Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Posiłki podczas używania. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Posiłki podczas używania. (/showthread.php?tid=986)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

RE: Posiłki podczas używania. - mati54 - 11.11.2022

Nie wiem czy tez tak macie ale w trakcie lotu w zasadzie od razu odrzuca mnie od gazowanego picia w zasadzie najlepiej wchodzi woda niegazowana wlasnie i to letnia, badz jakas herabatka a tu moze byc juz goraca macie podobnie ?

RE: Posiłki podczas używania. - dimiliki - 11.11.2022

Ja jak mnie puszcza i zaczynam jeść to znowu mam bombę też tak macie ?

RE: Posiłki podczas używania. - mati54 - 11.11.2022

U mnie to wyglada tak ze na sile jem wlasnie jogurty czy banany byle cos zjesc, potem jak czuje ze dorzutki np nic nie robia w zasadzie to koncze bo i po co marnowac sprzet. Wtedy wlasnie mam taka lekka zwale to wiadomo tez wiele czynnikow wplywa ale powiedzmy koncze lot rano zjem cos umyje sie jakos pospie. To jak wstane wieczorem znowu zjem cos porobie innego to wtedy dorzutka nie wchodzi jak pierwsza ale faktycznie cos robi. Taki nawyk nie przyszedl od razu Smile Najpierw to sie lecialo zawsze do konca wora mimo ze od polowy to prawie zero wrazen ale proby podbicia fazy musiay byc. Kazdy pewnie na poczatku mase bledow robil przy bhp zabawy hehe.

RE: Posiłki podczas używania. - Amanita - 11.11.2022

Na przedłużający się brak apetytu polecam: 
a) dobrego buszka, smaka na delikatne lekkostrawne gastro wjedzie
b) świadomość, ze jak zjesz niewielką ilość czegoś zdrowego wjedzie lepsza faza... 
To co dobrze działa przy zbyt długim braku apetytu nie jest już tak intenswne, mini, zdrowe, lekkostrawne gastro ponownie zwiększa efektywność materiału. 

Omniomniom

RE: Posiłki podczas używania. - mati54 - 12.11.2022

Przy lotach to nie brak apetytu powoduje ze nie jemy raczej problem z przelykiem dlatego warto zaczal od raczej plynnych produktow jak skyr, wciaz nie rozumiem czemu tyle osob bagatelizuje weed jako narkotyk...

RE: Posiłki podczas używania. - wwojtuss - 12.11.2022

jesli ktos jest doswiadczonym lotnikiem to wie, ze trzeba wpierdalac na sile, chociazby kazdy kes jedzenia popijac woda

RE: Posiłki podczas używania. - mati54 - 12.11.2022

Wszystko z rozsądkiem bo gdy polecimy po bandzie to te nasze kęsy popijane niestety mogę sie odbić wymiotami

RE: Posiłki podczas używania. - wwojtuss - 12.11.2022

jak ktos leci tak ostro ze rzyga po paru kesach, to nie ma innej rady niz lyk wody i do spania

RE: Posiłki podczas używania. - Hyzio - 12.11.2022

ja przeważnie nie jem a jak jem to cos płynego

RE: Posiłki podczas używania. - tome3eqkks - 12.11.2022

u mnie nawet na siłę ale zawsze jakiś owoc + jogurt pitny Big Grin