3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=17) |
RE: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - hidden - 30.11.2023 pablo patrz co kurła narobilem pod wplywem twojego pabla, nie dosc ze wpadlem na pomysl zalozyc akwarium to jeszcze to kurwa zrealizowalem Escobar wisisz mi 4stowy za akwarium i kolejne 150 za roslinki i granulat RE: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - budynmalinowy - 30.11.2023 O kurwa,ładnie zareklamowałeś nie powiem RE: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - hidden - 30.11.2023 ty bez kitu 15g tego zrobilo ze mnie pasjonata akwarystyki jak sobie teraz o tym pomysle a zostalo jeszcze w ciul, zaraz profesorkiem jakims bede RE: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - Supra - 01.12.2023 Witam wszystkich Nadszedł ten dzień i zabrałem paczkę z 3sms Pablo. Dziękuję Esco za szybką dostawa👍 Dobry smakołyk, eufo speed 50/50. Co podoba to ze nie ma rozpierdola glowy w zakresie kontroli stosowania. W porównaniu z Bandit, eufo w Bandit silniejszy ale jak go testowałem nie miałem miary i zawsze było to "jeszcze". Z Pablo tego nie widzę, mogę odpocząć i zatrzymać się zanim paczka będzie pusta A tak dobra trójka. Dobry sklep, polecam RE: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 01.12.2023 (30.11.2023, 14:39)hidden napisał(a): pablo patrz co kurła narobilem pod wplywem twojego pabla, nie dosc ze wpadlem na pomysl zalozyc akwarium to jeszcze to kurwa zrealizowalem Teraz pobierz bandita to i mieszkańcy tego pięknego zbiornika się pojawią😁 Jednak alfy nie tykaj bo na osiedlu akwedukt rzymski zbudujesz😎 Uwielbiam kurwa te sporty RE: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - C84S - 01.12.2023 hidden cos pieknego RE: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 01.12.2023 Ja wiedziałem że po trójkach Escobara włącza się kreatywność ale aż tak twórczo? Pierwszy raz widzę hidden Szacun 😎 ile czasu zajęło Ci to cudo? Robiłeś to pod wpływem pablo czy tylko sam pomysł przyszedł po zażyciu? RE: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - hidden - 01.12.2023 Lifeisbrutal lecialem ze 3dni to mialem czas na wykminienie i zrealizowanie pomyslu naraz ale fakt, po tym robic sie chce doslownie wszystko , nie chce ci sie sprzatac chaty? jebnij szczura to w 30min wysprzatasz na blysk dobry kozak to jest ten pablo, bandit wydawal sie mocniejszy ale po bandicie to odrazu po browary leciales i toczyles wikse a po pablo to sie w profesuro zamieniasz ps. widze ze sie akwarium niektorym spodobalo jak chcecie to zaloze osobny temat gdzie powrzucam jakies fotki i filmiki w miare mozliwosci jak sie gospodarze wprowadza juz ja tam lubie po sztachu popatrzec na takie rzeczy, moze ktos jeszcze lubi ^^ RE: 3-CMC Pablo - Opinie o produkcie. - budynmalinowy - 01.12.2023 Uwielbiam RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - dzwudziesty - 13.01.2024 Odebrałem pakunek z 3cmc Pablo i tak jak banditem byłem mocno zawiedziony przez jego euforyczne dzialanie tak z Pabla jestem mega zadowolony i stawiam go bardzo wysoko w hierarchii chlorow. Ma mocne wejściebi clrarhead, bardzo dobra speedowa trójka. Wybaczcie, ale wrzyctem 200mh 5mapb u troszeczke jest grubo |