![]() |
|
Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=983) |
RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Silence - 05.12.2025 klejofas Łączysz GBL z Apvp? Tutaj w ogole jest przewaga pozytywnych efektow nad ryzykiem jakie to niesie? Namietne laczenie silnych stymulantow z GBL/BDO kojarzy mi sie tylko z patologiczna calanocna masturbacja i totalna dezorientacja, ktora zaczyna sie od 2 doby Serce i watroba swoja droga tez duzo mocniej dostaja po dupie RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 09.12.2025 klejofas ja mialem okazje miec w rekach escobarowa alfe jakos miesiac temu lub troche ponad i byl taki zoltawy mokrawy sort, byla aktywna i niezle trzepala, ale ja nie mialem umiaru i grubo przesadzalem z kazdym szczurem mysle ze czystosc sie polepszyla od tego czasu, na sklepie jest napisane, ze jest biala i sucha, ale dla 100% pewnosci musialbys sie Patrona podpytac jaki jest sort tu i teraz. RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Konrad Curze - 09.12.2025 wwojtuss Od kiedy rzucałem okiem na sklep Patrona, to był taki opis alfy. Sądzę, że mogli tego nie skorygować (albo trafiła do Ciebie mniej fortunna partia). RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - smakosz - 13.12.2025 pierwsza partia alfy u patrona taka była, ale potem faktycznie była biała i sucha RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - klejofas - 16.12.2025 Aktualny sort u dolu, brązowy lepki i wilgotny proch. Na dole to samo po jednym myciu acetonem, nie do końca jeszcze odparowany, po całkowitym osuszeniu zrobił się praktycznie biały krystaliczny proch. Chyba ktoś na szybkości to robił i miał wywalone na oczyszczenie tego. Generalnie alfa raczej srednia, szczególnie taka bez mycia, ale nawet bez i tak wg mnie lepsza niż ta biała co mieli wcześniej bo do tamtej miałem zarzut że po roztopieniu i zastygnięciu nie zostawała przezroczysta, a robiła taka mętna masa co nie powinno się dziac w przypadku albo czystej, z tą nie ma tego problemu jest za to tłusto mokra i niemal brązowa, mycie acetonem problem rozwiazuje, ale nie sprawdzałem ile ubyło jej, bo acetonu końcówkę starego dość miałem i pewnie już trochę wody w nim bylo. Generalnie są na rynku znacznie lepsze sorty w cenie podobnej lub ciut wyższej, tu na plus sprawna i szybka obsluga, a że zależało mi na czasie to się zdecydowałem sprawdzić jak obecnie to wygląda. ![]() Dziś ogarnąłem aceton świeży i zrobiłem porządnie to mycie, alfa po tym stała się śnieżnobiałym krystalicznym prochem, wapuje się o niebo lepiej, większe ilości nie powodują uczucia przytrucia i bólu głowy, w takiej formie sort nazwałbym przyzwoitym. tylko sensu nie widzę w kupnie czegoś, co jeszcze muszę sam oczyścić i być 20% w plecy, czyniąc cenę na poziomie dostępnych dobrych sortów i ![]() ![]() którymi nic nie trzeba robić. To brązowe coś to o zostało po odparowaniu acetonu użytego do mycia. Ma to konsystencje jakiejś tłustej pasty i nie da się tego wysuszyć bardziej. Biorąc pod uwagę proces produkcji nie bardzo wiem co to mogło by być. To tyle w temacie tej super alfy, ja raczej podziękuje i nie skuszę się ponownie, przynajmniej do czasu kiedy jest wybór na rynku i lepsze od tego sorty. RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Mirandes4 - 17.12.2025 Ładunek Alfa-PVP na pokładzie. Paczka dzisiaj odebrana. Wkrótce kolejne zamówienia u Pabla. Nie rozumiem przedmówcy, który dostał jakąś brązową maź. Wygląd idealny jak przystało na ten odczynnik, zarówno pod względem koloru jak i zapachu (który nie śmierdzi) - zgodny z poniższymi fotografiami: ![]()
RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - DiVERSE - 17.12.2025 Wow, powyzsze foty prezentuja sie calkiem okazale. Wzialem sobie wlasnie na testy. Dam znać jakie, jak przystąpiie do badań
RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - klejofas - 10.01.2026 (17.12.2025, 12:14)Mirandes4 napisał(a): Ładunek Alfa-PVP na pokładzie. Paczka dzisiaj odebrana. Wkrótce kolejne zamówienia u Pabla. Nie rozumiem przedmówcy, który dostał jakąś brązową maź.Nigdzie nie pisałem że dostałem jakąś brązową maź, a zółty krystaliczny proch o delikatnie lepkiej/wilgotnej konsytencji. Po oczyszczeniu była śnieżnobiałym suchym krystalicznym proszkiem o przyzwoitej jakości, jedyny minus że zamiast z kupionych 100g, po umyciu zostało 80g i trzeba się z tym bawić i czas marnować. Oczywiście można używać taką, nadal będzie działać, dla części osób pewnie nawet bardzo mocno, bo przy takiej aktywności wysokiej i przykładowo dawce 30mg te 20% to 6mg I dla tego w mojej opini to jest raczej mocno średnia opcja, bo w tej cenie nnnnnnnnnnnnnnnnn możesz kupić ładny kryształ niczym nie odbiegający od tych za legala dostępnych. RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Jakub123 - 12.01.2026 Próbował ktoś sniff albo oral? |