Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kamagra - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Tabletki/Kapsułki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Wątek: Kamagra (/showthread.php?tid=52)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Kamagra - Blade12 - 27.11.2024

Kamagra nic nie daje przynajmiej mi poco to brać Big Grin

RE: Kamagra - monio - 27.11.2024

Ja tylko tabletki łykałem spróbuje żel zobaczę  co lepsze

RE: Kamagra - smakosz - 27.11.2024

(27.11.2024, 04:02)Blade12 napisał(a): Kamagra nic nie daje przynajmiej mi poco to brać Big Grin

A co ma dawać według Ciebie mordo? Big Grin Przecież po kamagrze kuśka ma stać na baczność i to właśnie daje kamagra

RE: Kamagra - Babajaga - 05.09.2025

(08.04.2022, 18:39)Szyderca napisał(a): Ja mordo chyba wiem gdzie u sandka widziałem i jest legit,  napisał bym jaka strona ale nie mam pojęcia czy escobara i administracja pozwoli na to. Pozdrawiam

Maniek. Masz racje bo wtedy takie zamieszanie,  mogli by inaczej to trochę zrobić coś jak na dopek.org to tylko moja sugestia.

Siema, masz jeszcze dostęp? Mógłbyś mi napisać na priv?

RE: Kamagra - EmStO - 05.09.2025

Poważnie nie umiecie sobie kamagry ogarnąć ? Musicie po jakiś sandkah z niebieskiego pisać ?
Chcesz mianiar na środki na potencję ? Tabletki może zastrzyki ?
Dawaj pm .

RE: Kamagra - doxyou - 05.09.2025

Szczególnie, że w każdej aptece można kupić sildenafil do 50mg na tabsa bez recepty, a jeśli koniecznie potrzebna wam setka, to receptę wypisze każdy internista Podobno kultowa

Swoją drogą, jeśli jesteście przed 40 i na trzeźwo wam nie dyga, to sugerowałbym rachunek sumienia zamiast tabletek Podobno kultowa

RE: Kamagra - EmStO - 05.09.2025

Proszę jak przepis na zupę Romana xD

RE: Kamagra - JureKiler - 05.09.2025

doxyou po co recepta na 100mg jak można bez recepty kupić 2x 50mg  i dwie łyknąć 😂

RE: Kamagra - Babajaga - 05.09.2025

(05.09.2025, 21:38)doxyou napisał(a): Szczególnie, że w każdej aptece można kupić sildenafil do 50mg na tabsa bez recepty, a jeśli koniecznie potrzebna wam setka, to receptę wypisze każdy internista Podobno kultowa

Swoją drogą, jeśli jesteście przed 40 i na trzeźwo wam nie dyga, to sugerowałbym rachunek sumienia zamiast tabletek Podobno kultowa

Dzięki, kupię 50 w aptece i wezmę 2tab (jestem sprytnyXD)
Tobie "dyga" po chem? Widocznie nie każdy ma taką maczugę jak Ty:/ a na pewno nie jaSad
doxyou musisz być mega sigmą w realu, chciałbym być Twoim ziomkiemSmileMogę?

(05.09.2025, 22:07)JureKiler napisał(a): doxyou po co recepta na 100mg jak można bez recepty kupić 2x 50mg  i dwie łyknąć 😂

To samo jest z Ketonalem, nie wiem jaki to ma sens.

JureKiler Chyba właśnie zhakowałeś system, lepiej tego nie rozgłaśniajSmile

RE: Kamagra - doxyou - 05.09.2025

Nie spodziewałem się, że potrafisz czytać ze zrozumieniem, więc nie liczę, że zrozumiesz zdanie "na trzeźwo wam nie dyga", więc zostańmy przy tym, że "dyga mi po chem"

Ile masz sklepów u siebie na wiosce?