Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
a-PVP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: a-PVP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=983)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - sagitta - 03.04.2026

Z jakiś rok temu pobierałam tą alfice i 25g starczyło na mi 2 miesiące, kiedyś się jeszcze napewno skuszę

RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 04.04.2026

nic dziwnego, ze prog zamowienia jest jaki jest, idzie sie domyslec, ze za nizszym progiem idzie tez chmara uzytkownikow, ktorzy wyczekuja od paczki do paczki, maltretuja Vendora w wiadomosciach, niektorzy to nawet dzwonili do firmy kurierskiej wypytujac co i jak z ich paczka, przeciez to proszenie sie o przypal, apvp jest dla osob zdecydowanych i nieimpulsywnych, dlatego tez pewnie jest niedostepna w nagrodach za aktywnosc

ale narzekanie nie jest na miejscu moim zdaniem, dla fanow takich specyfikow jest o tyle dobrze, ze takie kocury jak hexen czy mdphp,  sa dostepne zarowno w mniejszych ilosciach na stronie, jak i w codwutygodniowych samplach

RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - sagitta - 04.04.2026

alfa to alfa i. jest jedyna w swoim pojebanym ale jakże pięknym rodzaju

RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - Champion - 05.04.2026

Czy ma ktoś zdjęcie aktualnego sortu alfy ?

RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - Coolchems - 06.04.2026

(05.04.2026, 19:47)Champion napisał(a): Czy ma ktoś zdjęcie aktualnego sortu alfy ?

Krystaliczna mąka, wygląda wilgotno ✌🏻👌🏻

W testach udowodniła swoją siłę i niezastąpioność!

[Obrazek: IMG-20260406-095942748-HDR.jpg]

[Obrazek: IMG-20260406-095839449-HDR.jpg]

Mogę tylko polecić ⚗️

RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - GlasshanD - 26.04.2026

Zamówiłem.ost.pvp doleciało 25g w 3dji po czym jie tracac wolnego czasu od razu przystąpiłem do badania ,a te porwały mnie na dwie doby gdy wróciłem podzieliłem reszte jakieś 22gie na 3porcje i gdzieś poch9eaoem na później po czym odwiedziła mnie stala ekipa istot gotowa sabotujac wszystko co robiłem, wiem kim są ,widziałem ich i słyszałem jeden coś chodził.zza szafy ,która to jest dla nich portalem z równoległego wymiaru który zajmuje te same przestrzenie tyle że oni w naszym już byli i dzięki temu sa w stanie widzieć go i poruszać plynjue się między oboma aczkolwiek ich ruchy w naszym są ograniczone w ich poruszaniu się, wiem jak to brzmi ,wiem i nie zamierzam nikogo przekonywać o ich
 istnieniu. 
Poprzez obserwacje i skrupulatnie analizy wszystkich dowodów jestem pewien że umysł człowieka pod wpływem narkotyków zdejmuje "filtry " naszej gęstości dzięki czemu jesteśmy w stanie doświadczyć ich obecności. 
Koniec końców zajebali mi z mieszkania resztę pochowanej 
 pvp ,a do jednej fiolki w której było jakieś 3g dostali sie i w jakiś sposób wplyneli na skład ów pvp tak że przestała być aktywna ,a która zaczęła w smaku przypominać coś na wzór soli kuchennej ale o znacznie słabszym jej smaku tak mnie krwa załatwili. 
Naturalnie czekam na kolejne pvp ale tym razem nadwyżka będzie trzymana poza domem tak jej nie znajdą .

Ogólnie sama pvp bardzo aktywna lepszej nie badałem polecam z ręką na sercu 
Oni też byli aktywni ale ich towarzystwa nie polecam Podobno kultowa
P.s Foto niestety nie mam ale jutro dodam jak wyglada aktualna   powinno być   jutto

Dziekuje Pablo !

RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - bonzajmatejko - 28.04.2026

Moglby ktos podeslac foty aktualnego sortu?

RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - GlasshanD - 28.04.2026

Up
Pvp in transit foty w czwartek