![]() |
|
Kierunek Masa - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Kierunek Masa (/showthread.php?tid=5968) |
RE: Kierunek Masa - koksiarz - 28.08.2025 EmStO Anapolon chlopie zrobisz sobie krzywde , po zakonczeniu cyklu wszystko z Ciebie zejdzie , a w najgorszym wypadku bedziesz mial cyce jak krowa . Anapolon jest dla zaawansowanych kulturystow , wiesz o tym ze jak odstawisz anapolon to nic innego nie bedzie Cie juz klepac ? to tak jakbys walil mdphp/mdpv i na drugi dzien amfe bys wzial , do tego cwiczysz w domu bez sprzetu , nie wykorzystasz anapolonu w 10 procentach , antek to zajebisty steryd ,ale brany z glowa , dieta musi byc dopieta na ostatni guzik , bialka lekko 250g dziennie , aj szkoda gadac twoj wybor ziomek
RE: Kierunek Masa - EmStO - 28.08.2025 Lukas1985 Jeśli chodzi o suple to magnez, nac, cynk ? Z tymi badaniami jutro się przejdę bo mam wolne. Dieta hmmm no wydaje mi się, że dobrze się odżywiam. Podstawą co jjem to ryż, makaron, kasza gryczana i dużo mięsa. Owsiakow z owocami i słonecznikiem . Tuńczyk, warzywa no nie wiem chyba jjem dobrze. Białko w proszku, kreatyna, aminokwasy PS. Jeszcze zamówię NPP i HCG Jeszcze wleciało
RE: Kierunek Masa - Epsiakos - 28.08.2025 EmStO ty wez najpierw dojdz do takiego momentu gdzie juz nie ma mozliwosci "naturalnie" rosnac, a nie od razu na bombe chcesz wchodzic - to tak kurwa nie dziala i generalnie sam siebie zablokujesz na dluzszy dystans RE: Kierunek Masa - EmStO - 28.08.2025 Epsiakos Mam problem by górne partie mi rosły przez to taka decyzja. Kompleksy .... RE: Kierunek Masa - Lukas1985 - 29.08.2025 (28.08.2025, 20:44)EmStO napisał(a): Lukas1985Przecież to nawet baza nie jest... Nie przy sterydach. Co do górnych części ciała xD to w większości wypadków są one przetrenowywane. Jak ktoś robi 12-15 serii na barki i tyle samo na nogi to nie dziwne, że nie rośnie. Ja zacząłem rosnąć jak zacząłem mniej ćwiczyć górę a dużo więcej dol. Ludzie nie wiedzą, że tylko kilka ćwiczeń daje spory pik hormonalny - największy pik dają siady. RE: Kierunek Masa - EmStO - 29.08.2025 Lukas1985 To jak już jest ta mowa o suplach to możesz napisać coś więcej. A co do drugiej części to nie wiedziałem, że tam jest jak piszesz. RE: Kierunek Masa - Lukas1985 - 29.08.2025 Dużo nie wiesz. Suplementację dobiera się raz, że pod siebie a dwa pod wyniki badań. Znajdź sobie dobrego trenera np SebeKota albo chłopaków z Podsztangi i pod ich planami przepracuj jeszcze z 5 lat i wróć do tematu. RE: Kierunek Masa - EmStO - 03.09.2025 (27.08.2025, 15:39)JureKiler napisał(a): EmStO Dzisiaj zrobiłem część badań resztę prywatnie muszę zrobić . RE: Kierunek Masa - JureKiler - 03.09.2025 Lukas1985 suplemenacje dobiera się pod siebie? Po części się zgodzę ale każdy aktywny fizycznie człowiek powinien brać kreatynę to podstawa bcaa raczej nie potrzebne jak masz dobrą dietę i białko pod ręką. Przedtreningowka? Wiadomo lepsze treningi będziesz robić co za tym idzie lepszy progres. Białko? Bardzo potrzebna rzecz mało kto przejada tyle białka w diecie dziennie co trzeba A ci trenerzy to są chuja warci zazwyczaj dostaniesz kopiuj wklej przygotowane wytyczne. Z notatnika i rozpiskę makro pod siebie (tak jak ja od akopa Szostaka) sam sobie to ogarniesz w godzinę RE: Kierunek Masa - EmStO - 03.09.2025 JureKiler Kreatyna jest BCAA też mam Białko dodatkowe oprócz tego co w ciągu dnia zjem też jest Co do reszty czekam na pieniążki i robię nowe zakupy. Kiedyś tam chodziłem na siłownię i coś mi się przypomina na temat serwatki . Cos ktoś ? To tanie jak barsz jak bierzesz w wiaderku ileś tam kg jest. |