Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=983)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Silence - 05.12.2025

klejofas Łączysz GBL z Apvp? Tutaj w ogole jest przewaga pozytywnych efektow nad ryzykiem jakie to niesie?
Namietne laczenie silnych stymulantow z GBL/BDO kojarzy mi sie tylko z patologiczna calanocna masturbacja i totalna dezorientacja, ktora zaczyna sie od 2 doby
Serce i watroba swoja droga tez duzo mocniej dostaja po dupie

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 09.12.2025

klejofas ja mialem okazje miec w rekach escobarowa alfe jakos miesiac temu lub troche ponad i byl taki zoltawy mokrawy sort, byla aktywna i niezle trzepala, ale ja nie mialem umiaru i grubo przesadzalem z kazdym szczurem
mysle ze czystosc sie polepszyla od tego czasu, na sklepie jest napisane, ze jest biala i sucha, ale dla 100% pewnosci musialbys sie Patrona podpytac jaki jest sort tu i teraz.

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Konrad Curze - 09.12.2025

wwojtuss 

Od kiedy rzucałem okiem na sklep Patrona, to był taki opis alfy. Sądzę, że mogli tego nie skorygować (albo trafiła do Ciebie mniej fortunna partia).

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - smakosz - 13.12.2025

pierwsza partia alfy u patrona taka była, ale potem faktycznie była biała i sucha

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - klejofas - 16.12.2025

Aktualny sort u dolu, brązowy lepki i wilgotny proch. Na dole to samo po jednym myciu acetonem, nie do końca jeszcze odparowany, po całkowitym osuszeniu zrobił się praktycznie biały krystaliczny proch. Chyba ktoś na szybkości to robił i miał wywalone na oczyszczenie tego. Generalnie alfa raczej srednia, szczególnie taka bez mycia, ale nawet bez i tak wg mnie lepsza niż ta biała co mieli wcześniej bo do tamtej miałem zarzut że po roztopieniu i zastygnięciu nie zostawała przezroczysta, a robiła taka mętna masa co nie powinno się dziac w przypadku albo czystej, z tą nie ma tego problemu jest za to tłusto mokra i niemal brązowa, mycie acetonem problem rozwiazuje, ale  nie sprawdzałem ile ubyło jej, bo acetonu końcówkę starego dość miałem i pewnie  już trochę wody w nim bylo. Generalnie są na rynku znacznie lepsze sorty w cenie podobnej lub ciut wyższej, tu na plus sprawna i szybka obsluga, a że zależało mi na czasie to się zdecydowałem sprawdzić jak obecnie to wygląda. 
[Obrazek: IMG20251215155844-1.jpg]
Dziś ogarnąłem  aceton  świeży i zrobiłem porządnie to mycie, alfa  po  tym  stała się  śnieżnobiałym krystalicznym  prochem, wapuje się  o niebo  lepiej,  większe  ilości  nie  powodują uczucia  przytrucia  i bólu  głowy,  w  takiej  formie sort  nazwałbym  przyzwoitym. tylko  sensu  nie  widzę w  kupnie czegoś, co  jeszcze  muszę  sam  oczyścić i  być 20%  w plecy, czyniąc cenę  na  poziomie  dostępnych dobrych  sortów  i 
[Obrazek: IMG20251216202121-1.jpg]

[Obrazek: apvp-washed.jpg]

którymi  nic nie  trzeba  robić.  To brązowe  coś to  o  zostało po odparowaniu  acetonu  użytego  do  mycia. Ma to  konsystencje  jakiejś  tłustej  pasty  i  nie da się tego  wysuszyć  bardziej. Biorąc  pod  uwagę  proces  produkcji  nie bardzo wiem co to mogło by być.  To tyle  w  temacie  tej  super alfy,  ja  raczej  podziękuje  i  nie  skuszę się  ponownie, przynajmniej  do czasu  kiedy jest  wybór  na rynku  i  lepsze od tego sorty.

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Mirandes4 - 17.12.2025

Ładunek Alfa-PVP na pokładzie. Paczka dzisiaj odebrana. Wkrótce kolejne zamówienia u Pabla. Nie rozumiem przedmówcy, który dostał jakąś brązową maź.
Wygląd idealny jak przystało na ten odczynnik, zarówno pod względem koloru jak i zapachu (który nie śmierdzi) - zgodny z poniższymi fotografiami:

[Obrazek: 1.jpg]

[Obrazek: 2.jpg]

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - DiVERSE - 17.12.2025

Big Grin Wow, powyzsze foty prezentuja sie calkiem okazale. Wzialem sobie wlasnie na testy. Dam znać jakie, jak przystąpiie do badań

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - klejofas - 10.01.2026

(17.12.2025, 12:14)Mirandes4 napisał(a): Ładunek Alfa-PVP na pokładzie. Paczka dzisiaj odebrana. Wkrótce kolejne zamówienia u Pabla. Nie rozumiem przedmówcy, który dostał jakąś brązową maź.
Wygląd idealny jak przystało na ten odczynnik, zarówno pod względem koloru jak i zapachu (który nie śmierdzi) - zgodny z poniższymi fotografiami:

[Obrazek: 1.jpg]

[Obrazek: 2.jpg]
Nigdzie   nie pisałem  że  dostałem  jakąś  brązową  maź, a  zółty krystaliczny proch o delikatnie lepkiej/wilgotnej  konsytencji. Po  oczyszczeniu  była śnieżnobiałym  suchym   krystalicznym  proszkiem o przyzwoitej  jakości, jedyny minus że zamiast  z kupionych 100g, po umyciu zostało 80g i trzeba się z tym bawić i czas marnować. Oczywiście można używać taką, nadal  będzie  działać, dla części osób  pewnie  nawet  bardzo  mocno, bo  przy  takiej  aktywności  wysokiej i przykładowo  dawce 30mg te  20% to 6mg
I dla tego w  mojej  opini  to  jest  raczej  mocno średnia opcja, bo w tej cenie          nnnnnnnnnnnnnnnnn                                                                     możesz  kupić  ładny kryształ  niczym  nie  odbiegający  od  tych  za legala  dostępnych.

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Jakub123 - 12.01.2026

Próbował ktoś sniff albo oral?