Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Rweqerew333 - 03.08.2025

Trawa

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Chochlik - 03.08.2025

Modek w przystępnej cenie.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Fidel - 03.08.2025

A to jest jakieś liczenie później i największa liczba głosów za danym produktem - ten zostanie wprowadzony?
Bo jeśli nie to i tak wprowadzicie coś nie sugerując się tym co tutaj ludzie piszą, zresztą nie ma też się za bardzo co sugerować - do tego dążę, jest tu pewien przykład podobnej akcji, vendor wprowadził to co większość pisała a później wycofywał bo nikt tego nie kupował, posty były pisane tylko w stylu:

"Ja bym chciał 4-xxx albo 2-xxx" i wiadomo jak to się skończyło.
Nie jestem w stanie pojąć faktu dlaczego dwóch vendorów - no jak by nie było z PL, do tego momentu nie ma jeszcze benzo aptecznego na stanie, ew. w prochu.
[ew. w prochu bo ja na miejscu vendora to pierdolił bym te rc proch i później czytać fantazje o co gościowi biega a napisał 5 maili a na koniec sam zapomniał co chciał] - zresztą chyba każdy kojarzy tego usera co go nie widać i jego posty jak by koń klawiature lizał, co się Epsiakos codziennie użerał z tym.

=Apteczne benzo to jestem za 🍃
      - Clonazepam     0,5mg / 2mg
      - Bromazepam    3 / 6mg
      - Alprazolam       0.5mg / 1mg 

i wystarczy, to by szło jak ciepłe bułeczki. Tak wiem, są lepsze, są takie, srakie, RC prochy - ale cokolwiek to by było to by szło bo nie ma nikt tu.
   - ja i tak mam co 25 dni po 3 opakowania 6mg Bromazepamu więc propozycja bardziej dla innych co nie mają takiego dostępu.

Druga i ostatnia sprawa - piszę o tym od samego początku:
 🕍  [syntetyczny kannabinoid] ‼️

- Choć jeden rodzaj [jedna substancja dowolna-klepytnia] bez tego shitu co był brązowy, każdy wie o który chodzi, 
nawet niech to będzie JWH-201 proporcje 5:1 ale żeby był klepiący [ŻEBY COKOLWIEK BYŁO]. 
  • No najlepiej ADB-Butinaca, 5F-ADB, cokolwiek..

❤️‍🩹 Już bym przebolał nawet jak by susz albo kartki były, czasem to i lepiej z suszem, nie zawsze warunki są i miejsce żeby samemu to wykonać [rodzina, dziewczyna, wyjazd] i inne.
Kartki najgorsze co byś mógł wprowadzić jak dla mnie bo to nie do celów domowych i drogie bo wiadomo w jakim celu są tworzone.

Jak nie to chyba będzie trzeba rozważyć większy zakup u jednego producenta tutaj który ma bardzo dobre produkty ale sama wysyłka 30 euro to mi się palić odechciewa.

Będę to pisał tutaj a u hajlajfa pisałem już 5 razy na maila i nie wiem, spróbuje też jeszcze raz - bo ja tam zamawiam a z 5 sklepów brać to każdy za wysyłkę liczy, zresztą ja mówiłem o tym że się trzymam jednego sklepu, no strzał w kolano poczułem jak się dowiedziałem, że wycofali. A tak się cieszyłem, że wreszcie ktoś ma kanna w prochu, słon miał ale drogo..

Muszę przyznać fakt, że od Escobar jedyne co to.. odbierałem nagrody.
Ten sklep dla mnie nigdy miał takiego asortymentu aby robić w nim zakupy i nie dogryzam tylko mówię szczerze, obróćmy sytuację ze sklepami, jest sklep Bocian i Czapla, pierwszy ma 5 produktów z których podchodzi mi tylko jeden a drugi sklep ma praktycznie wszystko co potrzebuję, więc wnioski układają się same.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 03.08.2025

Chochlik to jednak chcesz się nim leczyć czy go ćpać?

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Fidel - 03.08.2025

DarkSonia to jest po prostu jakaś dziwna fobia, spodobało mu się słowo modek albo ktoś kto o nim mówił i teraz w taki sposób powtarza.
Papuga więcej słów używa na codzień. Ja tu od miesięcy widzę 'modek modek modek', niedługo to on tu w luźnych tematach religie świadków modka założy jak tak dalej pójdzie ;]

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Chochlik - 03.08.2025

DarkSonia 

Nie da się go ćpać.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 03.08.2025

a Ty potrafisz...

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - JureKiler - 03.08.2025

(03.08.2025, 00:25)DarkSonia napisał(a): wygrywa 3MMC i raczej to się pojawi jak już w ofercie...
MDMA i to jedne z mocniejszych już...jest
benzo? dla słabych...
opio? dla narkomanuf...może od razu morfinka? a nie ... lepiej hera? 
NEPa... macie... ALFe ... macie... stimów już styknie...

Mam nadzieję że twoje info jest potwierdzone Big Grin

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Czeslawo - 03.08.2025

(03.08.2025, 10:36)DarkSonia napisał(a): Chochlik to jednak chcesz się nim leczyć czy go ćpać?

Wiesz jak jest, czasem między leczeniem a ćpaniem (przy określonych substancjach) "jest mała i wąska czerwona linia”. Wink

Czeslawo  dla Chochlik  jedyna linia jaka jest to cherry od Escobar  ... a modek na regulacje tego co spierdoli, po ciągach na tych wynalazkach.

tylko że ten czarodziej, brał tego modka z ogromną ilością kofeiny dochodzącej do 600mg, a to już nie jest regulacja tylko najzwyklejsze stymulowanie się  ( ćpanie )

[Obrazek: 33333.jpg]

..do tego chciał brać testosteron  i inne tego typu wynalazki, tłumacząc to hujowym samopoczuciem itp, a wszystko to przez tego czarodziejskiego modka, który walił nim o ściane na peaku, a gdy schodził (  z kofeiny ) to stękał, że ma zjazdy jazdy.
teraz wytłumacz mu co robi źle a co dobrze...
do niego przemawia że modek to LEK a cherry to NARKOTYK