Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: High-Life.market- Temat główny - Mirosound - 11.06.2025

Z tego co zdążyłem zauważyć to większość publicznych burzy wywołują najniżsi rangą (szeregowy, st.szeregowy).
 Cześć z nich pozakładali konta tylko po to żeby coś w gratisowe wyrwać i nic więcej ich nie interesuje. 
Kolejni to Ci co z pasji zamiłowania biją pianę od samego początku - jeszcze nic nie zamówił, nie zasięgnął żadnych informacji, ale z pretensjami do Vendora, że pół h temu do niego napisał,a on nic - odpisuje, pewnie go olewa. .Do zweryfikowania taki syf raz, dwa. 
 No i grupa docelowa. Wszystkie młodziki co po dłuższym namyśle zamówili i nagle ścisnęło ich w środku - A jak będzie lipa i wtopa. ?!..... no i podpytują o te gołębie, a to na jakiej wysokości latają, czy z północy na południe i ile na raz może zabrać itd. Cały czas nerwówka, bo gdzieś tam po dwóch dniach doleciał, a on już 3 czeka i nie ma.
Na przyszłość zerknijcie co piszą starsi rangą i jak to się kręci. Oni nie są tu po to by kogoś oszukać dla Swoich korzyści  bo pewnie mają jakiś układ z ....( nie wiadomo kim). 
Przestrzegaj sklepowych regulaminów, ale nie że stoperem w ręku, a w przypadku jakiś dylematów napisz to Vendora za kulturą, a nie z ryjem - gdzie gołab i oddawaj piniondze!!! 
Bez względu na stopień , przy kolejnych zamówieniach stajemy się jak Wy - oczekującymi na przylot - a w życiu bywa różnie i wszystko się może zdarzyć, co nie oznacza, żeby od razu wzbudzać kurz.
Głębsze oddechy.
A po nie długim czasie i przechwyceniu dwóch belek na pagony do Waszej podświadomości  zawita spokój , który będzie już Wami kierować. 

😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kurvvisko - 11.06.2025

Czy potwierdzenia zamówień jeszcze przychodzą? Składałem wczoraj popołudniu, ale jeszcze nic mi nie przyszło.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - JureKiler - 11.06.2025

High-LifeMarket zbanujcie tego typa na zamówienia zanim się was na lipę wpierdoli

Znana persona u esco na bank już nic nie zamówi upublicznia to wrażliwe dane nie ma zasad żadnych zwykły wycieruch pewnie z dupy wali dodatkowo.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 11.06.2025

Gościu Ty nie rozkazuj komuś co ma robić a co nie! Siejesz publicznie ferment.  Jak było? Wiadomo bo pisałem to do Esco i wie to też Epsiakos . Ty Gówno wiesz i tylko wyrywasz z kontekstu historii jakieś farmazony, na dodatek zdarzenia którego nawet od początku do końca nie znasz na dodatek. Kolejny siejący ferment.
Dowiedz się się całej prawdy i się wypowiadaj wtedy. Bo pisać coś tylko po to żeby coś napisać to sobie  możesz w domu w zeszycie. I zapisz sobie w końcu.tam jakaś wizytę u psychologa. A na dodatek siejesz jadem i nienawiścią a nawet mnie nie znasz. Typowy Polaczek zakompleksiony..to niech mnie zbanuje. A ty ze szczęścia idź sobie poklepać Niemca po kasku. Albo Niemcem po czole.
Epsiakos  sorry ale nie pozostane obojetny na takie coś. Ma coś do mnie niech wali na priv..i co znowu mojego nie opublikikesz postu? A zezwalasz takim...  Nie wiem jak to nazwać "ludzią" na szerzenie nienawiści publicznie na forum i jescze karze Vendorowi wykonywać jakieś rzeczy pisząc o sprawie sprzed dwóch lat może o której wie tyle co kot napłakał. I jeszcze będzie mi pisał że mnie zna....
No pewnie znajomych wszystkich to właśnie ma online. Bym się nie zdziwił..ale moim nie jest ani ja jego..tym bardziej nie zna mnie a ja Jego nawet nie chcę. Bo omijam szerokim łukiem takich krzykaczy i bez honoru łbów

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - dzony - 11.06.2025

Witam
Czy ktoś dostał dzisiaj kod ?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - wrednydupek@yahoo.com - 11.06.2025

Jeszcze nie ale ktoś wcześniej pisał, że High pisze po wieczorach/nocach, więc może nad ranem będzie.. często nie zamawiam, więc nie jestem w stanie stwierdzić kiedy powinny być wysyłane.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 11.06.2025

Działa tu wszystko jak należy. Wiem jak to jest bo już by się przyjebało. Też czasami nerwy biorą górę nad rozsądkiem. Nałóg to nałóg. 
Spokojnie czekaj wszystko będzie . Zaufaj

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - smakosz - 11.06.2025

(11.06.2025, 14:24)TheEnd napisał(a): Gościu Ty nie rozkazuj komuś co ma robić a co nie! Siejesz publicznie ferment.  Jak było? Wiadomo bo pisałem to do Esco i wie to też Epsiakos . Ty Gówno wiesz i tylko wyrywasz z kontekstu historii jakieś farmazony, na dodatek zdarzenia którego nawet od początku do końca nie znasz na dodatek. Kolejny siejący ferment.
Dowiedz się się całej prawdy i się wypowiadaj wtedy. Bo pisać coś tylko po to żeby coś napisać to sobie  możesz w domu w zeszycie. I zapisz sobie w końcu.tam jakaś wizytę u psychologa. A na dodatek siejesz jadem i nienawiścią a nawet mnie nie znasz. Typowy Polaczek zakompleksiony..to niech mnie zbanuje. A ty ze szczęścia idź sobie poklepać Niemca po kasku. Albo Niemcem po czole.
Epsiakos  sorry ale nie pozostane obojetny na takie coś. Ma coś do mnie niech wali na priv..i co znowu mojego nie opublikikesz postu? A zezwalasz takim...  Nie wiem jak to nazwać "ludzią" na szerzenie nienawiści publicznie na forum i jescze karze Vendorowi wykonywać jakieś rzeczy pisząc o sprawie sprzed dwóch lat może o której wie tyle co kot napłakał. I jeszcze będzie mi pisał że mnie zna....
No pewnie znajomych wszystkich to właśnie ma online. Bym się nie zdziwił..ale moim nie jest ani ja jego..tym bardziej nie zna mnie a ja Jego nawet nie chcę. Bo omijam szerokim łukiem takich krzykaczy i bez honoru łbów

przestań sie pruć jak stare prześcieradło bo wkurwiające to jest. High-LifeMarket zawsze odpisuje zazwyczaj późno w nocy i ma racje że spamowanie mu każdej drogi komunikacji jest bez sensu. polecam ten sklep bo jest top

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 12.06.2025

Ja odpisuje do Typa, który się pruł do mnie. Kolejny odklejony 🤦🏻

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - yetow - 12.06.2025

(11.06.2025, 08:19)kurvvisko napisał(a): Czy potwierdzenia zamówień jeszcze przychodzą? Składałem wczoraj popołudniu, ale jeszcze nic mi nie przyszło.

Ja dostałem potwierdzenie zamówienia, wpadło do spamu