4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 30.05.2024 horsii Czekamy na raport. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 31.05.2024 Dobry dzień 🤗 Dobra, powiem tak, jest naprawdę dobrze. Po tym co ostatnio wpierdoliłem w weekend (10nep/10klefa/10panam) to spodziewałem się bardziej pierdnięcia komara, tym bardziej po dwóch dniach odpoczynku a tu nie dość że porobiło to jeszcze był to prawdopodobnie najdłużej klepiacy mef jaki jadłem kiedykolwiek. Serio! 😁 Worek 5gr zrobiłem na 5 strzałów, laga 200 + bomba gramowa urobiła mnie na dobre dwie godziny. Nie wiem skąd i z jakich zasobów serotoniny brał tą euforię ale działał świetnie. Trochę ta euforia była taka jakby 'przyblokowana' bo ewidentnie chciało mnie rozpłynąć i spluszować tak jak to działa mef, ale i tak było pięknie. Później wszystko już szło per rectum co dało najsilniejsze doznania - petarda. Całość przestała klepać po ok 20godzinach gdy juz położyłem się do wyra a peek calego worka to jakieś 10h. No trzeba tego zamówić, porządnie wytrzeźwieć i na czysty organizm zajebać. Wtedy dopiero bedzie💥🔥😎 Jest kocór. O takie sorty mefa nic nie robiłem 🤗 Rewelacja. Dzięki Escobar 🙋 Zdjęcia w poście wyżej. I jeszcze jedno, A co do zwały, to jej po prostu nie uświadczyłem. SZTOS 🤗 RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Mfexor - 06.06.2024 Kosa a nie towar 10g poszło tak szybko i kolejne zamówienie leci 100mg wypierdala z papci RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 06.06.2024 Powiem tak, mam przyjemność testować właśnie ta 4... Kurwa zajebista, pięknie dziala aż chce się powiedzieć że jak "sprzed delegalu", ale generalnie zwyczajnie w chuj czysta substancja, receptory może i już nie te co kiedyś ale i tak dziala mega Jak się w akcji nie zajebie to zaraz wrzucę fotki, bo dawkowanie my zaczelismy od 100mg RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - horsii - 07.06.2024 (29.05.2024, 20:43)horsii napisał(a): w najbliższych dniach będę przeprowadzał eksperymenty na ludziach, wśród ofiar obiektów badawczych są osobniki mające zdecydowanie mniejsza tolerancję ode mnie, tak więc niedługo zamieszczę co myślą one o tym 4mmc. Moi żołnierze stestowali tę czwórkę i cóż, potwierdza sie moje stwierdzenie, temacik pierwsza klasa. Miałem 50g i już sie rozeszło. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Kapitan - 07.06.2024 Czyli mówicie ze mef bardzo dobry ile trzyma faza np po dawce 300mg RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 07.06.2024 Kapitan Działa na każdego tak samo czasowo czyli około dwóch godzin. Tolerancja czyni różnicę w odczuciach, nie w czasie działania. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 07.06.2024 Lepsze to czy bandit? Szczury lubią pobudzenie i eufo ale żeby pobudzenie i speed nie był pusty. Musi być efekt wow RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - ZmiataZplanszy - 07.06.2024 Szatan69 jak walą klefa non stop to zrezygnował z tej opcji bo powiedzą że nie kopie xdd RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 07.06.2024 No właśnie u nas sam klef i 3cmc dobra wezmę dla siebie na próbę a dla szczurów bandita i myślę że będzie najbezpieczniej i najlepiej dla każdego |