Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 30.05.2025

Doleciało w *********** szczegóły ************* także lekki poślizg. Nic takiego się nie stało. NEP mega
Czy Vendor wysyła na sobote?
High-LifeMarket  siema . Poszła łapa na nepa. Środki przelane i zaksiegowane.
Wszystko ok?N a sobotę da radę albo dziś wysłać żeby na poniedziałek było?

.
Pozdrawiam 👊🏼

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Czeslawo - 30.05.2025

(29.05.2025, 05:47)Czeslawo napisał(a): High-LifeMarket 
Odpisałem Ci – interesująca historia… dogadamy się, ale oczywiście w wiadomościach prywatnych.

Dla inny czytających:
Wszystko gra u High-LifeMarket  zamawiajcie !
Zahaczona przeze mnie sprawa dotyczyła konkretnego miasta-miejscowości i punktu, nie miała kontekstu sklepu – to tak dla wyjaśnienia. Smile

High-LifeMarket 

Napisałem Ci maila 29.05. Odpisz proszę na niego. Wink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Rweqerew333 - 30.05.2025

Nie muszę o nic pytać a wszystko działa lepiej niż bym tego oczekiwał.

Nie rozumiem tego śmietnika, co to kurwa radiostacja? Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Lifeisbrutal - 30.05.2025

(30.05.2025, 11:01)Czeslawo napisał(a): High-LifeMarket 

Napisałem Ci maila 29.05. Odpisz proszę na niego. Wink

Czeslawo przyjacielu nie denerwuj się, hajlajf na pewno ci odpisze. Może ma zawaloną skrzynkę i nie nadarzą odpisać.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 31.05.2025

No coś cienko z mailami. Też zamówiłem ale wczoraj i pisałem do nich i cisza

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - High-LifeMarket - 31.05.2025

Naprawdę chyba nie muszę tlumaczyć, że minimalizowanie czasu online to jest kwesta bezpieczeństwa. Nie siedzimy 24/7 pod mailem, odpowiedź dostaniecie z reguły do +/- 24h.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 01.06.2025

High-LifeMarket 
wyslałem meila,napisales mi wczoraj privnote wszystko podales tylko nr fona i kodu odbioru nienapisałes.Paka w narkomacie jest do jutra niby,wiec zobacz meile i sie pospiesz bo paka przepadnie z twojej winy,czekam na pake juz prawie tydzien nadal jej niemam weekend zjebany
 cienko sie dzieje widze

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Czeslawo - 01.06.2025

(30.05.2025, 22:24)Lifeisbrutal napisał(a): Czeslawo przyjacielu nie denerwuj się, hajlajf na pewno ci odpisze. Może ma zawaloną skrzynkę i nie nadarzą odpisać.
Wiem ziomeczku Wink , tu była inna specyfika wiadomości, gdzie czas miał znaczenie – wszystko załatwione. High-LifeMarket  

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 01.06.2025

*** Dostałem kod wszystko gra,troche za ostro tutaj napisałem za co przepraszam nervy poprostu.jutro testy Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Katapulta - 02.06.2025

Pewnie robicie mu taki śmietnik na mejlu że nie dziwię się że nie odpisuje.

Składasz zamówienie -> opłacasz -> czekasz na kod 

I tyle kurwa