![]() |
ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682) |
RE: ch*m-co***bo.x** - s1mple - 15.03.2025 Oni mają escrow więc czemu sklep jest nieuczciwy RE: ch*m-co***bo.x** - martio_vp - 15.03.2025 Ponieważ ludzie tam pracujący oszukali wielu ludzi . RE: ch*m-co***bo.x** - wrednydupek@yahoo.com - 15.03.2025 [quote pid="126941" dateline="1742030594"] martio_vpPonieważ ludzie tam pracujący oszukali wielu ludzi . [/quote] Oskarżenia łatwo rzucać. Trudniej je udowodnić ![]() Ja sam jestem związany z https://escobar.store i w żadnym wypadku nie kupię nic i nigdzie indziej, jak tylko u Pabla. Uważam jednak, że (weźmy sobie hipotetycznie) to oni stoją za Black'iem, Żabą czy Duchem (który z racji na swoją naturę.. znika), to jednak zrobili nowe otwarcie, oferują Escrow, opinie mają praktycznie bez wyjątku pozytywne.. Nowa marka, nowe standardy. Ile to firm ogłaszało plajtę, upadłość, a jeszcze w trakcie wizytacji syndyka hulali z nowym biznesem otwartym za kasę ze świeżej wyjebki. Kapitał zakładowy 5.000 zł i tyle w temacie.. słup kacap czy banderowiec i gra. Poza tym (nie pamiętam już, a szkoda) któryś z forumowiczów jakoś ich tłumaczył, że niby Duch miał magazyn sprzątnięty przez CBA, ale sam opalał się w tym czasie w Hiszpanii. Czas pokazał ile w tym prawdy było. Poza tym nie zapominajmy, że były to w końcu ''Zaufane sklepy'', więc skoro forum (puk puk zarząd) za nich ręczyło, a nie zrobiło nic po 1.. 2.. 3-ciej! Wyjebce.. nie dostrzegłem niestety ani przepraszam ze strony administracji, ani ''Proszę pozbierać dowody na swoje transakcje i przesłać je do nas, a my wpłacone przez sklepy depozyty uczciwie podzielimy, żeby chociaż część roszczeń zaspokoić''. W każdym razie to tylko hipotetyczna sytuacja, ponieważ oprócz szczekania, nikt jeszcze nie udowodnił, że (h€M-(0II@b0.ixigrekzet to był.. BYŁY! No tak by z wypowiedzi wyglądało 3-ma ''Zaufanymi sklepami'' (co za chciwość.. jak by nie mogli być jednym, co? ![]() ![]() Tak więc zamiast bić pianę od miesięcy, bijcie się po głowie jak to udowodnić że d+b+ż=xyz. Do tego czasu Wasze pianie przypomina nad ranem pianie kur na wsi - chu..j wie o co chodzi.. a po co to robią? Z zawziętości niektórych tytułów na ławie oskarżających można wnioski wyciągnąć. W każdym razie możecie być pewni, ja jestem pewny, że Pablo nigdy by tego nie zrobił i jest tu najdłużej, zawsze On, zawsze sprawdzony, a towar choć nie zawsze dostępny, to zawsze warto poczekać, bo to I-sza klasa. Kupuję już u Niego od może 3 lat i 0 problemu, 0-matactwa i jasno określone zasady. Pozdro!!! Pablo. Założę sobie konto na (nie wymieniać nazwy) forum i dopóki mnie nie zbanują, będę wklejał Pabla link do sklepu ![]() ![]() RE: ch*m-co***bo.x** - smakosz - 15.03.2025 (13.01.2025, 12:30)Escobar napisał(a): bo ta kurewka wspolpracuje z policja, straszy policja, cos jeszcze ? wrednydupek@yahoo.com s1mple typ straszy pablo cbś i puchą więc jeśli komuś nie przeszkadza niech robi interesy z potencjalnym konfidentem RE: ch*m-co***bo.x** - wrednydupek@yahoo.com - 15.03.2025 (15.03.2025, 20:56)smakosz napisał(a): wrednydupek@yahoo.com s1mple typ straszy pablo cbś i puchą więc jeśli komuś nie przeszkadza niech robi interesy z potencjalnym konfidentem No i nareszcie jakaś rzeczowa odpowiedź podparta dowodami ![]() Takie posty można czytać, ale te gdybanie czy to duch, żaba czy black.. a może to Pablo jest chem-cb.xyz ![]() Pablo, proszę zaprzecz temu co napisałem powyżej, bo aż nie wierzę że mi to