Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Mirandes4 - 26.06.2024

(19.05.2024, 21:13)qwerty napisał(a): Szczerze - po 2010 szukałem czegoś takiego latami i nic nie dawało tego poziomu satysfakcji. Najlepiej wspominam rzut od osiedlowego dystrybutora z 2011, to była końcówka dobrego, orgazm w czystej postaci. To było ciekawe bo towar trzeba było trzymać w zamrażarce, w temp 20 stopni zamieniał się w brunatną niereaktywną maź - do dzisiaj nie wiem co tam siedziało ale było najlepsze. Potem wszystkie moje doświadczenia z lokalną dystrybucją to była lipa. Po latach najbardziej przypadł mi 3cmc od Esco.  Teraz czekam na sorcik aktualnego rzutu od Esco, ale wiem że dobrze to już było. Za tamto dał bym się pokroić. Chociaż kto wie, może się pozytywnie zaskoczę. Będzie to pewnie coś skrobnę. A jako że się rozgadałem to powiem jeszcze tylko, że tych różnych internetowych dystrybutorów przerobiłem przez te lata na pęczki, i co by nie mówić, nie ma takiego drugiego tak konkretnego, solidnego i profesjonalnego jak Esco - i mówię zupełnie szczerze, nawet stary Kołek się chowa.

Jestem podobnego odczucia...jakiś roczek temu miałem okazje testować  też produkt z PL z darka i wyglądał identycznie jak ten tutaj...I to było najbliższe do stanów z lat 2009-2010, gdzie w stacjonarkach klepały solidnie Zuesole, Exclisive Kokolino, Plan B...
Ktoś z Was to pamięta? Oparte na mefie ale czyżby tylko on był jedyną substancja aktywną w tych produktach? Podejrzewam, że nie....
Jestem ciekaw Waszych opinii...

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 26.06.2024

Ja Ci niestety nie napiszę bo nie miałem okazji próbować tego legendarnego mefedronu gdy się ukazał i był legal.... Czemu? Nie wiem 🤷🏻 kupowałem pentka, 3mmc, alfę i chyba alfa mnie zabrała w swoje szpony hehe 
A co do tego mefedronu to jest ogień. Nie ma takiego jebniecia jak trójka ale jest bardziej cywilizowany, miły, dłuższe działanie, jedyna substancja po której nawet moja dziewczyna nie wie że coś brałem. Po prostu człowiek zachowuje się tak naturalnie bez spiny, bez schiz itp ale w głowie mmmm coś pięknego.
Pewnie jakbym załadował dużo większą ilość to by było już widać. Ale Tutaj serio mi fajki 200-300mg wystarczały w zupełności 
!!!!! Proszę nie sugerować się moim dawkowaniem !!!!

Może uda się spróbować drugiego rzutu. Oby. Bo pierwszy tak szybko znikł, że nawet nie wiem kiedy 🤘🏻😁🤘🏻

Pozdrawiam ćpunki, ćpuneczki.
Ps. Sorry za takie rozpiski długie ale lecę własnie na 3cmc Bandit z konkursu od Escobar 👌🏼 dzięki Pablo raz jeszcze..sort jest wyśmienity.
Linka 300mg bandit i jest mega. Sorry za mały off top 😈

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Dziczek - 26.06.2024

Nie miałem styczności jeszcze z 4mmc 

Aplikować lepiej oral czy sniff?

Po opiniach widzę że kozaczek mega 

Zamówione i recka wpadnie zapewne z tym proszę o wskazówki co do użyciaSmile

Zdrówka wariaty bo tego nie kupimy za żadne pieniądze

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 26.06.2024

Wrzuć bombkę oral..jak zacznie wchodzic to sniff 👌🏼
Chodz sam sniff też. Robi zajebiście

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - horsii - 26.06.2024

Oczywiście ze bombka

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - LOBO - 27.06.2024

Mefedron aby wydobyc potencjal maksymalny z niego...winien byc podany droga per oralną...dominujacym oddzialywaniem tejze substancji jest nacisk na receptor serotoninowy...w prostym przekazie

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Dziczek - 27.06.2024

I ten sort można nazwać prawdziwym mefedornem ?

Sory za tak banalne pytania dla niektórych ale forum po to chyba żeby pytać Big Grin

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kej9 - 27.06.2024

4-mmc to chyba mefedron, wiec mozesz ten sort tak nazywac Podobno kultowa

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 28.06.2024

jak się sprawuje sorcik od esco? Heart
może go ktoś przyrównać do forumowej konkurencji? Angel

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - xa0s4dd1ct3d - 28.06.2024

Bardzo sympatycznie wyglądający temat, wrzucam parę zdjęć tego co dostałem, test z mojej strony był jak narazie trochę nieudany, bo było to takie dobre że nie zauważyłem nawet kiedy jedynka zniknęła z puli testowej Sad  (jestem jak obelix, za dzieciaka wrzucili mnie do kadzi z betaketonami i teraz muszę brać 3x więcej czegokolwiek żeby mnie klepło)
Na plus mogę powiedzieć że nie ma wielu nieprzyjemnośc i nieogaru jak po chlorach (osobiście, jestem miłośnikiem 3cmc)
[Obrazek: IMG20240626201544.webp]

[Obrazek: IMG-20240627-031220.webp]

[Obrazek: IMG20240627031046.webp]