Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Szatan69 - 28.11.2024

(28.11.2024, 13:40)Dopal.org napisał(a): Od zawsze czas na edycję i usunięcie wynosi 60 minut i nic nie było zmieniane.

Potwierdzam to a jestem od 2022 na forum

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Inferno - 28.11.2024

Czeslawo jak by tak każdy np. (dostał paranoi) i się usuwał z forum to by było tyle wątków usuniętych że nie wiadomo na które kto by odpowiadał.

I by znikało forum powoli można powiedzieć a tak wszystko zostawiamy dla dalszych pokoleń Podobno kultowa

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 29.11.2024

Dopal.org 

Proszę o przywrócenie uprawniań usuwania postów, jak to było wcześniej.

Nie rozumiem, w czym problem? Edycja 60 min spoko to zrozumiałe, usuwanie jest wyłączone, rozmawiałem z @„Maniek” mówił, żebym uderzał do Ciebie w tej sprawie.
Licze na Ciebie. Wink

Inferno 
Tak sądzisz ? Specyficzne poczucie humoru. 
Piona ! Smile

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Szatan69 - 29.11.2024

Kolego ale mozna usuwać posty🤔
[Obrazek: Screenshot-20241129-203753-com-android-chrome.jpg]
Napisałem post i usunełem. Wiec funkcja działa 😀

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Inferno - 03.12.2024

Czeslawo to nie poczucie humoru a fakt bo spójrz na jakiś wątek w którym trwa dyskusja i osoby odpowiadają jedne drugim.

Jak kilka osób pousuwa swoje posty to się zrobi armagedon i odpowiedzi będą (być będą ale niewiadomo o co chodzi) Big Grin
Ale lubię dyskusje na takie tematy Big Grin

Dobra ale pisze z innego powodu.
[Obrazek: Screenshot-20241203-021613-Brave.jpg]
[Obrazek: Screenshot-20241203-021641-Brave.jpg]
Zaczyna wysrywać Wam coraz poważniejsze błędy.
Radziłbym znaleźć przyczynę zanim ktoś się zainteresuje i zacznie sklejać to wszystko do kupy i działać na niekorzyść forum Smile
A dużo nie brakuje.

Aha, jeszcze dodam, że jak wchodzimy do kogoś na profil i klikamy "INNE" i później wyślij email

I jak wpiszemy niedozwolone znaki to wywala nam błąd ale wiadomość i tak leci do odbiorcy.
Więc można tam najebać pełno krzaczków a i tak wiadomość poleci dalej mimo błędu.

Naprawde zajmijcie się tymi błędami bo początkujący "hakier" może rozpierdalalać te forum dzień w dzień. I to wcale trudne nie jest.

Ja nawet nie chce próbować ale jak mi ktoś da zielone światło z administracji to mogę Wam pokazać co można zrobić z samym tym wysyłaniem e-maili które nie blokuje niedozwolonych znaków.

(Atak typu injection, spam, przeciążenie serwera + te błędy mogą Wam wysrać informacje o serwerze, konfiguracji)

No ale skoro ktoś te forum zrobił to chyba logiczne, że wie o takich rzeczach.
Rolleyes
Pozdro.