AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463) |
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kot_kreskowy - 06.12.2024 Tu właśnie trzeba, oj trzeba. I to nie jednego zresztą. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 07.12.2024 Nie było i na ten moment nikt nie przewiduje zmiany limitu czasu na usunięcie posta. Usunąć można do 60min od publikacji. Sprawdziłem Twoje konto i możesz usuwać posty w tym czasie. (04.12.2024, 19:03)kot_kreskowy napisał(a): Dopal.org Do paru dni zostanie to poprawione RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Meeow69 - 08.12.2024 Coś się tak przed chwilą wykrzaczyło lekko forum RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Blade12 - 08.12.2024 Dlaczego nie moge wchodzić na telefonie na forum nie ładuje sie wogóle i pozniej blad wywala musze wchodzic na laptopie przez vpn RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 08.12.2024 Dopal.org Dzięki teraz usterkę naprawiłeś, to się zgadza. "Nie było i na ten moment nikt nie przewiduje zmiany limitu czasu na usunięcie posta. " Dobra to mam pytanie wprost, nie chcesz grzebać w uprawnianiach, bo nie chcesz, żeby coś się wykrzaczyło? Czy tak ziomek? Mów jak jest, bo jeśli to kwestia "cyferek" mamy 60 (min) a zmiana np. na 120 min, to jedyną Twoja praca, to wnioskuję, aby poddać pod osąd forumowy taką zmianę. To ułatwi osobom dużo piszącym, możliwość pełnej, przemyślanej wypowiedzi. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Inferno - 08.12.2024 Czeslawo naprawdę aż tak Ci zależy na tej godzinie więcej do edycji? Nie wiem, ja jak pisze post to max. Do 30minut mam o nim przemyślenia a później już jest jak dla mnie GIT. Nigdy przeważnie po dłuższym czasie nie edytuje posta bo nie ślęcze nad jednym godzinę a co dopiero dwie. Już przechodzi w lekką niepamięć to co napisałem (w sensie ze ew. Oczekuje odpowiedzi a swoje już powiedzialem) Jeśli robi Ci to aż taka różnice to jestem na TAK Te 2 godzinki to nie duża różnica, jeśli Tobie pomoże a technik to zmieni to luzik, pozdro RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 08.12.2024 Inferno Odkąd przeczytałem posta @„Yalasek” zacząłem medytować i jak pisze posta robię przerwę na medytację zalecaną przez naszego forumowego znachora, tym motywują mój wniosek. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - nonoanon - 09.12.2024 (08.12.2024, 10:26)Blade12 napisał(a): Dlaczego nie moge wchodzić na telefonie na forum nie ładuje sie wogóle i pozniej blad wywala musze wchodzic na laptopie przez vpn Mam identyko to samo już od tygodnia chyba... Kwestia sieci jakiej się uzywa, coś duzi operatorowie odwalają i nie można się połączyć ze stoną Na telefonie rozłącz się z Wi-Fi i powinno Ci działać, a na kompie przez TOR'a można się połączyć RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Lifeisbrutal - 09.12.2024 Ja to zanim wcisne przycisk " dodaj " to czytam dwa razy co napisałem. Czasem zdarzy mi się edytować jak juz czytam trzeci raz po dodaniu i wyjebią mi się jakieś błędy lub coś nielogicznie jest napisane. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - EmStO - 11.12.2024 U mnie od jakiegos czasu wyskakuje problem z wylogowaniem sie A dzisiaj w nocy wgl strona nie chodzila a jak zachwile odpalila to pokazala mi ale jak jak bym sie cofnal w stecz patrzac po datach i wydarzeniach i takie cos bylo Inferno "Odpowiedź to nie wiem, choć się domyślam,dlaczego Big Grin .: Sznuk to chyba był v: ???? |