Wolność wypowiedzi w opiniach. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Wolność wypowiedzi w opiniach. (/showthread.php?tid=5052) |
RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - Chochlik - 24.12.2024 Lol, przecież forum jest sponsorowane, liczycie na powszechną krytykę w recenzjach? EDIT Nie mówię, czy to dobrze czy źle, po prostu taki ma charakter i jakaś próba odnowy oblicza forum nie wchodzi tu w grę. Takie życko, ćpunki. RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - kot_kreskowy - 24.12.2024 Chochlik Nie zgodzę się z tym. Widzisz aby właściciel forum gdzieś się udzielał, interweniował czy cokolwiek innego? To nie dopek. Bez przesady. Uważam, że trochę się zagalopowałeś. Sponsorowane mówisz? To teraz popatrz; Jeśli ktoś napisze 50 postów a 40 z nich będzie np krytycznych, nawet w dziale Esco to dostanie nagrodę za aktywność 😎 Mało razy ja pisałem krytycznie o sortach esco że są zwałowe? Całkowicie nie o to chodzi w tym wątku, forum działa elegancko, nie na cenzury czy akceptacji postów (no chyba że odjebiesz manianę), wszystko jest transparentnie omawiane, nawet jak jest gruby problem to jest publicznie wyjaśniany i nikt nie zamyka tematu. Zakładając ten temat miałem po prostu żal do innych userów że swoimi nachalnymi wypowiedziami naskoczyli na mnie grupą, broniąc zawzięcie sortu, co przy tej ilości zaczęło w mej głowie tworzyć znamiona ataku i swoistej próby uciszenia mnie - tak to na tamten moment odebrałem. Teraz podchodzę do tego z nieco większym dystansem bo otrzeźwiał mi umysł i zagoiły się rany w buzi. Ale w żadnym razie nie można powiedzieć że sponsorowanie forum ma jakiś wpływ na opinie, recenzje czy ogólne funkcjonowanie, przeca Esco w nic tu nie ingeruje, nawet się nie udziela a jedyne co publikuje to obecne stany magazynu. No teraz to żeś pan przesadził... RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - Chochlik - 24.12.2024 kot_kreskowy Przecież tu są same pozytywne recenzje, co ty gadasz RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - Lifeisbrutal - 24.12.2024 Chochlik Czy ja wiem czy takie same pozytywne? Ostatnio z kotem napisaliśmy, że nam poparzyło buzię od środka to były mniej przychylne opinie to mało kto nam chciał wierzyć w to bo innym nic nie było. RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - kot_kreskowy - 24.12.2024 (24.12.2024, 19:02)Chochlik napisał(a): kot_kreskowy No co poradzisz, że towar jest w większości co najmniej dobry, wybitny jest od święta a średni bardzo rzadko, natomiast słabego nie było kurwa nigdy😎 No co poradzisz🤷😁 Natomiast jak jest się do czego przyczepić to nikt tych postów nie usuwa i są doliczane do nagrody 😎 No co poradzisz pytam RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - DarkSonia - 24.12.2024 słaby sort oznaczał by spierdoloną syntezę, albo nie aktywny. Narkotyki albo działają albo nie działają ( albo nie są tym co nam próbuje ktoś wmówić np vendor ) tu wielkiej filozofii nie ma, nie mniej jednak jeśli strikte mówić o sortach esco - to każde dysponowało odpowiednia mocą. I działały póki co książkowo. Moja nieprzychylna opinia prawdopodobnie była spowodowana pękniętym naczynkiem ( do którego dostał się towar ) a na wkurwie jak doświadczyłam pierwszy raz w życiu zjazdu po mefie aż swoje żale musiałam wypisać, ale wszystko na to wskazuje, że to była moja wina, i odpowiednia rozmowa która skierowała