Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

RE: ch*m-co***bo.x** - Epsiakos - 22.02.2025

Ja jednak zapytam się Lukas1985 bo widziałem że tam wszystko jest zrzucane na nasze forum i na Escobar, odniesiesz się do tego ?

Jak przeczytałem tekst że diabel666 to człowiek Escobara to prawie rozlalem picie w samochodzie ze śmiechu

RE: ch*m-co***bo.x** - Blade12 - 22.02.2025

Wałki robi na większe ilości 5-10g wyśle ale więcej ni chuja

RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 23.02.2025

(22.02.2025, 21:45)Epsiakos napisał(a): Ja jednak zapytam się Lukas1985 bo widziałem że tam wszystko jest zrzucane na nasze forum i na Escobar, odniesiesz się do tego ?

Jak przeczytałem tekst że diabel666 to człowiek Escobara to prawie rozlalem picie w samochodzie ze śmiechu

Przeczytaj mój ostatni post w jego temacie. 
Ps. Na te chwilę poza benzo wysyła wszytko. Chłopaki brali i większe paczki i dochodzą.

(22.02.2025, 21:45)Epsiakos napisał(a): Ja jednak zapytam się Lukas1985 bo widziałem że tam wszystko jest zrzucane na nasze forum i na Escobar, odniesiesz się do tego ?

Przeczytaj mój ostatni post w jego temacie. 
Ps. Na te chwilę poza benzo wysyła wszytko. Chłopaki brali i większe paczki i dochodzą.

RE: ch*m-co***bo.x** - ToXic - 23.02.2025

Mnie zastanawia dlaczego chłopaki na germanskiej cebulce podszyfaja sie pod vendora z polskiej cebulki Smile

RE: ch*m-co***bo.x** - Lifeisbrutal - 23.02.2025

ToXic Jeśli robią coś takiego, to logiczne, że już wyjebka się szykuje. Gdyby chcieli normalnie, uczciwie działać to by tak nie robili.

RE: ch*m-co***bo.x** - ToXic - 23.02.2025

Mój błąd pojebaly mi się okienka z wiadomościami na session xd sorry za zamieszanie xd

RE: ch*m-co***bo.x** - biernackia - 23.02.2025

Podbijam, że jeszcze nie zostałem wyjebany przez nich nawet na większe ilości. Co najwyżej z jakością było tak sobie, głównie ketonów.
Ta afera o leki to niby diabeu666 był przez nich zatrudniony i cwaniak powysyłał puste opakowania, a leki sam wziął. Nikt nic nie wie, wszyscy się o wszystko oskarżają i weź tu komu wierz. Collabo ktoś doniósł na niebieskich i mieli zamieszanie przez tydzień, teraz niby jest ok ale patrząc na to co mają teraz w asortymencie to IMO kwestią czasu jest, kiedy jakiś ambitny komendant spróbuje na nich zrobić karierę.

RE: ch*m-co***bo.x** - Lifeisbrutal - 23.02.2025

biernackia To się nazywa kara boża. Straszy innych  psami sam później skończy na psach. Tfu.

RE: ch*m-co***bo.x** - horsii - 23.02.2025

biernackia ale odlot w chuj -  zatrudnić Diabła666 i dziwić sie że jakieś nieprawidłowości... delikatnie mówiąc.  

Przecież Diabeł jest zbanowany chyba na każdym jednym forum, łącznie z tym, za oszustwa, nakręcanie jakichs wojenek miedzy sklepami, nie wiadomo co.

No chyba że po prostu udawał kogoś innego. Zapewne tak było, ale to też z kolei dobrze nie świadczy o colabo - że tak weryfikuje ludzi do współpracy, że pierwszy lepszy przećpany przygłup o ilorazie inteligencji taboretu mu narobił w chuj smrodu i oszukał jego klientów. Przecież jak diabeł próbował tu pisać posty z multikont że to niby nie on, to od razu było widać że to on, taki z niego zdolniacha Podobno kultowa 

Ja bym się bał mu dać herbatę do pomieszania, a co dopiero powierzać mu jakąś robotę. 

Obaj są siebie warci. Podobno kultowa

RE: ch*m-co***bo.x** - kot_kreskowy - 23.02.2025

Powiem tak, nie chcesz mieć jeden z drugim kłopotów, to nie zamawiaj tam.
Za tym sklepem ciągną się zarówno problemy jak i niebiescy.
Miłego dnia.