3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 29.01.2025 (28.01.2025, 22:07)DarkSonia napisał(a): Ja tam w ICE od Esco, od pewnego czasu zaczełam dostrzegac psychodelę prócz eufo... a im większa dawka tym większa delirka.. To raczej chyba od organizmu zależy i od poziomu wprawienia. Mnie wszystko już tak robi że na początku jest zajebiscie a jak zacznę przesadzać to zamienia się w psychodele ale to dla tego że nie mam umiaru i zawsze przesadzam z ilościami jedyne co mnie ratuje od takiego stanu to picie alkoholu i walenie tematu na zmianę wtedy wszystko jest si. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 29.01.2025 no właśnie, te dawki ... tu trzeba mieć na uwadzę, uwagę RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 29.01.2025 JureKiler DarkSonia Chyba wiem o czym mówicie. Mam to samo. I właśnie przy dużych dawkach. Nie wiem jak wam, mi takie odloty się akurat podobają Może to i pojebane ale jak to mówią, dla każdego coś dobrego 😎 RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 29.01.2025 no kot_kreskowy w życiu bym się nie założyłą że w 3CMC wystąpi taka psychodela i odrealnienie... a tu kurwa masz, serio w małych dawkach było to zajebiste ale jak potem dowaliłam do pieca to było za grubo jak dla mnie , ale o dziwo żadnego ciśnienia ani dziwnych fizycznych akcji nie było |głowa po prostu nie nadążała z tym co się dzieje, jakby sama sobie wymyslała akcje. wydaje mi się , że przydało by się dobre towarzystwo albo zbicie tego alko. nie wiem bym musiała potestować, a tu już nowy BATH wjechał i co teraz. ciekawe czy z nim będzie podobnie. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 29.01.2025 Tylko, że ja tak mam w większości sortów ice'a RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 29.01.2025 a Ty to jesteś ćpun i narkoman, i jeszcze to doisz w dawkach pozaziemskich to się nie liczy RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - SkoRpion87 - 30.01.2025 Ja też po jakimś tam 3cmc a nawet dwóch różnych miałem jazdę taką ja po dużej ilości apvp. Oni wiedzą, oni tam sama, rozmowy, lasery jakieś, Haluny różne ale to już przy dawkach rzędu 400mg sniff co pół h. I przy 5-6 kresce bo no zaczynała się Alicja w Krainie czarów Bywało że łykało się 3g kamyk rozbity na dwie części bo za duży był. A śmierć przez udławienie się 3cmc nie brzmi zbyt rycersko Także jak wjechało oral 3g to woooow. Obraz zamglony, lekkie klatkowanie obrazu. Ale to libido... Szok. PS. Jak wgl byście porównali tego ICE do bandit? Czy na tym ICE przewaga to euforia? I czy libido wypierdala na planetę k-pax? W sumie ja lubię przewagę energii nad euforii w trojkach ale to 60/40 i zwierzęce libido. I dla mnie wtedy trójka 10/10 💥 RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Anna9985 - 30.01.2025 Sort jest nowy i nikt go jeszcze nie próbował , dopiero od piątku była jego wysyłka RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 30.01.2025 ( 11 godzin(y) temu)SkoRpion87 napisał(a): ,,,,,,,,,,,,,,,,, wszystko zależy, czy opisujesz działanie poprzedniego sortu ( bo obecnie jest nowy BATH ) CZY już właśnie jesteś pierwszym recenzentem nowego rzutu... który jest od kilku dni dop. dostępny ( patrz wpis + foto Escobar ) RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 30.01.2025 Ja już mam nowy sort ale dopiero wam mogę coś napisać w poniedziałek wieczorem |