![]() |
|
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Gotkub0456 - 27.06.2025 TheEnd Get sober bro, if this is not alarming — I don't know what is. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - horsii - 27.06.2025 Niesamowite to jest, że wszystkie sklepy tutaj reklamowane, chwalone, sprawdzone itd biednego The Enda oszukują, okłamują, utrudniaja mu wszystko, ignoruja go, mylą mu paczki, nie wiadomo co, a potem mu w twarz mówią że za kare ma zakaz zakupów. No bezczelne zachowanie wobec tego uzytkownika. On jeden biedny poszkodowany przez wszystkich vendorów - i to tylko on jedyny - a inni nie maja takich problemow. A nawet jak juz maja jakies sporadycznie to wyjasniaja to po ludzku, a nie robią takich kurwa scen jak w teatrze. To jest branza TAKA a nie kurwa inna. Podobno cpasz nie od wczoraj tylko wiele lat i sie znasz tak dobrze (zreszta to widac po stanie twojej psychiki ze juz dlugo wąchasz), i jeszcze sie nie nauczyles o takich rzeczach jak sianie paniki, robienie nagonek na forach, co ty kurwa nie wiesz jak dziaalaja fora o dopalaczach? Z pizdy ledwo wyleciales? Ty sie aby jedynie znasz na wciąganiu do nosa tego co tam cokolwiek ci nasypie jakis naiwniak w samplu bo napiszesz mu maila że jestes "szanowanym recenzentem co pisze dobre opinie" , czy jak ty tam siebie kurwa okresales w tych żebrackich mailach o sample, widzialem je, na pewno nie tylko ja, bo niektorzy vendorzy co od nich zebrałeś, to mieli taką beke w chuj z tego że pokazywali to innym, i jakims cudem pokazal mi to jeden typ z grupki zagranicznej. Myslalem kurwa że przewróce sie jak czytalem te brednie, jakie o sobie wypisuje, żeby brzmieć jakby on był testerem, koneserem i laborantem, ekspertem - a nie zwykłym lumpem co szuka darmowego wąchania. Baran niby wysłal btc, ale zapewne (o ile w ogole serio wyslal) to dał oplate sieciowa wysoka jak jego iloraz inteligencji, gdzie jasno napisane jest że jak pożydzisz to i kurwa kilka dni moze isc jak masz pecha. On ma najwidoczniej pecha. I dałna też. On na wszystko ma screeny i dowody i papiery i nie wiadomo co jeszcze, tak to chce zawsze wrzucać je i udowadniac wszystko, ale akurat przypadkiem nie moze wtedy kiedy to by było przydatne i w ogole tyczylo sie dyskusji. Jak by sie przydal dowod na cos to on oferuje tylko darcie ryja i wyzwiska jak z gimbazy. Jak taki łebski jesteś to byś po prostu dal tu na blockchain explorerze pokazane "o tutaj jest hajs przyszedl widac jak na dloni" czy dał inne tx transakcji czy ki chuj, no kurwa temu to ciezko byłoby zaprzeczyc. Ale po co - on powiedzial ze wyslane. Wyslal i chuj. Naewt nie wie czy doszło, czy oplata stoi oczekujac na potwierdzenia, czy co. On wyslal i chuj. On mysli ze to kurwa jak przelew w PKO. Vendor moze rownie dobrze nie miec tego hajsu zwyczajnie, ale jego to pierdoli. Ma byc bo on tak chce. On wyslal, nawet nie wie czy doszlo, wcisnal wyslij i fajrant czas zajebać winstrol i nowy post w temacie "moje wyjebki telegram, polecam !!!". Po co myslec, jak mozna robic takie dymy ogromne, że typ w godzine wykorzystal kurwa roczny limit emisji spalin dla calej jego wsi. no, to by bylo na tyle. moglbym jeszcze mu wiecej naublizac tak z 20 akapitow ale mam lepsze zajęcia, no i szkoda obecnie mojej fazy - a dobre stymulanty są jednak drogie - przynajmniej gdy placisz za nie swoim hajsem, a nie kradzionym z wałków, czy tam w ogole nie placisz bo żebrzesz sample z 10 kont. pozdrawiam wszystkich i zycze wszystkim miego piątku, poczatku łykendu - wszystkim poza poza sterydowym golemem hexenu na napince level 39 RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - High-LifeMarket - 27.06.2025 (27.06.2025, 04:01)TheEnd napisał(a): Zamówione w ******* lub w *******. No i widzisz gdzie jest Twój głowny problem - uważasz, że od razu po wpłacie wszyscy są postawieni na nogi, aby jak najszybciej wysłać zamówienie do wielkiego Pana. Otóż nie. Tak samo z mailami - jak nie odpisujemy przez kilkanaście minut, to już zaspamowujesz naszą całą skrzynkę i forum. Tak to nie działa, to nie jest allegro. My też nie będziemy się tłumaczyć dlaczego akurat dla Ciebie to zajmuje tak długo, bo wymaga to wspomnienia o kilku wrażliwych kwestiach dot. bezpieczeństwa, chociaż wystarczy tak naprawdę się krótko zastanowić aby zrozumieć ![]() My się wywiązaliśmy z naszej części transakcji, a ban zostaje. Dziękujemy pozostałym użytkownikom forum za pomoc, oraz zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Rweqerew333 - 27.06.2025 Ja dodam od siebie że już tych paczek od Hajlajfa odebrałem z kilkanaście i nigdy nie miałem żadnego problemu. Żeby szło coś za długo to tym bardziej bo tutaj to jest ekspres. Wręcz czasami przychodziło nawet za szybko zanim jeszcze zdążyłem dojsc do siebie po poprzednim balecie
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - yonekolbaser - 27.06.2025 siema pytanie na szybko, jak zamówię w poniedziałek to do piątku doleci ? opener się zbliża XD RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Blade12 - 27.06.2025 yonekolbaser doleci 2-3 dni się czeka na pakę przynajmiej ja tyle czekam RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - AniaCz - 28.06.2025 Vendor tak jak pisze tak jest dopina zamówienia do końca! ale każdy następny transfer z Twojej strony zostanie potraktowany przez nas jako dobrowolna darowizna - i dobrze brawo dla vendora. jestem tego samego zdania z swojej strony dodam że to prawilny vendor polecam go każdemu chętnie pomogę też przy rozwiązywaniu problemów High-LifeMarket RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TheEnd - 04.07.2025 No jak sam widzisz piszą 2-3dni Też musisz zrozumieć że Twoi klienci to nie ludzie co chodzą do piekarni po bułki. Ale narkomani. Wiec człowiek też jest na ciśnieniu czasem i pisze rzeczy których normalnie by nie napisał. Ale odrazu ban? Jestem tylko człowiekiem wjebanym w to gówno. ...... High-LifeMarket RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Dafidov - 04.07.2025 Uświadomiłes sobie, że masz problem, bardzo dobrze to już duży + Polecam psychiatre. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Gotkub0456 - 04.07.2025 (04.07.2025, 12:21)TheEnd napisał(a): No jak sam widzisz piszą 2-3dni Kudos to you for self realization – now take actions, but you do realize, right? For one, most of the people here are like what you just said, but they behave??? See the difference? How come you are an odd? Did you see the issue? Now get your shit together, you are not a bad person after all, sober up!, it will do you good. Hope you for the best! |