Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 12.06.2025

Tak. Najczęściej właśnie ląduje w spamie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kurvvisko - 12.06.2025

yetow dostałem dziś w nocy, u mnie do spamu nie wpada

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 23.06.2025

Poszło kolejne zamówienie 
Oczywiście NEP bo jest kozacki.
I spróbuję tej fety (dry) 
Na temacie amfy akurat dobrze się znam więc recka będzie solidna. Mam nadzieję, że nie zniknie mi 5g na jednym posiedzeniu 
Poprosiłem o sampelki Audi i Lacoste albo jedno z nich. Bo ładne recenzje poczytałem i z chęcią bym przetestował też xtc chociaz coś mi się wydaje , że ta Lacoste jest dużo lepsza niż Audi

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 25.06.2025

szczypał ktoś ostatnio Mefka od HL ?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kurvvisko - 25.06.2025

DarkSonia ja i aktualnie zajadam, ale co nieco napiszę w przyszłym tygodniu, bo mam urlop jeszcze i tak na chwilkę tylko wszedłem

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 26.06.2025

Wam też tak długo Leca paki? Ostatnia 5 dni
Teraz zamówione w *********** i opłacone BTC..mamy czwartek..i cisza..spam też sprawdzałem

Do dziś nic a zamówienie ***** czerwiec..zero kontaktu ani tu ani na mailu..może mod.w końcu wrzucic jakiś mój o tym??????
Bo może tutaj odpisz albo na PW Vendor jak go oznaczę!
High-LifeMarket

Ktoś ma jakiś kontakt z Vendorem?????

Mega 👌🏼

Bo tydzień czekam i zero odezwu nawt. Ktoś nie wierzy mogę wrzucić tu rozmowym. W sumie jednostronnemmm.

No i mnie się nie odezwał od niedzieli. Paczki nadal nie ma i cisza.

High-LifeMarket sprawdź maila i PW na forum 👊🏼🤘🏼

.....

Lifeisbrutal  ile czekałeś od zamówienia tego do odbioru???

A ja czekam już 6dni.. i chuj bede Marudził bo każdy by się wkurwi,..hajs BTC w ******* a do dziś nic nie przyszło. Jak w tym tygodniu nie będzie to sorry bracie albo się szanujemy albo nie.
Z mojej strony wtedy będzie antyreklama a nie chce tego robic!!!!

Gdzie moje zamówienia???????

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Meeow69 - 26.06.2025

Jak to gdzie ? w piździe kurła...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Blade12 - 26.06.2025

TheEnd przestań spamować i czekaj cierpliwie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - High-LifeMarket - 27.06.2025

(26.06.2025, 06:22)TheEnd napisał(a): Wam też tak długo Leca paki? Ostatnia 5 dni
Teraz zamówione w *********** i opłacone BTC..mamy czwartek..i cisza..spam też sprawdzałem

Do dziś nic a zamówienie ***** czerwiec..zero kontaktu ani tu ani na mailu..może mod.w końcu wrzucic jakiś mój o tym??????
Bo może tutaj odpisz albo na PW Vendor jak go oznaczę!
High-LifeMarket

Ktoś ma jakiś kontakt z Vendorem?????

Mega 👌🏼

Bo tydzień czekam i zero odezwu nawt. Ktoś nie wierzy mogę wrzucić tu rozmowym. W sumie jednostronnemmm.

No i mnie się nie odezwał od niedzieli. Paczki nadal nie ma i cisza.

High-LifeMarket sprawdź maila i PW na forum 👊🏼🤘🏼

.....

Lifeisbrutal  ile czekałeś od zamówienia tego do odbioru???

A ja czekam już 6dni.. i chuj bede Marudził bo każdy by się wkurwi,..hajs BTC w niedzielę a do dziś nic nie przyszło. Jak w tym tygodniu nie będzie to sorry bracie albo się szanujemy albo nie.
Z mojej strony wtedy będzie antyreklama a nie chce tego robic!!!!

Gdzie moje zamówienia???????

Krótko, tak jak napisałem Tobie prywatnie - nie zamawiaj już więcej od nas. Aktualne zamówienie dopniemy do końca, ale każdy następny transfer z Twojej strony zostanie potraktowany przez nas jako dobrowolna darowizna - ostrzegam. Cierpliwości mam sporo, ale kiedyś musiała się skończyć.

Nie mam zamiaru wchodzić w detale Twojego zamówienia - żadnego opóźnienia nie ma i tworzysz niepotrzebną panikę, do tego jeszcze pomieszały Ci się dni. Szans na zaufanie w proces zamówienia miałeś kilka, jak do tej pory nie zrozumiałeś, to już raczej nic nie pomoże.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 27.06.2025

Zamówione w ******* lub w *******.
Mamy piątek a jestem bez wieści. Uważasz to nadal za normalną wysyłkę?
Tom dlaczego są tu wpisy nawet o odbiorze paczki w ,3 dni,? Wiec nie rozumiem.....

(26.06.2025, 23:08)Blade12 napisał(a): TheEnd przestań spamować i czekaj cierpliwie

Ile? 10dni,? 15? Przecież to nie leci z Chin
Zamówienie ogarnięte w *********,.lekkim ujem powinienem mieć w środę max czwartek

A po za tym które to moje zamówienia i WAs? Trzecie?
I już ban bo piszę po 4 dniach z pytaniem o paczkę?.dziś już co prawda dzień 5. Może bym tego nie pisał jakbym widział, że to norma i każdy dostaje ładunki do 5-7 dni ale tak nie jest. Bo większość odbiera ładunek do 3 dni..więc? Nie rozumiem dlaczego moje zapytania o paczkę są tak odbierane?

I jeszcze napisze..jedno. Vendor pisze , że żadnego opóźnienia nie widzi tak? A kiedy nadana paczka została jak w środku tygodnia to się nie dziwię że nie widzi opóźnienia. Ale jak ktoś zamawia zaraz na.poczatku tygodnia to nie chyba po żeby zostało to nadane pod koniec tygodnia?

Słuchaj Typie..mam ci wszystko wysłać kur.. na PW?!!
Data zaksięgowania BTC jest
Jak już pisałem mamy piątek moja 5dni..nie ma nic.

Wiec skończ te farmazony pisać bo mnie oslabiasz serio..zna się gościu na chemii itp i myśli że posiadał wszystkie rozumy a mi bedzie wciskał że Jestem debilem i że nie potrafię zapłacić BTC hahah
Płatność zaksięgowana po 3h dla twojej wiadomości.
Kończę ten off top . porażka