![]() |
|
Powiększone źrenice - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Powiększone źrenice (/showthread.php?tid=721) |
RE: Powiększone źrenice - daniel776 - 06.11.2022 (04.11.2022, 22:59)Białykot napisał(a): Powiekszone źrennice mam przy 4cmc zarzuconym oralnie lub po mdma w krysztale bo mam dostęp do takiego specyfiku ale to tez oral i po pigułach oczy tzn źrennice wystrzelone lipa troche,wiesz,do pracy następnego dnia a czlowiek jeszcze oczy naćpane w kurwe to może być mały problem ![]() (04.11.2022, 23:09)Chochlik napisał(a): Mi się zrenice nie zwiększają na cmc-kach, odkąd biorę wenlafaksynę. a odczuwasz je normalnie? RE: Powiększone źrenice - Chochlik - 09.11.2022 daniel776 Wydaje mi się, że niestety slabiej i muszę ładować dawki ok. 300 mg metaklefedronu dla zadowolenia. RE: Powiększone źrenice - tome3eqkks - 09.11.2022 Jeśli ktoś z was naprawdę ma przypałowe oczy - bo wiadomo są takie osoby że nie ukryją wąchneli... Ja naprzykład po buchu mam tak że nie mam oczu praktycznie ![]() Nie wiem czy już ktoś wcześniej wpadł tu na taki pomysł ale polecam zaopatrzyć się w soczewki - Kolorowe (białe - naturalne) i kryjące z pewnością pomogą ( mają zmniejszony otwór na źrenice ![]() Warto sprawdzić przed zakupem bo soczewki bezbarwne lub podkreślające kolor oczu nic nie pomogą. RE: Powiększone źrenice - Dilleraaaa - 27.11.2022 Soczewki dobra sprawa najlepiej w ciemnym kolorze nie w swoim.Możesz spróbować też z kroplami,ale to za dużo nie da praktycznie w sumie nic.A najlepiej to zajarać buszka okruszka i oczka lekko się przymkną i nie będą się rzucały źrenice aż tak RE: Powiększone źrenice - Beeniepatu - 28.11.2022 Na rozszerzone zrenice stosuje sie fizostygmine. Na zwezone atropine. Nie trzeba zadnych soczewek. Na zdrowe oczy zadne soczewki nie sa wskazane. RE: Powiększone źrenice - Szyderca - 28.11.2022 Najlepiej nie ćpać to nie będą powiększone heh RE: Powiększone źrenice - tome3eqkks - 01.12.2022 (28.11.2022, 08:06)beeniepatu napisał(a): Na rozszerzone zrenice stosuje sie fizostygmine. Na zwezone atropine. Nie trzeba zadnych soczewek. Na zdrowe oczy zadne soczewki nie sa wskazane. nie rozumię Twojego myślenia , po co dodatkowo wprowadzać niepotrzebne substancję do organizmu, skoro można to załatwić za pomocą bezpiecznych soczewek... albo tak jak napisał kolega wyżej - ,,nie ćpać''!!
RE: Powiększone źrenice - Beeniepatu - 01.12.2022 tome3eqkks moj tok myslenia jest bardzo prosty. Obie substancje maja mniejsze ryzyka w podaniu w celach, do jakich sie ich uzywa, niz wkladanie soczewek do oka. Do tego bedac nacpanym 😎 I tyle. Mozna tez sobie wytatuowac oczy na czarno i jest po jakimkolwiek problemie. Od strony ryzyka patrzac, jakos kazdy tego unika. RE: Powiększone źrenice - tome3eqkks - 01.12.2022 popek style
RE: Powiększone źrenice - Martin - 24.10.2023 Mnie po waleniu zajaranie bucha pomaga ogarnąć źrenice. Oczywiście pomaga bardziej doraźnie ale zawsze to coś. |