Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

RE: ch*m-co***bo.x** - biernackia - 01.03.2025

Najśmiejszniejsze jest to, że diabeu szantażował collabo na... 1000 zł. Taki pierwszy lepszy collabo ma pewnie z pół miliona w aktywach; nie mógł chociaż 10 000 zażądać?

RE: ch*m-co***bo.x** - Lifeisbrutal - 01.03.2025

biernackia Diabeuu to taki biznesem jak z koziej dupy trąba . Twierdził, że zarabia w " euro" , ale trzeba zacząć od tego, że chyba jak sobie narysuje to euro to ma. XD
Diabeuu to taki pies który poleci na flaki i dla niego każdy grosz jest niezastąpiony i przydatny.

RE: ch*m-co***bo.x** - Bogdan Boner - 08.03.2025

No słuchaj ludzie co zamiatają chodniki w Holandii też zarabiają w euro. Żaden flex xD

Niech ktoś mi streści co tu się odjaniepawliło bo nie nadążam xD Lifeisbrutal błagam

RE: ch*m-co***bo.x** - Lifeisbrutal - 09.03.2025

Bogdan Boner Diabeuu miał układ z cwelcollabo i wyjebał jego ludzi na hajs jeśli chodzi o benzo. Miał wysłać benzo w zamówieniach od ludzi cwelcollabo a wysłał puste opakowania. Jeszcze chodziło o jakieś odebranie towaru dla niego. No temat rzeka ogólnie, ale coś ucichło teraz.

RE: ch*m-co***bo.x** - BlackPanther - 09.03.2025

Lifeisbrutal  Chciałam tylko zapytać czy ten sklep oszukał kogos z tego forum ? pytam z ciekawości ,bo chciałam coś tam zamówić .
Sklep wydaje się legit , na hypku same dobre opinie ,ale widzę że Ty im ubliżasz ... oszukali Cie? czy tak o po prostu z nudów ??

RE: ch*m-co***bo.x** - M7G9O - 09.03.2025

BlackPanther 

Przeczytaj cały wątek. 
Są solidne podstawy, żeby sądzić, że to sklep założony przez osobę, która ma już na koncie jeden lub więcej exit scamów.
Poza tym straszą psami, potem gubią się w zeznaniach twierdząc, że pisał to wspólnik, żeby za tydzień napisać, że to nie oni pisali, tylko to przerobiony sc.
Dla mnie tyle wystarczy. Podobno kultowa

RE: ch*m-co***bo.x** - biernackia - 09.03.2025

(09.03.2025, 08:20)BlackPanther napisał(a): Lifeisbrutal  Chciałam tylko zapytać czy ten sklep oszukał kogos z tego forum ? pytam z ciekawości ,bo chciałam coś tam zamówić .
Sklep wydaje się legit , na hypku same dobre opinie ,ale widzę że Ty im ubliżasz ... oszukali Cie? czy tak o po prostu z nudów ??

Legit, do czego można się doczepić to do tego, że są co najmniej nierozgarnięci. Może nie tyle zrobią exit scam co wpadną i wysrają z siebie listę klientów.

RE: ch*m-co***bo.x** - kinia03x - 10.03.2025

Jak ten sklep jest legit to ja jestem sw. Kinga. To że wysyłaja nie znaczy że legit. Na słowo "legit" składa się więcej czynników

RE: ch*m-co***bo.x** - Lifeisbrutal - 10.03.2025

(09.03.2025, 16:03)biernackia napisał(a): Legit, do czego można się doczepić to do tego, że są co najmniej nierozgarnięci. Może nie tyle zrobią exit scam co wpadną i wysrają z siebie listę klientów.

Zdecyduj się. Albo są legit albo piszesz coś o scam i wyjebaniu całej listy później przy okazji klientów. Albo jedno albo drugie. Jak na logikę możesz uważać, że sklep jest legit a po chwili pisać, że to scam.

RE: ch*m-co***bo.x** - smakosz - 10.03.2025

(09.03.2025, 08:20)BlackPanther napisał(a): Lifeisbrutal  Chciałam tylko zapytać czy ten sklep oszukał kogos z tego forum ? pytam z ciekawości ,bo chciałam coś tam zamówić .

mi wystarczy że straszy psami innego vendora. A skoro straszy inny sklep to kto wie co mu odjebie jak jakiś jego klient zajdzie mu za skóre. Albo coś mu sie nie spodoba