![]() |
|
avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc (/showthread.php?tid=6064) |
RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - doxyou - 05.11.2025 Widocznie nie byłeś jeszcze na dobrym melanżu w "bezpiecznym mieszkaniu" gdzie naćpoany ziomek wybiera grudy z dywanu, a laska przebrana za Mie Khalifę trzyma na smyczu ziomka w masce świni. Dużo jeszcze przed Tobą. ![]() A tak poważnie - dążyłem do tego, że przy odpowiedniej dawce substancji drastycznie zwiększającej odwagę nie jesteś bezpieczny nigdzie. Tak samo przećpany siedząc w domu, możesz wpaść na głupi pomysł, żeby wsiąść w auto i jechać nad wodę (oczywiście zagrażając bezpieczeństwu innych uczestników ruchu, bo zapierdalasz 170 w zabudowanym) i tak samo on może wpaść na pomysł zbyt śmiałego poruszania się na rusztowaniu trzymając w rękach 25 kilowy worek cementu, któy może spaść komuś na głowę przy jego pierwszym potknięciu. Dyskusja cały czas toczy się wokół tego, czy ktoś potrafi zapanować nad nadmiarem neuroprzekaźników, czy nie. RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - EmStO - 05.11.2025 Mądrze gada na kazanie się nada 🍄Ⓜ️💯 RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Konrad Curze - 05.11.2025 Jednym jest zachowanie kontroli i zdrowego rozsądku, kiedy narkotyki szumią w głowie, innym jest metodyczne wykonywanie zadań i kontrola nad swoim ciałem (np. stabilność, gwałtowność ruchów, dostosowanie siły etc.) - pewne czynności (i zawody) wymagają połączenia poprawnie funkcjonujących funkcji motorycznych i kognitywistycznych. Nawet zażywanie "małych - średnich" dawek zaburza te aspekty operacyjne mózgu - mimo nie podejmowania się absurdalnie niebezpiecznych działań można pod wpłwem coś spierdolić. Tylko, że na budowie spierdalając coś można zrobić poważną krzywdę (sobie i innym) a w domu stłuc coś / poobijać się. RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Sniffiarz97 - 07.11.2025 U mnie jest moment gdzie narkotyki wyłączają mi głowę i przestaje myśleć ale jak pomyślę o tym to na chwilę gdy trzeba to się ogarniam,. tyczy się stymulantów ale jak ktoś wziął za dużo to nawet to może nie pomagać RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - doxyou - 07.11.2025 (05.11.2025, 23:21)Konrad Curze napisał(a): Albo wypaść z balkonu albo okna. Szach mat. Mimo wszystko zgadzam się z tym co piszesz. Na rusztowaniu czy przy maszynie na produkcji istnieje znacznie większa szansa na to, że zrobimy sobie kuku przez zanurzenie funkcji motorycznych. Natomiast stymulanty domyślnie miały służyć właśnie do pracy/wykonywania jakichś zadań, a nie siedzenia w domu i patologicznej masturbacji. W moim przypadku, w pierwszym dniu nie odczuwam i nie zauważam, żadnych zaburzeń koordynacji po stymulantach typu NEP, Alfa czy Hexen. Wręcz przeciwnie, zwiększenie koncentracji przekłada się na zwiększenie koordynacji. Rzecz jasna to moja subiektywna opinia. Być może miałem farta, być może moje odczucia są nietrafne - ale powyżej wymienione rzeczy spokojnie odważyłbym się stosować w pracy (nawet gdybym pracował na rusztowaniach) Nie biorąc oczywiście pod uwagę innych aspektów, takich jak kurewskie obciążenie dla układu krwionośnego, spustoszenia w organizmie po regularnym stosowaniu i drastycznego zaburzenia koordynacji w 2/3/4 dobie bez snu (co bardzo często się zdarza w przypadku stymulantów) Inna sprawa jest oczywiście z euforykami - mefedron/klefedron/MDMA itd. w jakiejkolwiek pracy to skrajny idiotyzm, bo powyższe nie zapewniają czystej głowy, jak w przypadku stymulantów, tylko odczucia całkowicie odwrotne. Przy euforykach szansa na odjebanie czegoś głupiego/wypadek jest bardzo duża. RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Konrad Curze - 07.11.2025 Jeżeli już koniecznym miało być łączenie tego typu pracy z jakimiś dragami to ograniczyłbym się do amfy. W mniejszych dawkach powinna osiągnąć docelowy efekt przy okazji nie tworząc nadmiernego ryzyka spierdolenia czegoś... Tylko jak słusznie zauważyłeś takie "zabawy" w robocie musiałyby się ograniczać tylko do końca zmiany a wszyscy wiemy, jak bardzo kuszące są allnightery i allnightery po poprzednich. RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Sniffiarz97 - 07.11.2025 W tygodniu to lipa bo kiedyś ciało będzie wołać o odpoczynek, pamiętaj że odwodnienie, osłabienie organizmu przyjdzie, chyba że weekend jako forma odpoczynku, ale wtedy możesz się stać więźniem samego siebie, już chyba wolałbym zostać żeby nie łączyć to z pracą. Traktować to jako odskocznię RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Konrad Curze - 07.11.2025 Sniffiarz97 Też tak uważam, ale osoba, która założyła wątek szukałą rad dotyczących wyboru stima do pracy na rusztowaniach, zatem przy konieczności zażywania czegoś w takich warunkach wybrałbym amfę. Natomiast na mój gust szkoda marnować narkotyki na robotę i szkoda marnować robotę na narkotyki - takie odseparowanie również może być pomocne przy wychodzeniu z nałogu. RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - wwojtuss - 07.11.2025 podoba mi sie Twoje podejscie o swoistym nieplugawieniu sobie kazdego aspektu zycia i niewdrazanie narkotykow we wszystko, tym bardziej jak nie sa tam w ogole potrzebne Konrad Curze co do stima do pracy na rusztowaniach to najlepiej zaden, a jak juz musi jakis byc to polecalbym cos z funkcyjnych jak metylofenidat, feta lub jakies fluorowe pochodne tych substancji pokroju 4fmph czy 2-fma RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Sniffiarz97 - 08.11.2025 Amfa będzię najbezpieczniej, jest w partnerskich |