![]() |
|
a-PVP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: a-PVP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=983) |
RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - sagitta - 03.04.2026 Z jakiś rok temu pobierałam tą alfice i 25g starczyło na mi 2 miesiące, kiedyś się jeszcze napewno skuszę RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - wwojtuss - 04.04.2026 nic dziwnego, ze prog zamowienia jest jaki jest, idzie sie domyslec, ze za nizszym progiem idzie tez chmara uzytkownikow, ktorzy wyczekuja od paczki do paczki, maltretuja Vendora w wiadomosciach, niektorzy to nawet dzwonili do firmy kurierskiej wypytujac co i jak z ich paczka, przeciez to proszenie sie o przypal, apvp jest dla osob zdecydowanych i nieimpulsywnych, dlatego tez pewnie jest niedostepna w nagrodach za aktywnosc ale narzekanie nie jest na miejscu moim zdaniem, dla fanow takich specyfikow jest o tyle dobrze, ze takie kocury jak hexen czy mdphp, sa dostepne zarowno w mniejszych ilosciach na stronie, jak i w codwutygodniowych samplach RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - sagitta - 04.04.2026 alfa to alfa i. jest jedyna w swoim pojebanym ale jakże pięknym rodzaju RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - Champion - 05.04.2026 Czy ma ktoś zdjęcie aktualnego sortu alfy ? RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - Coolchems - 06.04.2026 (05.04.2026, 19:47)Champion napisał(a): Czy ma ktoś zdjęcie aktualnego sortu alfy ? Krystaliczna mąka, wygląda wilgotno ✌🏻👌🏻 W testach udowodniła swoją siłę i niezastąpioność! ![]() ![]() Mogę tylko polecić ⚗️ RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - GlasshanD - 26.04.2026 Zamówiłem.ost.pvp doleciało 25g w 3dji po czym jie tracac wolnego czasu od razu przystąpiłem do badania ,a te porwały mnie na dwie doby gdy wróciłem podzieliłem reszte jakieś 22gie na 3porcje i gdzieś poch9eaoem na później po czym odwiedziła mnie stala ekipa istot gotowa sabotujac wszystko co robiłem, wiem kim są ,widziałem ich i słyszałem jeden coś chodził.zza szafy ,która to jest dla nich portalem z równoległego wymiaru który zajmuje te same przestrzenie tyle że oni w naszym już byli i dzięki temu sa w stanie widzieć go i poruszać plynjue się między oboma aczkolwiek ich ruchy w naszym są ograniczone w ich poruszaniu się, wiem jak to brzmi ,wiem i nie zamierzam nikogo przekonywać o ich istnieniu. Poprzez obserwacje i skrupulatnie analizy wszystkich dowodów jestem pewien że umysł człowieka pod wpływem narkotyków zdejmuje "filtry " naszej gęstości dzięki czemu jesteśmy w stanie doświadczyć ich obecności. Koniec końców zajebali mi z mieszkania resztę pochowanej pvp ,a do jednej fiolki w której było jakieś 3g dostali sie i w jakiś sposób wplyneli na skład ów pvp tak że przestała być aktywna ,a która zaczęła w smaku przypominać coś na wzór soli kuchennej ale o znacznie słabszym jej smaku tak mnie krwa załatwili. Naturalnie czekam na kolejne pvp ale tym razem nadwyżka będzie trzymana poza domem tak jej nie znajdą . Ogólnie sama pvp bardzo aktywna lepszej nie badałem polecam z ręką na sercu Oni też byli aktywni ale ich towarzystwa nie polecam ![]() P.s Foto niestety nie mam ale jutro dodam jak wyglada aktualna powinno być jutto Dziekuje Pablo ! RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - bonzajmatejko - 28.04.2026 Moglby ktos podeslac foty aktualnego sortu? RE: a-PVP - Opinie o produkcie. - GlasshanD - 28.04.2026 Up Pvp in transit foty w czwartek |