![]() |
|
Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania (/showthread.php?tid=5942) |
RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - EmStO - 10.11.2025 Ja to zawsze jakis nabiał typu kefir, maślanka, jogurty, owoce i zupki chińskie xD RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Forsik1910 - 10.11.2025 szklanka wody + 30g bialka wpc - uzupelnia bialko 2 foxy 9% - uzupelnia wegle i kcal moje ulubiene RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - moher - 15.11.2025 Jeśli walisz bombki to jogurt przed i po to podstawa. Łatwo przełknąć i strawić. RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Konrad Curze - 15.11.2025 moher Pół żartem, pół serio - w tej procedurze nie uwzględniłeś małej kreski przed i po bombce. RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - kurvvisko - 16.11.2025 Ja staram się przed zjeść coś tłustego i sytego, a w trakcie jeść jakieś jogurty. RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Konrad Curze - 17.11.2025 Kolejnym moim pomysłem (który będzie testowany przy okazji najbliższych ekscesów) byłby ryż na słodko. Ma taki urok, że komponuje się z nim wiele różnych składników i można je dobrać w zależności od preferencji i potrzeb organizmu np. nabiał (wielokrotnie wspominane jogurty), cynamon, jabłko, banan, kakao, dżem, miód / inny zdrowawy słodzik (oczywiście nie wszystko na raz) etc. RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Cannapv - 17.11.2025 (17.11.2025, 00:04)Konrad Curze napisał(a): Kolejnym moim pomysłem (który będzie testowany przy okazji najbliższych ekscesów) byłby ryż na słodko. Ma taki urok, że komponuje się z nim wiele różnych składników i można je dobrać w zależności od preferencji i potrzeb organizmu np. nabiał (wielokrotnie wspominane jogurty), cynamon, jabłko, banan, kakao, dżem, miód / inny zdrowawy słodzik (oczywiście nie wszystko na raz) etc. Ryż zawsze top. Fajna opcja jest też potrzymać surowy w mleku naturalnym albo roślinnym i później podgotować jak na sushi. Przyprawy, masełko, można topa 🥦dorzucić. Smacznego RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - kurvvisko - 17.11.2025 Dawno nie jadłem ryżu na słodko i aż mi ślinka pociekła. Też uważam, że to byłby zajebisty posiłek do konsumpcji chemikaliów. RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - doxyou - 17.11.2025 Co prawda to prawda. Aczkolwiek ja nigdy nie dorzucam żadnych przypraw ani dodatków bo bym tego nie przełknął. Ryż jest tak dobrym wyjściem podczas zażywania, właśnie dlatego, że praktycznie nie ma smaku i nie puchnie w gębie. RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - kurvvisko - 17.11.2025 A nie będzie się uporczywie przyklejał do zębów? Ja po ćpaniu mam tak, że jak próbuję coś jeść to mi się wszystko do nich i do dziąseł przykleja, że idzie kurwicy dostać żeby to wszystko odgarnąć. |