie zna odpowiedzi to nie robic mij tu spami i nabijania lostow huj wie jamimk informacjami!!! RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - Mirosound - 28.12.2024 Pewno z Twoim doświadczeniem zacząłbym o 300mg - oral (4BMC) Później to Sam już będziesz wiedgjsmziwgał 😉 DarkSonia Nie czepiajmy się szczegółów co do rycia bani , bo sądzę , że dobrze wiesz co miałem na myśli. No chyba że uważasz mnie za jakiegoś debila co nie wie co pisze i pisze od rzeczy? Jeśli chodzi o dawkowanie to jest takie że po otrzymaniu 20.12 5g - gdzie około 1g rozdałem + plus jeden dzień na testy ( tu coś zjadłem , ale też nie za dużo) + do teraz = 0,5 jeszcze w kieszeni. Więc jak widzisz nie są to dawki, których celem jest się zajebać. Jak już gdzieś pisałem, takie zabawy to mam już daleko za sobą - no max 2 razy w roku mnie poniesie a bywało tak że wcale A teraz głupio ujmę plusy Moja aktywność na forum od tygodnia😁 i nie zauważyłem żebym bez składu i pisał ładu - to chyba dobrze 👍 RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 28.12.2024 Mirosound nic z tych rzeczy, ja po prostu czasami wale z mostu co myślę, ale nie nic złego nie piszę ani o Tobie ani o powodach Twojego brania broń Boże. czasami tylko zaznaczam, że ćpun a jesteś nim ( niestety ) ja także i każdy, kto zażywa narkotyki czasami sobie tłumaczy to "branie" jakie by nie było, właśnie tym co rzekomo narkotyk nam dobrego daje, pomijając szereg minusów oraz degeneracji naszego ciała, które predzej czy później wyjdą. Znalazłeś parę ciekawych rzeczy, które wpływają pozytywnie na Ciebie i Twój dzień? super ! Dla mnie np. ta substancja to pomyłka ( zwł kiedy ma się dostęp do Mefa czy 3MMC ) po prostu wolę inną bajkę ![]() ja już raczej co napisać miałam, napisałam, szczęśliwego nowego roku
RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - EmStO - 28.12.2024 Gdzies czytalo, ze ktos to vapowal xD w lipcu o tym czytalem i gdzies mi sie przewinelo Nie brac tego na powaznie bo tu tylko pytam. RE: 3-FMC - Opinie o produkcie - Mirosound - 28.12.2024 EmStO Tak myślałem Mnie kusi od dawna , ale jeszcze nie przekroczyłem tej granicy i w najbliższym czasie nie zamierzam Szczęśliwego Nowego Roku DarkSonia |