![]() |
Sandhe***ns.c** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Sandhe***ns.c** (/showthread.php?tid=268) |
RE: Sandhe***ns.c** - Medellin85 - 26.01.2023 Zgadzam się z Toba w 100%. A najlepsze w tym wszystkim że i tak zamawiają i czekają na paczki po tydzień lub dwa ![]() RE: Sandhe***ns.c** - Medellin85 - 07.02.2023 Siema. Chciałem ostrzec przed zakupami w tym sklepie. Dleczego ? Już wyjaśniam. Kolega który zrobił zakupy za kwotę ok 500zł ponad 2 tygodnie temu do dziś nie otrzymał paki, dodatkowo wysłał 2 E--maile na które nie dostał odpowiedz do dziś. Licząc na pomoc chciał dodać komentarz w dziale sklepu o zaistniałej sytułacji na forum konkurencyjnym lecz został zignorowany przez tamtą " administracje " która nie dodała jego Opini/komentarza w ich dziale nie dając wyjasnienia. Dodam że jego E-maile oraz komentarze, które wysłał (chciał dodać) nie zawierały żadnych wulgarnych ani obrażliwych słow kierowane w V . (pełna kulturka na spokojnie napisane - widziałem je dokładnie) Do zaistniałej sytulacji dodam fakt że Opinie na temat sklepu w ich dziale są w pełni kontrolowane i nie można dowiedzieć się prawdy. Szczerze odradzam zakupy od tamtego V. RE: Sandhe***ns.c** - rychu - 08.02.2023 juz stala praktyka u tamtych pedalow widze "zaufane sklepy" robia waly a mody nie umieszczaja niczego procz "pozytywow" naganiaczy RE: Sandhe***ns.c** - Lifeisbrutal - 08.02.2023 To jest pojebane dla mnie znam typa co ciągnie sample od tamtych wszystkich zebranych sklepów i wysyłają.A jak ktoś zrobi zamówienie to wyjebka RE: Sandhe***ns.c** - Szyderca - 08.02.2023 A ja znam takich kilku hahah , co z tego że wyślą jak temat i tak ledwo co kopie , ale z dupy wygrzebany byle by wysłać by samplarze dali info i naciągnęli naiwnych ludzi. Jebac kurwe sandała jebanego i tamte sklep! One and Only Apvp, Aphip Escobar i reszta smakołyków. A jak kanna to tylko i wyłącznie @"flightrcs" (07.02.2023, 19:37)Medellin85 napisał(a): Siema. JEBAĆ KURWE SANDAŁA! NIE UFAC TYM KURWA Z TAMTEGO FORUM I INNYCH HATFUUUU NA TE KURWY BRZYDKIE ZAKLAMANE I ZLODZIEJI BEZ HONORU! I JAKICH KOLWIEK ZASAD W DUPE JEBANE FESTY! RE: Sandhe***ns.c** - Medellin85 - 09.02.2023 Najlepsze w tym wszystkim jest że mówiłem ziomkowi że oni mają przypał i lepiej nie ryzykować bo nie wiadomo jak potoczy się dalej. No ale cóż... Do dziś paki ani E-maila nie dostał wiec całkowicie odradzam. RE: Sandhe***ns.c** - voice.of.voiceless - 09.02.2023 Medellin85 takie sklepy liczą na takich głupków, którzy po mimo tego, że każdy odradza muszą "przekonać się na własnej skórze" ![]() dlatego stoją strony typu dopalacze-express, rc-sklep albo lekibezrecepty RE: Sandhe***ns.c** - Medellin85 - 09.02.2023 (09.02.2023, 15:26)PUDZILLA napisał(a): Medellin85 takie sklepy liczą na takich głupków, którzy po mimo tego, że każdy odradza muszą "przekonać się na własnej skórze" Tzn. te sklepy które podałeś to w 1000% SCAM pewny ![]() A tu mamy trochę inny temat, bo tam na forum się sklepy reklamują. mają dobre opinie i wg a naprawdę to wszystko jest wielka ściema, nikt nie może napisać prawdy nawet gdy stracisz jakiś hajs.... Już pare lat kupuje z neta i patrzę co się dzieje i tam to nie jest pierwsza wyjebka, były inne sklepy które dzialały " jakiś czas" i dochodziło do wyjebek na wieksze kwoty od stałych klientów. dlatego trzymam się daleko od tamtych sklepów które mają tam reklamę albo chuj wie czy nie są tego samego Typa. RE: Sandhe***ns.c** - Czeslawo - 25.02.2023 ...sandał z nieba powiadacie, że szybciej spadnie na łeb, niż teraz paka ? ![]() RE: Sandhe***ns.c** - Inferno - 26.02.2023 Jak widzę nazwę tego sklepu to chce mi się rzygać. Gorszego ścierwa nigdy nie widziałem, już lepsi byli Ci co w latach 2011-2012 wysyłali 50g "kryształa" za 200zł (oczywiście mąka) ale chociaż przychodziło. Takiego braku szacunku to nie widziałem nawet u swojego sąsiada jak mu nasrałem na wycieraczkę a drzwi były otwierane w stronę klatki schodowej. SandŚmieć.won to najgorsze gówno. PRZESTRZEGAM! wszystkich i życzę aby ten proceder jak najszybciej się skończył. A jak nie posłuchacie, to wspomnicie moje słowa kochani ![]() |