![]() |
|
Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Bezpieczeństwo fizyczne (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? (/showthread.php?tid=5937) |
RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - EmStO - 23.08.2025 Przede wszystkim trzeba zachować spokój. Ile razy na odbierałam a w zasięgu byli smutni panowie Czeslawo jestem jest Zmartwychwstałem Ziomek 🍄 A o czym. Pisaliście? Dawaj na czat m RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Czeslawo - 24.08.2025 EmStO O zmartwychwstanie Twoje , tak o tym min. pisaliśmy wcześniej - wszystko się zgadza.
RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Sniffiarz97 - 06.10.2025 Ja kiedyś już z paczką wracalem a policja mnie zatrzymala aby sprawdzić alkomatem. Bylem tak obsrany, że na dupie flaga japonii RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Dafidov - 06.10.2025 Proste. Polykasz. Ja połknąłem 2g nepa fajna pizdeczka, 48 w pasach i fart, że żyje. Nigdy przenigdy tego nie robić lepiej żeby złapali Cię z tofcem jakąś śladowa ilością za którą dostaniesz podróbki, niż przeżyć to co ja. RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Sniffiarz97 - 07.10.2025 Tak ogólnie czemu miałaby policja kazać otworzyć mi paczkę ? Nie miałem takiej sytuacji i zastanawiam się co by musiało się stać RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Cannapv - 04.12.2025 (12.08.2025, 13:26)Blade12 napisał(a): Oni nawet nie mają prawa paczki otworzyć muszą mieć podejrzenia że tam prochy są To polsza. Żarty sobie robisz 🤣 zapomniałeś czy nie doświadczyłeś? jak to wygląda standardowym zatrzymaniu? Człowiek: jaki jest powód zatrzymania i kontroli osobistej? Pies: jest pan do kogoś podobny. Musimy to ustalić. Zapraszam do radiowozu 🚓 i kutas wielgus Przy paczce może to i trudniej bo muszą rozpieczętować / zniszczyć twoją rzecz osobistą, ale do kieszeni zajrzą bez problemu. Chyba że jest zaszyta 🤣 RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - JureKiler - 04.12.2025 (07.10.2025, 13:54)Sniffiarz97 napisał(a): Tak ogólnie czemu miałaby policja kazać otworzyć mi paczkę ? Nie miałem takiej sytuacji i zastanawiam się co by musiało się stać Gościu jeżeli ktoś im powiedział że odbierasz temat w paczkomatów to przypoluja cię pod którymś z nich i będziesz przeszukany jako podejrzany. Wszystko zaczyna się od naszych zazdrosnych kolegów lub znajomych znajomych co na makowcu się wysprzęglą Lub jeżeli chodzisz kurwa w ganja mafia albo bluzach rpk, hemp gru dresach w czapce i będziesz nerwowy to też wiedz ze cię przeszukają nawet bez informacji. Sam widziałem sytuację gdzie typa pod paczkomatem zglebowali Blade12 RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Bortak42 - 04.12.2025 (Wczoraj, 11:32)JureKiler napisał(a): Gościu jeżeli ktoś im powiedział że odbierasz temat w paczkomatów to przypoluja cię pod którymś z nich i będziesz przeszukany jako podejrzany. Wszystko zaczyna się od naszych zazdrosnych kolegów lub znajomych znajomych co na makowcu się wysprzęglą No, ale to ktoś musi podkablować policji, żeby tak się stało kto o tym wie, bo mu mówiłeś, że tak robisz tak jak mówisz, a jak chodzi o ubiór to nie będzie to problem, bo jak nikt nie doniesie na ciebie to i tak ich przy paczkomatach nie będzie, przestrzeń będzie wolna, więc nie będzie to miało znaczenia, bo nikt ich nie poinformuje, że jest odbierana nielegalna paczka z paczkomatu. No chyba, że tak się ubierzesz jak akurat blisko będzie policja tego paczkomatu, to może. Sniffiarz97 No, a jak się zachowuje ostrożność to mało prawdopodobne jest, że będą kiedykolwiek jakiekolwiek problemy z policją jak chodzi czy to o paczki czy później. No, a paczek lepiej nie odbierać samochodem. Normalnie na piechotę, rowerem czy jakkolwiek z plecakiem na plecach byleby nie samochodem. |