![]() |
ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682) |
RE: ch*m-co***bo.x** - M7G9O - 24.02.2025 Na kody już nikt nie czeka, wszyscy czekają na rozwój dramy Cwellabo vs Diabeu ![]() RE: ch*m-co***bo.x** - Lifeisbrutal - 24.02.2025 Matko...chwilę człowieka nie było a tu takie cyrki się dzieją. Ciekaw jestem jak to wszystko się skończy. RE: ch*m-co***bo.x** - snajper - 24.02.2025 Diabeuuu wszystko wszystkim ,ale kazdy wie ze ty bys wlasna matke sprzedal za alfe uchodzcom ze wschodu ![]() RE: ch*m-co***bo.x** - biernackia - 24.02.2025 (24.02.2025, 14:24)Lifeisbrutal napisał(a): Matko...chwilę człowieka nie było a tu takie cyrki się dzieją. Ciekaw jestem jak to wszystko się skończy. Kilku postronnych klientów dostanie liścik miłosny od Smerfetek przez tego debila, prędzej czy później. Diabeu nie możesz załatwić swoich porachunków bez pomocy pałkowników? Wy się szamoczecie, a oni otwierają szampana. RE: ch*m-co***bo.x** - SkoRpion87 - 24.02.2025 Mogę ale po co? Niech wszyscy wiedzą co to za szmata. Zresztą sam moderator hyperrala pierwszy się do mnie odezwał i jest po mojej stronie. Ponoć typ miał już 4 szanse od Admina.. więcej nie będzie i typ.leci. Macie mega błędne postrzeganie mojej osoby ale ok..... Miejcie RE: ch*m-co***bo.x** - biernackia - 24.02.2025 A pomyśl durniu - czy niebiescy cokolwiek ci zapłacili (lub wysłali ci sample lol) za ułatwianie im roboty? Nikt w tym biznesie poza ew. klientami nie jest niewinny, to że collabo czy tam frog to skurwiele i szmaty chyba wszyscy wiedzą. RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 24.02.2025 (24.02.2025, 17:20)SkoRpion87 napisał(a): Mogę ale po co? Spokojnie. Ciebie też trzeba się pozbyć. RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 24.02.2025 (24.02.2025, 17:20)SkoRpion87 napisał(a): Mogę ale po co? I znów kłamiesz 🤷 RE: ch*m-co***bo.x** - Lifeisbrutal - 25.02.2025 SkoRpion87 Diabeuu powiedz no mi jak to w końcu jest, tak piszesz, że cwelcollabo na ostatnie ostrzeżenie na hajpie a jak narazie to tylko ty ciągle dostajesz bany tam. XD RE: ch*m-co***bo.x** - oKo - 27.02.2025 Nie wdaję się w Waszą dziwną dyskusję, opisuję produkt jaki otrzymałem i proces realizacji zamówienia. Realizacja zamówienia z delikatnym poślizgiem, o którym V informował w "specyficzny" sposób. Informacje przekazane przez V wywołały delikatny stres przed odbiorem z automatu. \(◎o◎)/ NEP x25 Materiał bardzo konkretny w ładnych grudach, bezwonny ale profil działania delikatnie inny od sortów Pabla i Ducha, które miałem okazję w przeszłości testować. Może to być efekt 3 miesięcznego rozstania ze stimami. Dawkowanie: bez wagi się nie zbliżać, w moim przypadku dawka 10-15 mg działa optymalnie, bez widocznych zewnętrznych objawów, powyżej 20 mg robi się mało przyjemnie. Żeby nie zamieszanie związane z wysyłką to pierwsze zamówienie określonym mianem idealnego. |