moją uwagę do mnie samej dała mi trochę do myślenia. Tak czy siak należy pamiętać, że narkotyki to narkotyki, prędzej czy później dadzą o sobie znać i każdy z nas musi być tego świadom. Diety, suple i idealne życie tylko odwleką to co nieuniknione i każdy z nas powinien sobie z tego zdać sprawę. udanych lotów RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - Bogdan Boner - 27.12.2024 Wiecie to jest ewenement na skalę co najmniej światową żeby mieć sponsorowane nagrody nawet jak krytykujesz sponsora tych nagród. Niektórym się z dobrobytu w dupach poprzewracało xD nigdzie chyba nie ma tak dobrze. RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - Epsiakos - 27.12.2024 (24.12.2024, 16:37)Chochlik napisał(a): Lol, przecież forum jest sponsorowane, liczycie na powszechną krytykę w recenzjach? Osobiscie pisalem 4 recenzje nie przekraczajace noty 6.5 w dziale Esco, i bylo to odnosnie Analoga Hexenu. Na dopku za jaka kolwiek opinie ktora nie wychwala danej substancji w paru konkretnych sklepach, bys zostal zjedzony przez naganiaczy a w przypadku jak nie masz rangi to nawet by sie nie ukazala z uwagi na moderacje i panujace tam zasady. Jedynie u Bolchemista i Sanda widzialem ze takie nie pochlebne sie pokazywaly i to tez nie wulgarne, u bolchemista odnosnie dzialania rzekomego Hexenu i u Sanda przy okazji nie aktywnego Bu RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - kot_kreskowy - 27.12.2024 (27.12.2024, 02:13)Bogdan Boner napisał(a): Wiecie to jest ewenement na skalę co najmniej światową żeby mieć sponsorowane nagrody nawet jak krytykujesz sponsora tych nagród. Niektórym się z dobrobytu w dupach poprzewracało xD nigdzie chyba nie ma tak dobrze. No jasne, że ewenement. Nie rozumiem typów co narzekają na właściciela forum, przeca to jakiś absurd XD (27.12.2024, 04:43)Epsiakos napisał(a): Osobiscie pisalem 4 recenzje nie przekraczajace noty 6.5 w dziale Esco, i bylo to odnosnie Analoga Hexenu. Zgadza się, też marudziłem czasem na analog. RE: Wolność wypowiedzi w opiniach. - horsii - 27.12.2024 Pierdolisz chochlik za przeproszeniem, jakby tu była cenzura jak na dopku. A tutaj naprawdę - biorąc pod uwage że forum należy do escobara i sie nikt z tym nie kryje - to masz naprawde dużo "przestrzeni" na biadolenie na temat produktów, że ci sie nie podobają, że to, że tamto, że ci śmierdzi, że cośtam. Byłbyś kompletnie niepoważny (i myślę, że dobrze wiesz o tym) jakbyś stwierdził że tutaj jest taka sama kontrola tresci pod wzgledem co wolno napisać o vendorze a co nie, jak na dopku. Opinii że chujstwo jest mało, bo produkt jest generalnie dobry i tyle. Było pare wpadek (np jwh210) ale generalnie, wszystko trzyma poziom. Nie mówię że wszystko jest 100 % elegancko tip top, bo to jest niemożliwe. To jest taka branża a nie inna, i tutaj różne chwyty sie stosuje, to jest dosłownie niemożliwe żeby wszystko było tip top. Kurwa chłopie tu sie handluje narkotykami a nie. Pod kątem wolnosci wypowiedzi, mimo wszystko, biorac pod uwage okolicznosci, to naprawde jest dobrze, zdecydowanie lepiej niz tam - no ale lepiej jest napisac że po prostu cenzura jest i dlatego jest dużo pozytywów i snuć jakieś dziwne teorie. A ty mnie kiedyś nazwałeś szurem który wierzy wlasnie w "teorie spiskowe", jak Ci napisałem, że koncerny farmaceutyczne płacą lekarzom żeby przepisywali ich leki zamiast generyków, czy że opłacają agencje regulacyjne |