3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=1172) |
RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 30.07.2024 Chlor jak nie klepnie porzadnie na starcie, to generalnie mocniej juz nie bedzie nawet jak dociagniesz mega rajke jako kolejna po odczekaniu godziny. Akurat cmc i mmc sa lagodne w porownaniu chociazby z najslabszym przedstawicielem stymulantow - NEP przy ktorym uczuleniowka 15mg jest wrecz wskazana Z drugiej strony, ogolnie zdrowe podejscie jezeli ktos zamawia na miescie dodatkowo, bo tam to juz jest wolna amerykanka RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 30.07.2024 (30.07.2024, 20:58)Czeslawo napisał(a): kot_kreskowy Czesiek, pisząc o poruszaniu, miałem na myśli tego kurwa posta, myślałem że jest to zrozumiałe ale jak widać, niekoniecznie... A co do uczulenia, to ja go kurwa dostaję jak czytam takie shity, że ktoś 3cmc sprawdza uczuleniową dawką 🤦 Kaman kurwa! To klef od Esco! RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Ciemnoksieznik - 31.07.2024 Zawsze wychodziłem z maksymy, którą podpatrzyłem w stopce u jednego z użytkowników [h], a mianowicie "Lepiej mniej i dorzucić, niż za dużo i nie wrócić." 20-30mg to mózg nawet nie zauważy, a Ty jesteś pewny, że się nie przekręcisz. Po 5-10 minutach dopierdalasz dawkę docelową, ona się pokrywa z uczuleniówką i jest pełnia szczęścia. W ten weekend będę testował Bandytę, postaram się skrobnąć małą reckę. RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 31.07.2024 kot_kreskowy Nie broń własnej narracji, bo to nie ma sensu ziomeczku. Nie możesz zrozumieć, że dla bezpieczeństwa należy zrobic test uczuleniowy, nawet jeśli to jest produkt od Escobar ? Zwyczajnie przypadkowy człowiek, ,może być uczulony na substancję, tak jak ludzie mają alergie pokarmową np. na orzechy - ja np. mam taką alergię i jakbym zjadł nawet małą ich ilość to od razu jadę na SOR. Warto mieć to na uwadzę, że są różne organizmy i nie ma co kozaczyć, że "to czy tamto to głupota", poprostu warto mieć otartą głowę na inne argumenty, które Ci przytaczam. Ciemnoksieznik Dokładnie kolego - jest tak jak mówisz. RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Powerpolish - 01.08.2024 3cmc bandit Nie widze różnicy w czasie dzialania i profilu dzialania pomiędzy tym 3cmc bandit a obecnym 3cmc ice jedyna różnica jaka jest to 3cmc bardziej wali po nosie i mocniejszy splyw, dość ostry. Jeżeli miałbym wybierać pomiędzy 3cmc ice a tym banditem to wybrałbym 3cmc ice ze względu ze ice jest łagodniejszy dla nosa i spływ również jest łagodny, a czas działania i działanie jest takie samo. Jak nie bedzie w ofercie 3cmc ice to śmiało wezmę tego bandita i nie będę nigdzie szukał, bo jest absolutny top, jest to samo działanie jak przy 3cmc ice, ale kamienie są twardsze i tak nie strzela. I z ciekawszych rzeczy jakie zauważyłem to kamien był caly żółty, a jak wziąłem go następnego dnia to zrobił się jak na zdjęciu, myślałem przez chwilę ze to 3cmc ice, ale jak go zajebalem i się popłakałem to wiedziałem że to 3cmc bandit. Znalazłem zdjecie jak wyglądał jak dojechał, byl caly żółty, na drugim zdjęciu to dzien później, gdzie zjadlem juz sztuke RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - smakosz - 01.08.2024 Ładnie wygląda. To teraz zostaw na wierzchu na dwa dni i będzie miał z tego bandita dosłownie pięknego ice RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - Powerpolish - 02.08.2024 smakosz juz zjedzony teraz czeka mnie weekend z 3cmc ice RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 03.08.2024 (31.07.2024, 09:50)Czeslawo napisał(a): kot_kreskowy Jedyne co nie ma sensu to czytanie tego szitu bo to faktycznie strata czasu. Uczulenie na metaklefedron XD Daj żyć (01.08.2024, 09:42)Powerpolish napisał(a): 3cmc bandit Dokładnie to samo napisałem w dziale 3cmc ICE, jednakże osobiście wolę Bandita. RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - dzik - 06.08.2024 Pyszny, ale straszny jest ten Bandit, 15g przerobiłem sam w 3 dni i wiecie co jest najlepsze, że w każdej fazie działał inaczej i każda faza dawała inny, niepowtarzalny stan, stan pierwszy- dzień pierwszy, nie mogłem za dużo przyjąć, gdyż obowiązki, w międzyczasie obowiązków szukałem chwilę wolnego, żeby przyjąć dawkę i się pobudzić i jednocześnie, zrelaksować. Było zajebiście, sam się dziwię jak się zatrzymałem. Potem miałem dwa dni odpoczynku i z powrotem spotkałem się z kumplem, mówią na Niego Bandyta, no i ten kumpel zabrał mnie w dwudniową wycieczkę poprzez halucynacje (pojawiały się cienie), straszną chęć na wychedożenie jakiejś "miłej pani", założenie portalów randkowych na Sympatii i Facebooku, umówienie się z Kobietą 11 lat starszą ode mnie, oraz także 10 lat młodszą, po prostu Libido było wystrzelone w Kosmos, przy spotkaniach chyba znów Bandyta będzie że mną, jest naprawdę super, elokwencja, pewność siebie, niepohamowana ochota na seks, ale UWAGA, przesadzisz z dawkami i dupa, robisz się głupi, masz zawiechy, a Kutanga bez Viagry nie stanie. Bawcie się dobrze i dobierzcie dawki, wspaniale się komponuje Bandyta z Pigwą albo Cytrynówką. Jakbym miał porównać działanie to coś między moją ulubioną 3CMC euforyczną Pablo(nam nadzieję, że wróci do asortymentu) a sortami speedujacymi od Ducha. Kupować bo jest naprawdę dobra, tylko szybko schodzi, jak to Bandyta, niby kumpel, ale z kasy Cię ojebie. Pozdrawiam RE: 3-CMC Bandit - Opinie o produkcie. - olenucki - 09.08.2024 Ja osobiście uważam że BANDIT ma lekko bardziej euforyczne działanie niż ICE. Testowałem obie trójki i BANDIT był lekko bardziej ostry dla śluzówki nosa, ale dawał trochę inną euforię niż ICE. Tak jakby coś ekstra się czuło.. W życiu testowałem BANDITA tylko raz 3 gramy z nagrody, ale jak dla mnie to na pewno czuć było coś innego niż ICE, ten high wydawał się jakby bogatszy. Hehehe. Albo może nie mam racji. Każdy ma swoją opinię. |