przez myśl przeszło. Swoją drogą masz już NEPsona na stanie i Ketę? W tygodniu chciałem podbić znów i poczuć tą jakość, jakiej nikt nie jest w stanie zaoferować.. no może za wyjątkiem.. ducha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (26.01.2025, 19:28)Lifeisbrutal napisał(a): smakosz Też tego nie rozumiem, tym bardziej jeśli straszy drugiego vendora to i może zrobić któregoś dnia ustawke z psiarnią na, któregoś swojego klienta, który zajdzie mu za skórę. Ustawke na zasadzie, że powie, że trzeba paczkę szybko odebrać bo coś tam poda komuś kod, ktoś odbierze a pod paczkomatem już psy będę czekać.. Psy mają w dupie klientów. Oni na vendorów polują, a konkretniej na ich dostawców. Polityka łapania ćpuna za 5g klefa zmieniła się kilka już lat temu ![]() RE: ch*m-co***bo.x** - Bortak42 - 25.03.2025 Nie no nawet jak faktycznie wysyła to i tak lepiej tam nie kupować że względu na ryzyko, nieciekawą reputację i to, że straszy policją. RE: ch*m-co***bo.x** - M7G9O - 25.03.2025 Bortak42 Nawet z ostatnich wydarzeń można wyciągnąć odpowiednie wnioski. Mianowicie: (20.03.2025, 10:58)Epsiakos napisał(a): Wszystko doszlo, znam ten sort akruat bo mialem okazje go testowac, taka sama alfa jest u vendora z Hajpa i to dokladnie ta sama. Dalej - okazuje się, że produkt jest marny, Vendor z naszego forum usuwa go z oferty i wprowadza ewentualną rekompensatę dla osób, które go kupiły, a Cwellabo w swoim temacie na Hypku zarzeka się, że to najlepszy sort na rynku, a jego pieski pokroju Helupiarza mu przyklaskują i ślepo wierzą w jego słowa, które jak widać mają mało wspólnego z prawda i są graniem na zwłokę, byleby sprzedać resztę towaru z magazynu. RE: ch*m-co***bo.x** - Bortak42 - 25.03.2025 (25.03.2025, 16:46)M7G9O napisał(a): Bortak42 Tyle, że to jest tak naprawdę brązowy, lepki sort MDPHP, a nie alfa, bo dostawca oszukał vendorów, których w to zaopatrywał. Tyle, że tamten się nie przyznał do tego i dalej to sprzedaje tak samo, jak sprzedawał, jako alfa i oszukuje klientów. Zresztą to nawet, jako MDPHP jest słabej jakości i nieaktywne, a nawet jakby było to dobre to jest to zupełnie inne, przeciwne działanie jak alfa, bo to jest sama noradrenalina prawie, a alfa to prawie sama dopamina. To od razu widać, że to nie to. Zresztą zamawiając tam można się znaleźć w niebezpiecznej sytuacji, bo skąd wiesz czy na kogoś nie doniesie z zemsty. Dzisiaj vendorowi grozi i to puste słowa, ale kto może zagwarantować, że nie będzie niektórych klientów potem szantażować i kogoś nie wkopie. Może wyłudzać kasę za milczenie. RE: ch*m-co***bo.x** - biernackia - 31.03.2025 Nie zamawiajcie tam ketonów. Raz zamówiłem sporo 3mmc, dostałem sort w kolorze brudnego śniegu i cuchnący, no, kocim moczem, nosem ledwo działał i trzeba to było jeść by coś poczuć. Wkurwiłem się ale myślę sobie, może leżało długo na magazynie czy coś. Zamówiłem ostatnio tam 4mmc i to samo - jebie jak skunks, kolor dziwny, działanie chujowe i trzeba rozpuszczać w herbacie by cokolwiek zadziałało, do tego zagryzając batonem by zdławić odruch wymiotny. Zrobiłem myjkę acetonową i wyszło mi coś, co wygląda jak sól, smakuje jak sól i szczypie w nos jak sól. Możliwe że to faktycznie sól spryskana nie wiadomo czym. Nigdy z tak kiepskim sortem 3mmc/4mmc się nie spotkałem. Na hajpie zachwalają te 4mmc, to się kurwa zasugerowałem. RE: ch*m-co***bo.x** - Lifeisbrutal - 01.04.2025 Na hajpie to on ma swoich piasków, którzy będą zachwalać wszystko za 5g tematu za darmo. |