Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
exp*rtch***cals.c** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: exp*rtch***cals.c** (/showthread.php?tid=5628)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: exp*rtch***cals.c** - smakosz - 25.06.2025

(25.06.2025, 14:04)salachpatryk64@gmail.com napisał(a): Moim zdaniem,to na tej grupie jest burdel niesamowity, tacy ludzie co pomagają w oszukiwaniu  innych sklepom to od razu GET OUT powinni dostać i tyle, ale widocznie ktoś z administratorów z tego żyje

na jakiej grupie? Big Grin a kto ci mordo każe zamawiać ze sklepu który nie jest w dziale zaufanych? admin? Big Grin masz Escobar High-LifeMarket to po co chuj szukasz wrażeń w jakimś nieznanym sklepie?

RE: exp*rtch***cals.c** - TheEnd - 26.06.2025

No to czemu mi wysyła??? Na początku sample ok
 Potem już zamawiałem. No kurwa po co mam kłamać? Może dlatego że wie że mu tutaj recki robię więc mi wysyła a komuś może nie. Ale tego to Ja nie wiem, spekuluje na bazie tego co inni piszą. Przecież nie mam kurwa wpływu na to co ten Vendor robi!!! Wiec czemu pretensje do mnie?????

RE: exp*rtch***cals.c** - horsii - 26.06.2025

ZŁOTA ZASADA: ZERO TELEGRAMIARZY.

RE: exp*rtch***cals.c** - Dafidov - 26.06.2025

No to wstaw chociaż raz, chociaż jeden jedyny raz zdjęcie z dopiskiem nicku, że rzeczywiście masz te wszystkie tematy.

Ok przy następnym zamówieniu

RE: exp*rtch***cals.c** - Blade12 - 26.06.2025

TheEnd no właśnie czemu zdjęć nie wstawiasz to co dostałeś . Jakoś fotki palenia wstawiasz

Tam też mówicie że scam!!! A jakoś macie fotki nawet z nickiem i datą!!!
Prochu nie.wstawiam bo jest szybszy niż aparat zawsze a potem wiadomo już jak z fotkami

RE: exp*rtch***cals.c** - salachpatryk64@gmail.com - 16.07.2025

NIE ZAMAWIAĆ. SCAM, SCAM, SCAM, SCAM
SCAM, SCAM, SCAM.

RE: exp*rtch***cals.c** - Dafidov - 16.07.2025

To theend wstawia jakieś gówno sklepy o których nikt nigdy nie słyszał, szkoda gadać. 
Ostatnio jakąś Dorotka czy inna zjawa wysłała mu chyba z 400g sampli XDD

RE: exp*rtch***cals.c** - TheEnd - 17.07.2025

Geist_Admin ale pełnej nazwy tutaj nie podajemy.podalem w temacie Vendorzy z Telegrama i jest to legit. Zaopatrza ludzi od Włoch aż do nas do Polski. I ma konkretny towar i ogromny asortyment. Nawet heroine ma.
Ale nikt nie musi zamawiać i wierzyć. Ma na to wyjebane. Pisze jak jest nie wale ściemy. A expert CH**** nie wiem co jest ale mi też przestał odpisywać może go zawinęli , nie wiem. Ale wszystkie zamówienia i niego miałem zrealizowane.
Herbatka działa nadal i nadal zamawiam i jest ok.
Wiec nie wiem o czym wy ciągle pieprzycie, serio? Można kogoś nie lubić przez internet 🤦🏻 ale ok. Ale żeby aż tak by pisać takie farmazony? Nie chcesz to nie zamawiaj, proste ale nie pisz że to ściema!!!