![]() |
|
2-CMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 2-CMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5958) |
RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 31.08.2025 JureKiler akurat w przypadku tego 2mmc tolerke to se można schować... bo nawet osoby raczkujące w temacie ketonów będą musiały do uwalenia się stosować serio kosmiczne dawki. ![]() Testowałam sobie to 2x w życiu i było... po prostu ok... jakoś. No ja tej bomby nie odczułam, nawet jak w końcu "wypiłam" ok 500mg ... było spokojnie speeda nachalnego jakiegoś nie odczułam, ale bardzo szybko schodziło... budowała się nawet jakaś eufo ... ale szybko przestało się - budować. Tym się nabrzdękolić to jest sztuka. Jak vendor by tego miał w cholerę od "kolegi hurtownika" to śmiało mógłby kopać tym inne ketony jak mefa czy chlory ... RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - moher - 31.08.2025 (31.08.2025, 12:51)JureKiler napisał(a): moher euforia? Ocena czysto subiektywna , więc na każdego może inaczej działać . Taki rekreacyjny euforyk, nawet jak grama zjesz to po tobie nie widać a ty i tak cieszysz mordę. RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 31.08.2025 DarkSonia kurwa Sonia już któryś raz widzę że ty cmc z mmc mylisz jakbyś nie rozróżniała ich, hmmm RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 01.09.2025 Rozwiń temat... proszę bo nie rozumiem o co Ci chodzi z tą pomyłką? Z cmc I jeszcze, że któryś raz to robię ...proszę zacytuj te pomyłki, chętnie się do tego odniosę. Bo jak sie wkurzasz na to, że Ci nie przyklasnęłam i wręcz dodałam, że było nawet spoko to dziwnie to odbierasz. Ulubionym na pewno moim tematem 2mmc nie będzie, ale pomijając kosmiczne dawki ( jak dla mnie ) to uważam, że jest całkiem spoko. Startu do *wyższych* 3jek czy 4rek to to nie ma, ale hujnią bym tego nie nazwała. PozdruFFka
RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 01.09.2025 Przeczytaj swojego poprzedniego posta piszesz mmc na cmc a to diametralna roznica. W sumie nawet w 2 ostatnich postach pomyliłaś cmc z mmc w takim razie mam wrażenie że nie do końca wiesz o czym piszesz wypowiadając się w niektórych działach Btw. Tutaj nie ma spiny ale już któryś raz to zauważam RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 01.09.2025 Rozumiem. że im mniejsza cyferka tym slabsze? xD Czekam na 1cmc, tak z innej beczki, 4mmc czy 3 cmc jest mocniejsze? RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 01.09.2025 Ja pierdolę, JureKiler serdecznie Cie przepraszam, piszę to oficjalnie. Proszę wybacz. ale wpadłam haha ![]() Odpisywałam z doskoku i byłam święcie przekonana, że rozmawiamy o 2mmc, bo ja pierwszy raz prawdę mówiąc TERAZ widzę 2cmc w ofercie u vendora czy wgl. U kogokolwiek XD Nigdy nie testowałam 2cmc i w sumie nawet nie zamierzam, gdzie 2mmc już na mnie ledwo działało.. coś czuje, że mogło by być bardzo kiepsko. No i tyle... Raz jeszcze przepraszam za pomyłkę zarówno Ciebie, samego vendora oraz każdego użytkownika, który kuknął na moją opinię ... ( sama se dziś afere zrobiłam haha ) pozdrFFka
RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 01.09.2025 (01.09.2025, 07:10)Sniffiarz97 napisał(a): Rozumiem. że im mniejsza cyferka tym slabsze? xD Czekam na 1cmc, tak z innej beczki, 4mmc czy 3 cmc jest mocniejsze? Tak jakoś to tak działa że Im mniejsze wiązanie tym słabsza moc. A tu ciężkie pytanie zadałeś jak dla mnie to w ogóle inne profile działania ma cmc i mmc ale jak potrafisz sobie robić przerwy miesięczne to tylko i wyłącznie mmc Cmc jest agresywniejsze szybciej wchodzi i też inaczej klepie mmc bardziej moim zdaniem jest subtelne i nie rozpierdala nosa jak chlory ale za to na 4mmc rekord pobiłem chyba 5 dni bez snu i robiło cały czas
RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 02.09.2025 Ja co miesiąc/dwa robie przerwy, w sensie wychodzi to w miarę naturalnie, Czyli lepiej mmc w moim przypadku. Ogólem od roku kupuje NEP, wiadomo z przerwami RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 05.09.2025 JureKiler ja wgl się dziwię, że ty ogarnąłeś sobie to 2cmc ostatnio mówiłeś, że prawie wszystko Cię tylko stimuje planujesz większą przerwę...? bo coś tam pisałeś a jednak ładujesz juz siem gubiem wybacz
|