Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Escobar - 27.08.2025

Witam Was
Pracujemy nad tym, aby produkt był najlepszej jakości, w krótce będzie idealny.

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 27.08.2025

inked_kawadrat  Już było użyte sporo acetonu i alkoholu izopropylowego (i wydłubywanie igłą). Udało się odratować większość detali, jeszcze dzisiaj będę miał jedno podejście do tego a później użyje rozcieńczonego wikolu, aby związać te resztki, których nie dało się usunąć.

Chciałem uzyskać efekt śluzu mieszając wikol z kropelką, ale stanowczo przegiąłem z tą mieszanką.

EDIT. Zwrócono mi uwagę, że chodziło o hexa... Przy najbliższej okazji kupię czysty aceton i spróbuję w ten sposób.

RE: Hexen - Opinie o produkcie - moher - 28.08.2025

Próbowałem z czystym acetonem i jedynie co się zmieniło to smak. No może trochę bardziej suchy, ale do małych kryształków to daleko jeszcze. Wydaje mi się,że musi odleżeć po prostu swoje w ciepłym suchym miejscu

RE: Hexen - Opinie o produkcie - cicha_spoleczna_bandyterka - 31.08.2025

Jestem po testach tego mokrego śmierdziela i w chuj ciekawa alternatywa dla alfy czy nepa jak dla mnie. Vapo osmala lufkę, ale to co się wydobywa z tego smolucha, ten smak omo czy innego płynu do płukania tkanin potrafi zniewolić w chuj, jeden mach jesteś w snach 🤗

Ja już z tej 2 miałem jakieś 100 czy 200 mg to walczyłem, żeby to wyjebać do śmieci już, potem wygrzebywać i tak kilka razy, jakieś szukanie paprochów po całej chacie 😅

Niezapomniana faza, jakaś odskocznia w końcu od tych nudnych nepów i alf co są na rynku 😋

Profesjonalny zmywacz do paznokci z Rossmana do myjki nadał piękny słodki smak 🥰

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Dafidov - 31.08.2025

cicha_spoleczna_bandyterka ty lepiej powiedz co z moja paczka która wisisz, albo hajsem za to co dostałeś kajabuza oszuście!!

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 31.08.2025

cicha_spoleczna_bandyterka Dafidov 
Najlepiej ogarniajcie takie sprawy na PW, a nie tutaj. Wink

RE: Hexen - Opinie o produkcie - cicha_spoleczna_bandyterka - 31.08.2025

Czeslawo no powiem Tobie, że chłop mnie zaintrygował trochę 😅 o co kaman do chuja 😅😅

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Szczurek - 01.09.2025

Drętwieje nos czy język po tym jak za starych czasów po sniffie ktoś podpowie?

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Zbigniew123 - 02.09.2025

Co się dzieje z waszymi źrenicami po hexenie? U mnie pozostają małe bez zmian, co dziwne bo po innych rc a nawet po fecie mam przynajmniej lekko powiększone

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 02.09.2025

(01.09.2025, 18:54)Szczurek napisał(a): Drętwieje nos czy język po tym jak za starych czasów po sniffie ktoś podpowie?

Ja nie zauważyłem u siebie takiego efektu… może dlatego, że byłem po trudnej walce w MMA, całą głowę miałem lekko „zdrętwiałą” Podobno kultowa .

Czekam na gołębia z hex-enem, odpocząłem wystarczająco długo, aby móc za kilka dni określić, czy taki efekty występują .

Jak coś takiego się pojawi o co pytasz to dam znać w tej kwestii tutaj. Wink