Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 16.02.2026

Bortak42 
Może i rzetelna,ale...bardzo oszczędna w informacje, czekamy nie tylko na opinie ale i na recenzję. Smile

RE: NEP - Opinie o produkcie - Inferno - 16.02.2026

Na początek opisze drogę podania sniffem
  • -[20mg-40mg] zawierała każda dawka kolejna przy dorzutach a co jaki czas dorzuty napiszę niżej.

[FOTO]

[Obrazek: 1.png][/url]

💎 Przy aplikacji nie zatyka nosa i nie podrażnia śluzówki.
Nie czuć 'wypalania' nosa, zależy też od tego jak czysty mamy ale to jest to co ma być. Nie wyobrażam sobie zjeść i żeby nie poszczypało, to tak jak papieros-buch i bez tego zduszenia w płucu. - jak by bucha nie było.

Konsystencja sucho-minimalnie wilgotna, określę to tak:
- nie strzela pod kartą ale to idealny poziom
bo nie leci na gardlo jak za suchy materiał, gdyby był za mokry
- by sie kleił do karty, stołu, a nic z tego - najlepsza wilgotność tej substancji jak dla mnie.

Wygląd tego NEP to białe skrystalizowane grudki, nie zauważyłem przezroczystości jak pisano w poprzednich postach
sami na zdjęciu oceńcie.

-> Działanie:
  • Stymulacja ogromna przy dawkowaniu 20-40mg, nie wziąłem większej linii przy dorzutkach do teraz od samego początku testów.
   Dorzutki robiłem co około 5-6 godzin, cały czas było zajęcie i chęci
   - a kiedy chęci spadały to dopiero dorzucałem.
   i tak w kółko.

Od piątku do dziś gdybym używał go sam to zostało by mi z 5g - 3.60g, na oko ale czuje że na 2.5g jeszcze 4 dni bym poleciał.
-stosując cały czas takie same dawki.
  • Libido ogromne, zgodzę się ale kiedy się tym zainteresuje, jak włączysz filmy to wkręcisz się w filmy a jak np. sprzątasz/programujesz/grasz w gry to nie myślisz o libido - i odwrotnie jak już zaczniesz walić to nie myślisz o Minecraft raczej przy trzepaniu kapucyna Smile

💇‍♂️ Jak najbardziej wychodziłem do ludzi, rozmowa na temat konkretny a nie pierdolenie o szopenie kiedy się porobi i świeci jak jarzeniówka.
Wpadł ziomek, również by podzielił wszystko co napisałem bo wprowadziłem go w ten sposób dawkowania jaki ja,
skoro ktos walnie 150mg na raz to ja nie wiem jak później.

Co do tych wszystkich negatywnych skutków wypisanych wyżej to żadnych nie uświadczyłem, jedynie o 2 w nocy wyszedłem-pobiegłem za szopem i strzelałem do niego. -[niszczy różne rzeczy]-dlatego został pogoniony a nie ze względu jakiś schiz.
W sklepie byłem 2 razy po izotoniki, pogadałem z chłopakami pod sklepem troche, bez żadnych myśli że widąć po mnie czy innych głupot co mózg generował mi na alfie-pvp.

[Obrazek: 20260216-221456.jpg]

[Obrazek: 20260216-222534.jpg]

Teraz przejdę do drugiego sposobu zastosowania - czyli palenie z folii oraz z żarówki.
[Obrazek: 3.png]
 - jak widać po zdjęciu, piękny kolor a to nic w porównaniu do dymku, który praktycznie nie gryzie, działa bardzo przyjemnie nie umiem opisać tego stanu ale aż przyjemnie wykręca mi stopy, ręce oczywiście pozytywnie, fajne uczucie - co ciekawe przy sniff tego nie doświadczam.
Dopiero jak zapale.
[Obrazek: 20260213-230311.jpg]
Niżej wstawię jeszcze filmik jak się topi.

