![]() |
|
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909) |
RE: High-Life.market- Temat główny - Forsik1910 - 28.05.2025 Tez czekam na pake,napisze jak dojdzie RE: High-Life.market- Temat główny - TheEnd - 30.05.2025 Na ogół jest porywczy i nerwowy i pisałem to pod wpływem alkoholu więc Vendora przepraszam. Paczka jak już pisałem doleciał ale.z trzy dniowym opóźnieniem. ******************************* jeszcze jeden taki post w którym kogoś obrażasz/piszesz wulgaryzmy i będziesz miał zabkolowaną możliwość pisania nawet przy włączonej moderacji postów ************************************** RE: High-Life.market- Temat główny - oooizneb - 30.05.2025 siemanko High-LifeMarket no generalnie wyslalam wam maila by opisac sytuacje z nieodebrana paczka, dosc chaotycznie moze bo pierwszy raz taka sytuacja, ale napisalam wszystko co potrzebowalam wam przekazac. z gory dzieki, za zwrotna odpowiedz. zaryzykowac nawet moglam BHP waszym i moim - dlatego jak sie ogarnelam po wszystkim, dalam wam znac najszybciej jak to bylo mozliwe. pozdrawiam oooizneb RE: High-Life.market- Temat główny - Rweqerew333 - 30.05.2025 Wszystko ładnie, pięknie, czysto i pachnąco - zadbaj o to żeby mieć hajlajf. Na pewno już to gdzieś pisałem ale tutaj wszystko się zgadza. Prościej się nie da. Dzięki za kolejną bezpieczną rakietę i kontakt High-LifeMarket RE: High-Life.market- Temat główny - Intruzik - 01.06.2025 ![]() 🔥 Produkt od drugiego w kolejności – 5g 🔥 ![]() – białko jak zawsze mocne, BARDZO mocne 💪 Takiego tutaj jeszcze nie widziałem, musiał wjechać nowy boski sort 👑 – bo chłopaki też chwalili i do dziś chwalą. To nie było zwykłe wejście – to był wjazd na pełnej.. do teraz.... ![]() 🎵
🎶 🎶
![]() 🌀 [Lacoste - Audi] – kosmos. Nigdy nie miałem takiego uderzenia po akurat Lacoste, serio. To będzie produkt numer 1 🥇 Tego nie da się porównać z byle czym – siada głęboko, ale lekko. ☝️ LSD - W krainie czarów – pierwszy test. Na starcie poleciało białko do suplementacji, a po krótkim namyśle… bum – odpaliliśmy Lacoste i Audi – tak po pół blisterka na głowę. Zrobiona była kosa. Od razu każdy miał swój plan w głowie 🎇🧨 Poszliśmy we 3 na bar 🍻 • Jeden z kosą,
• 2 Drugi w prześcieradle,
• A trzeci… kosił później 🌾
Ja stałem oparty o ścianę, a na głośniku leciało:🎶 Dorime – Ameno 🙏💫
![]() 💥 Niesamowite. Były przyklaski i brawa 👏, i to tylko za samą piosenkę – bo stan to już inna bajka. U nas to u nas – na naszych rejonach tak się lubi 😎🔥 📦 Na bank wrócimy do tego mixu. To było coś pięknego. Te 3 substancje mają naprawdę MOC 💥, ale trzeba z głową – bo jak ma wejść, to wchodzi jak należy i taki mix jak dla mnie jest idealny i nie tylko w mojej opinii. ❗ Nie trzeba żadnej podwójnej dawki. Nie ma czegoś takiego, że “2 pixy bo jedna nie siadła” – tu wystarczy jedna i siedzisz, stoisz, pocisz, tańczysz, bawisz, lecisz i jedziesz. Za mocno aż po jednej – ale to było PIĘKNE 🌌 ![]() Pozdrawiam 👊
@high-life.market ⚡ Zdecydowanie – to nie będzie ostatnie zamówienie! Już szykujcie kolejne 😈, bo nie możemy się doczekać… Coś się kończy, a mix zaczyna od nowa. Już dziś leci mail 🐊 RE: High-Life.market- Temat główny - Leśny_koteł - 01.06.2025 Dobry wieczór High-LifeMarket 👊 Dobry wieczór ćpuny! Mam coś dla was. Do następnego 🔥 RE: High-Life.market- Temat główny - TheEnd - 02.06.2025 (01.06.2025, 17:30)Intruzik napisał(a): To pierwsze to NEP? No jest mega. Miałem z tydzień może dwa tygodnie temu. Jutro powinnienn zawitać ponownie i mam nadzieje że to ten sam bath bo jest epicki. A jak inny i jeszcze lepszy to się nie obrazę 😁 RE: High-Life.market- Temat główny - Intruzik - 05.06.2025 Witam, Oto prezentuje się kolejny pakunek od High-LifeMarket Jak zawsze niezawodnie i idealnie ![]() Opinia wleci niedługo teraz wstawiam fotko materiału Na zdjęciu 25g amf 2g Kety 5 Lacoste 2 listki LSD Oraz gratis 4mmc ![]() Bardzo dziękuję i tak jak mówię opinia wleci niedługo Pozdrawiam
RE: High-Life.market- Temat główny - Katapulta - 05.06.2025 Vendor cały czas trzyma ten sam poziom. Najwyższy poziom produktu. Najwyższy poziom obsługi. Najwyższy poziom logistyki. Zamówiony NEP jest prima sort
RE: High-Life.market- Temat główny - Lifeisbrutal - 06.06.2025 Paka dla ziomka odebrana.😎 Czas lotu zamknął się w 3/4 dni. ✈️ Na pokładzie : ~ Skitells 🍀 ~ Purple 🍀 ~ 4-MMC 💎 ~ Tusi 🍓 ~ Coco mięta ~ MDMA 💎 ~ 3-CMC 💎 ~ LSD ~ Piguły dwie audi reszta po jednej 💊 ~ 4-CMC 💎 Tak się prezentuje poniżej na zdjęciu: ![]() High-LifeMarket Dziękuję w imieniu ziomka za tak piękną paczuszkę. 🥳 |