Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Lifeisbrutal - 02.06.2025

Trochę cierpliwości, przecież on ciągle pracuje nie siedzi na dupie i nie jest też robotem, który odpisuje 24/7. Dajcie mu spokojnie pracować.
Ja z nim miałem wczoraj normalny kontakt wieczorem.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - dzony - 06.06.2025

Witam
Zamówiłem pare rzeczy Big Grin jak przyjdą do zrobię reckę.
Asortyment widzę bajka Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 07.06.2025

Nie będzie problemu jeśli np  nie zrobiłem screena z privnote? Cholera z rana zaspany i wyłączyłem stronę i nie mam kodu odbioru. Vendor wyśle  raz jeszcze? Miał ktoś podobną sytuację.

High-LifeMarket  🙏🏼
Dlaczego nie ma mojej wiadomości? To ważne.
High-LifeMarket 

Pisz na PW bo to jakieś jaja są. 
Pisałem ci na maila znowu..... Nie będę tu pisał więcej.
I zero odezwu na maila i tutaj.... No WTF 🤷🏻
No kur.... Zajebiście.....
Idealnie wręcz mega perfekcyjnie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - S-N - 07.06.2025

TheEnd 
śmiać mi sie chce xD ... jeśli mogę .. Tongue

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Metykatykot - 07.06.2025

TheEnd też tak miałem parę razy z tym, że ja zawsze na początku kopiuję treść privnote, a później screenTongue polecam na przyszłośćBig Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Lifeisbrutal - 07.06.2025

Polecam robić screnna notatki na przyszłość sprawdzony i niezawodny sposób. U mnie zawsze działa i nigdy nie było problemu z odbiorem paczki.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 07.06.2025

Ludzie też tak robię. Było rano może 4-5 patrze privnote i wszystko podane już robię screena ale cofnęło mi stronę. Wracam i pusto!  Kurwa i przez to mam stracić dla mnie nie mało siana albo taki do ry sprzęt???
Rozumiem Vendor ma weekend .paka już pewnie poszła w pizdu.
I co?
Odpisze minę poniedziałek że nie ma reshipu albo ani zwrotu siana??? Zajebiście 
Szczególnie że to nie dwa kafle ale tylko 200
Dla mnie to sporo. A towar ma mega. Więc ubolewam. ....

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Lifeisbrutal - 08.06.2025

Diabeuu to twoja wina, nie vendora. I przestań się  rzucać.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kurvvisko - 08.06.2025

Ja to sobie kopiuję treść i wysyłam do samego siebie, żeby nie zginęła.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - High-LifeMarket - 10.06.2025

Dla wyjaśnienia -  TheEnd swoją paczkę odebrał i żadnych strat w tym wypadku nie było.

Na przyszłość - w wypadku problemów z notką/kodem, bez problemu przekażemy info ponownie, wystarczy napisać do nas raz na maila. Zaspamowanie wszystkich kanałów komunikacyjnych nie przyspieszy naszej reakcji.