Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Choroby psychiczne a rc - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Choroby psychiczne a rc (/showthread.php?tid=99)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Choroby psychiczne a rc - Kajabuza - 20.05.2022

U mnie w grę wchodzi chyba przewlekła depresja ze względu na różne rzeczy z przeszłości. 

Generalnie po mnie nie widać raczej patrząc z boku pomyślisz optymista, pozytywnie nastawiony do życia, ale w głowie swoje się dzieje. 

Po maratonie z RC i wypłukaniu ze wszystkiego co może dawać poczucie szczęścia i spokoju tydzień czasami dwa pogłębia się owa depresja, myśli samobójcze 100x częściej, całkowite lub częściowe odcięcie od świata i kontaktu z ludzmi w życiu realnym. 

Gdy już się zregeneruję wracam do świata żywych. Wiem, że jakaś terapia mogła by być zbawienna dla mnie chodźby w kwestii kontaktu z ludźmi czy poznawaniu znajomych na dłużej, ale wciąż zwlekam a może myślę, że za stary jestem na jakieś pranie brudów z przeszłości. 

A może to dwubiegunowość? 

W każdym razie nauczyłem się czy też uświadomiłem, że jak zaszaleje to muszę się liczyć z tym że jakiś czas będzie gorzej.

Schizofrenie o ile mam jej chodźby namiastki wyzwala w 100% marry czy jakiekolwiek kanna. Często mam tak, że na moment w ciągu dnia potrafię węszyć spiski ale ucinam te myśli. Smile

RE: Choroby psychiczne a rc - mara - 08.06.2022

(09.04.2022, 19:29)hulerkfow23 napisał(a): Generalnie dragi przy chorobie psychicznej to dolewanie oliwy do ognia. Szczególnie jak bierzesz leki bo w połączeniu z dragami one szkodzą zamiast pomagać.

Tak czy siak kazdy zna siebie najlepiej, lub przynajmniej powinien. Stay safe!

dokładnie!

RE: Choroby psychiczne a rc - Chochlik - 19.08.2022

Kanna pogłębiają depresję plus tworzą takie zalążki schizofrenii na moje oko. Poza tym czesto może dojść do derealizacji, która komplikuje potem dojście do siebie.

Ketony są dla mnie niewskazane w głębokiej depresji, bo powodują wystrzał nastroju w kosmos. Jegomość znajduje sobie taki lek "na depresję" i potem grząźnie w nalogu. Jak deprecha przechodzi to działają dużo slabiej i potencjał uzależniający jest o wiele mniejszy.

Piszę z własnych przeżyć 🙈

RE: Choroby psychiczne a rc - Szatan69 - 19.08.2022

Ja mam lekką fobie społeczną i niby jestem anty społeczny. 

4mmc ,3mmc,3cmc,4cmc feta i inne likwidują moje lęki i jestem pro społeczny Big Grin 

rzucilem trawke po 10 latach palenia bo się zamknąłem na wszystkich i miałem wiekszy problem społeczny xD katowalem sie iść na poczte albo do banku.

RE: Choroby psychiczne a rc - Chochlik - 22.08.2022

(19.08.2022, 16:58)jaro3094 napisał(a): 4mmc ,3mmc,3cmc,4cmc feta i inne likwidują moje lęki i jestem pro społeczny  

To uważaj ziomek, bo jak dragi leczą objawy naszych chorób psychicznych to jesteśmy już na pierwszej drodze do uzaleznienia.

RE: Choroby psychiczne a rc - Szatan69 - 22.08.2022

Ja już jestem od 7 lat uzależniony od tego. Jedynie co mnie ratuje ze nikt mi nic nie da i musze pracowac a jak pracuje ograniczam do minimum uzywki

RE: Choroby psychiczne a rc - Pazyfea - 25.08.2022

(19.08.2022, 16:58)jaro3094 napisał(a): Ja mam lekką fobie społeczną i niby jestem anty społeczny. 

4mmc ,3mmc,3cmc,4cmc feta i inne likwidują moje lęki i jestem pro społeczny Big Grin 

rzucilem trawke po 10 latach palenia bo się zamknąłem na wszystkich i miałem wiekszy problem społeczny xD katowalem sie iść na poczte albo do banku.
Na czysto po czasie tez bys stracil lek spoleczny bo bys pamietal jak sie zachowywales po euforykach xD

RE: Choroby psychiczne a rc - Białykot - 31.08.2022

Ja mam schizofrenie i jesli chodzi o rc a moja chorobe to po ćpaniu czuje sie lepiej. W dużej części znikają męczące mnie objawy choroby no chyba ze przesadze z hexem to dziala to w druga stronę. Ale jesli podchodze do rc z głową to uwazam ze pomaga mi to bardziej niz leki chociaz wiem ze raczej jest to na krótką metę

RE: Choroby psychiczne a rc - Maniek - 31.08.2022

Każdy stimiarz, którego znam lub znałem (a znam czy znałem w chuj takich osób) ma stwierdzoną schizofrenię paranoidalną Podobno kultowa   Chyba każdemu przyklepują tą chorobę, gdy ktoś przesadzi z maratonem i dopadną go mega psychozy Podobno kultowa

RE: Choroby psychiczne a rc - Diabełek25K - 09.09.2022

Wszystko ma swoje konsekwencje.Jeżeli chodzi o moją sytuację to raczej nie mam żadnych problemów odnośnie zdrowia psychicznego. Jedynie co to na ciągach występuje u mnie coś takiego jak schizofrenia paranoidalna. Kończy się ciąg kończą się problemy.