Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - WielebnyLTM - 09.06.2024

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus,
Moi drodzy parafianie i forumowicze,
Mnie sniff 150 mg + od razu bomba 200 mg tak zrobiła że dopiero 4 godzinach dowiedzialem sie że ja naprawdę głoszę słowo Boże, ale i nie tylko,
Gosposia z koleżanką która rzekomo nigdy nic nie wąchała walnęła po 100 mg + 200 mg rozkruszone do whisky to ja pitole masakra ino,  bania u plebana nie z tej ziemi, 
Sexu nie uprawialiśmy bo ja po zabiegu stulejki i pauza na miesiąc, Polecam tego Allegrowicza. 
Z Panem bogiem!

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 10.06.2024

WielebnyLTM I na wieki wiekow, poczekaj az pauza zejdzie ; )

Gosposia z kolezanka na bank beda usatysfakcjonowane

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 11.06.2024

(09.06.2024, 20:31)WielebnyLTM napisał(a): Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus,
Moi drodzy parafianie i forumowicze,
Mnie sniff 150 mg + od razu bomba 200 mg tak zrobiła że dopiero 4 godzinach dowiedzialem sie że ja naprawdę głoszę słowo Boże, ale i nie tylko,
Gosposia z koleżanką która rzekomo nigdy nic nie wąchała walnęła po 100 mg + 200 mg rozkruszone do whisky to ja pitole masakra ino,  bania u plebana nie z tej ziemi, 
Sexu nie uprawialiśmy bo ja po zabiegu stulejki i pauza na miesiąc, Polecam tego Allegrowicza. 
Z Panem bogiem!

Aż tak to mocno siada? Smile

no moze w koncu to bedzie moje pierwsze w życiu 4MMC ale takie z prawdziwego zdarzenia. Bo do tej pory trzy razy próbowałem i słabe były. Tylko ten pierwszy DAŁ RADE ALE TEŻ JAKIEGOS MEGA WOW nie uświadczyłem. TYlko nie pamiętam od kogo to było....

A za czasów legalu nie miałem okazji kosztować ehhhh
AHaa. zapomniałem zapytać. A jak  z libido po tym? Chce sie bardzo? Czy wgl?

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - monio - 13.06.2024

Pobrałem spróbowałem jest zajebisty 
a konkretniej zapach mefy delikatny jak moim zdaniem odważyłem 0.30 g przyjebałem do kichawy po hwili leki wjazd euforia ze spodem stonowany po dłużej chwili euforia wieksza ale spid nie bprzebija jest dobrze zrównoważenie tak jak lubie jest libido ale do ogarnięcia można ponim robić co sie chce co Ci wpadnie do głowy to rób wspaniale samopoczucie po dwóch godzinach zapodałem to przed chwilą zapodałem 0.05g ipowiem poczułem spowrotem wróciła wieksza euforia 
co ważne z nosa nie cieknie jak z kranu przynajmniej mi  material pierwsz liga

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 13.06.2024

Dzięki Escobar  za pakunek wygrany w konkursie 🤘🏻

4MMC o kurwa 
Pierwszy raz było mi dane spróbować naprawdę solidnego mefa!!!
100mg sniffem na próbę porobiło już całkiem dobrze.
200mg to już mocna bomba..narazie więcej nie próbowałem.
Ale przed snem 400 jebnę i zobaczę jak będzie.

Troszkę brakuje mi tutaj libido. Szkoda no ale faza jest i tak mega kozacka 💥 
Jeszcze jakby było więcej speedu w tym to mam faworyta nr1.

Ale i tak jest mega.
Polecam w uuuuj

9/10 👌🏼🤘🏻💥😈❤️

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 17.06.2024

[Obrazek: IMG-20240613-153658-250.jpg]

Euforia zaklęta w kamieniu 🔥
Wysokiej klasy to produkt godny polecenia.

Po ostatnim spotkaniu tolerka mocno do góry i było to czuć już po pierwszej dawce😕
Niedobra tolerka!
Podobno kultowa
Mimo wszystko 150mg sniff + 0,5 na bombę dało to czego kociaki pragną najbardziej - pierdolony błogostan🥰
No jest dobry świrek z tego mefa, działa motzno, długo i konkretnie zalewa euforycznie. 
Euforia nie przytłacza, także można się fajnie w klubie nawet pobawić.

Co ciekawe, po ojebaniu wora zasnąłem jak niedźwiedź dosłownie bezpośrednio po tym jak przestał działać; zajebiste uczucie 😁

Escobar świetny ten sprzęt 🔥
Szacuneczek dobrodzieju🙋
Bądź pozdrowiony.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - dzwudziesty - 17.06.2024

Przepraszam za offtop.
Można brać 4mmc w nagrodzie?
Szkoda, bo recenzje zajebiste, wygląd konkretny i znajomi ode mnie zamówili. Byłem w szoku jacy byli wytrzepani. Ziomek A, który nie odpuszcza mecza na plejaku w sobotnia posiadowe po tym odczynniku jak nigdy miał wyjebane na grę, mówił jak mu dobrze i że zajebiście się czuje. Szkoda, że nie spróbowałem, a teraz tylko racze się thc. 
Znajomi jedli 4mmc od innego v z forum i powiedzieli, że nie ma podjazdu tamten mef z mefka od Escobara, chłopaki ode mnie dobrze w temacie, stąd wnioskuję że towar naprawdę musi być petarda.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 17.06.2024

Można!
Towar jest kozak w chuj!
Nie jadłem tak dobrej mefki jeszcze!
Ziomki mega zadowoleni. Na tą chwilę Pablo nie ma sobie równych jesli chodzi o 4MMC
200mg wypierdala już znakomicie.
100mg daje zajebista fazę która da się ogarniac na lajcie.
Przewaga eufo

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - LOBO - 20.06.2024

[Obrazek: IMG-20240620-190851.jpg]

Z nagrody...mialem juz stycznosc z tym sortem niedawno, dzieki uprzejmosci jednego z userow...Biale krysztaly z lekkim nalotem...o slabej intensywnosci zapachu...moge sie mylic, ale wydaje mi sie, ze jest to ten sam sort z konca zeszlego roku na sklepie, ktory byl... kopiuj/wklej tamtej recenzji, bylo by rowniez adekwatne;-)

Produkt jest wyczuwalnie czysty...organoleptycznie mowiac, czuje mniejszej intensywnosci efekty uboczne, 
jak i zejscie  w porownaniu do innych sortow...nie ma wyczuwalnego charakterystycznego zapachu poprzez pot, i na ubraniach...
Kapsulka 130mg plus sniff 50mg...dostarczylo mi wyczekiwanego free-flowa kreatywnego ;-)

Produkt topowej jakości! ...najlepsza obecnie postac mystera mefisto, dostepna tu na targowisku proznosci ;-)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 21.06.2024

Zgadzamy się i podpisuje się pod tym ręcami i nogami. Najlepsze 4MMC. ,❤️🔥
Niech ktoś wrzuci fotkę nowego sortu. To ten sam Bath? Ktoś ma jakiś info?