💠 Topienie / vapowanie:

Topi się ładnie i równo, ale nie można przegrzać.
Bardzo ważne jest, żeby nie trzymać długo przegrzanego gdzieś na boku, bo później całkiem robi się kamień i to już nie jest vapowanie tylko smażenie aż szkoda materiału.
Jak się pilnuje temperatury i rytmu, to zachowuje swoje właściwości i daje to, co ma dawać, a nie spaloną resztkę bez sensu.

💠 Ocena ogólna:

Całościowo bardzo solidny materiał i przewidywalny, równy w działaniu i bez niepotrzebnych jazd, jeśli trzyma się rozsądnych dawek.
Daje kontrolę, a nie chaos, i pozwala normalnie funkcjonować zamiast kręcić się w kółko bez celu.

Jak ktoś wie co robi i kiedy przestać, to ten temat robi robotę.
Jak ktoś przesadza i grzeje jak głupi to żadna substancja mu nie pomoże.

Cytat:Niestety, dostałem ograniczenia wiekowe.
Mam nadzieję, że spoko recenzja.
Pozdro, Infuś.

RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 17.02.2026

@"Fidel" 
Tą recenzją przyćmiłeś samego Fidela Castro Podobno kultowa
Oby takich więcej, bo takie wnoszą dużo do tematu. Wink

RE: NEP - Opinie o produkcie - Bortak42 - 17.02.2026

No i to jest recenzja, a nie jakieś tam narzekania na sort.

RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 20.02.2026

Jeśli będą pieniążki to zamówię dyszke tego tematu. Bardzo dobrze go wspominam. Mniejsze dawki mnie nie schizowaly i zachowywałem się normalnie. Sprawdzę jakby to było pośród ludzi

RE: NEP - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 20.02.2026

Wygląda ślicznie jak zawsze Big Grin

RE: NEP - Opinie o produkcie - yonekolbaser - 20.02.2026

doleciała rakieta z nepem i 4mmc, póki co jeszcze jestem w pracy, a że to biuro podróży to lot musi byc kontrolowany XD
tak wiec na start szybkie 20-30mg sniffa i jest kurwa szybko.. bardzo szybko... wroce z edycją tego posta i uzupelnie recke jak nalezy razem z fotkami i szczegółami 
TBC - STAY TUNED!  😬😬

RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 20.02.2026

Kolejne zamówienie poszło,. jednak NEP dla mnie zawsze będzie top1 pod względem wyboru. Hexen trochę przedłużał posiadowke i stawałem się zombie na kilka dni, temat puszcza swoją moc po 2-3 dniach, potem nie ma sensu i lepiej te 8h chociaż przespać. Zamówienie poszło bo te kryształy wyglądały kozak, wciągałem je nawet słabo skruszone i również było gites. Lepszego sortu nie będzie. Opinia wcześniejsza była skromna bo byłem tak styrany że musiałem kilka razy zmotywować żeby cokolwiek napisać xD. Tamtejszy maraton mocowałem NEP z Hex, na początku grama waliłem samego nepu i podbiłem go na koniec hexen, stąd wiem że ciut mocniej klepie. Jak na razie wolę takie opinie pisać bo ciężko coś więcej napisać o tym samym non stop biore zawsze NEP i zrozumcie proszę Smile może się skusze next na 4mmc, to będzie pierwszy raz z mefedronem

RE: NEP - Opinie o produkcie - TYTUS - 25.02.2026

(16.02.2026, 15:12)Bortak42 napisał(a): No i to jest rzetelna opinia, a nie opinia jakiegoś gościa z popalonymi stykami. Nie powiem jakiego, bo nie chcę kręcić afery.

Ci z popalonymi stykami też mają prawo do opini 😎

RE: NEP - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 25.02.2026

@"user5182743" 

Świetna recenzja, do tego niemalże artystyczne zdjęcia tematu - więcej tak merytorycznych recenzji.