![]() |
|
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909) |
RE: High-Life.market- Temat główny - Mirosound - 26.05.2025 To prawda. Mieliśmy już tu takiego co tłumaczył się nie odebranymi paczkami tylko po to by zyskać na czasie. W tym wypadku osobiście nie wątpię w szczerość High-LifeMarket Czasem bywa tak, że nawet jak paka dotrze przed łikendem do Twojego miasta to nie dotrze do Ciebie, ponieważ w pierwszej kolejności dostarcza się pewien rodzaj paczek a dopiero po lecą te inne ( nie będę tego tłumaczył konkretnie bo to nie miejsce na to ) Sam czekam na przesyłkę z legalnego źródła, która była już w sobotę na sortowni, ale została przypisana do drugiej kategorii i mogę spodziewać się jej w poniedziałek. Współpracuje z ekipą od samego początku i oceniam ją 11/10 Też sądziłem, że wychacze dwa gołębie w tamtym tygodniu, lecz wpadł tylko jeden - nie zawsze jest tak kolorowo. Co do drugiego to zaraz okno otwieram i sypie ziarno na przywitanie. Tak więc nie ma co panikować, bo lada moment ucieszą się Wasze gęby. RE: High-Life.market- Temat główny - s1mple - 26.05.2025 "Czasem bywa tak, że nawet jak paka dotrze przed łikendem do Twojego miasta to nie dotrze do Ciebie" to nie może być przypadek że kilku osobom akurat się to wydarzyło haha High-LifeMarket Coś powiesz RE: High-Life.market- Temat główny - Mirosound - 26.05.2025 Ręki nie dam, ale uważam że tak może być Jak pisałem, ja jedna w tamtym tygodniu dostałem, więc nie mam powodu wątpić, że drugą też dostanę. Trzeba pamiętać o tym że nikt nie będzie wysyłać ich hurtem, a małymi partiami. Może być również tak, że Ci którzy zamówili w zeszłym tygodniu doczekają się w połowie lub pod koniec tego. A jak ktoś czuje się nie pewnie to niech nie zamawia i zaczeka do "rozwiązania sytuacji" Jak dla mnie , na razie wszystko jest ok Co nie znaczy że mam rację Każdy wie swoje, co sam uważa RE: High-Life.market- Temat główny - High-LifeMarket - 26.05.2025 Uważam, że sytuacja została niepotrzebnie rozdmuchana - opóźnienie wyniosło dosłownie 3 dni względem planowanej wysyłki, głównie przez weekend, w innym wypadku byłby to 1 dzień. Polecam zajrzeć do skrzynek mailowych. Wiemy, że przyzwyczailiśmy was do bardzo szybkich wysyłek - w tej konkretnej sytuacji najdłuższe oczekiwanie wyniosło równy tydzień - 6 dni roboczych, z tym że dla większości zamówień było to krócej. My wracamy do pilnowania aby takich opóźnień było jak najmniej, pozdrawiamy
RE: High-Life.market- Temat główny - Mirosound - 26.05.2025 NEP wraz z Alicją właśnie dotarli złotą karocą
RE: High-Life.market- Temat główny - Lifeisbrutal - 27.05.2025 Japierdole nie srajcie żarem, że paczka nie doszła po 2 dniach, opóźnienia się zdarzają tak jak już wyżej hajlajf to wyjaśnił. To legit vendor, a jak się martwicie, że nie ma długo paki to wystarczy grzecznie spytać vendora na mailu co się z nią dzieje. RE: High-Life.market- Temat główny - TheEnd - 27.05.2025 No ja chcę zwrotu siana. Jakiś wałek poszedł.... Może coś Vendor napisze na ten temat???? High-LifeMarket RE: High-Life.market- Temat główny - Lifeisbrutal - 28.05.2025 O czym ty Diabeuu gadasz? Innym paczki dochodzą a ty pierdolisz o wałku. RE: High-Life.market- Temat główny - JureKiler - 28.05.2025 Znając jego to chce pewnie wywalczyć darmowy pakunek albo hajs mam nadzieję że vendor nie da się zrobić jak dziecko RE: High-Life.market- Temat główny - Lifeisbrutal - 28.05.2025 JureKiler Zapewnie to w jego stylu on wiele sklepów już tak oskarżał o wał. |