Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 24.03.2025

Nie byłem zaskoczony tym, że zawartość kolejnej paczki od Escobar to znów bardzo jakościowa substancja.

Ale co mnie zaskoczyło? 
  • Szybkość dostawy
  • Jakość pakowania

Dostawa klasycznie na najwyższym poziomie.

3CMC aktywne jak to opisywałem wcześniej.
Kolejny raz cieszyłem się świetnym produktem. 
5g starczyło mi na kilka dni zabawy.
Co mnie jeszcze zdziwiło to to, że pała podczas zażywania stoi jak nigdy. Zwykle przy tego typu sprzętach miałem problem ze wzodem. Ale może to kwestia osobnicza. 

Trochę pokosztowałem różnych sortów metaklefa - ten od esco od zawsze był najlepszy. Dlatego polecam. 

11/10. 

Zdjęć nie robiłem, bo produkt wygląda tak samo jak ostatnio.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 26.03.2025

(24.03.2025, 12:03)M7G9O napisał(a): Palko 
Zależy od organizmu i okoliczności, ale w moim przypadku 2 godzinki i grzecznie idę do podusi.

Dużo bierzesz? Robisz maratony? Ja jak zjem 2-3 g albo więcej to ciężko zasnąć
Ja to mam problem po 3 cmc od escobara że nie jem i lecę do odciny bo dobre

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - doxyou - 26.03.2025

Szatan69 
Tak, sporo więcej niż 2-3g na dobę. Nie będę pisał ile, bo to nie ma sensu, każdy ma inny organizm/tolerancję i możliwości.

Dbam o nawodnienie, uzupełnianie wszystkiego, co wypłukują dragi, jakiekolwiek jedzenie i przede wszystkim nie kończę potańcówki przed totalnym wycieńczeniem Podobno kultowa

I zaraz po zakończeniu pcham antyoksydanty typu: Magnez, witamina C, Glicyna, zielona herbata i melatonina (pomaga zasnąć)
Do kompletu jeszcze witaminy z grupy B, melisa, świadomość, że muszę ponieść chwilową karę, bo nabroiłem i śpię.

Jak jest ciężko do tego stopnia, że kusi mnie wyskoczyć z okna, to wrzucam benzo, albo przynajmniej coś nasennego.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 26.03.2025

U mnie osobiście występuje dość spory problem z zaśnięciem.

Zauważyłem jednak, że pomaga uspokojenie się i wyrównanie oddechu - wtedy łatwiej jest zasnąć. Jednak praktykowałem to raczej już po jednej nieprzespanej nocy.

W moim przypadku trudność z zaśnięciem raczej spowodowana jest po prostu tym, że jestem nakręcony działaniem substancji i trudno mi się uspokoić.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 26.03.2025

ja mam problem tylko podczas peaku - jak walnie za mocno, ale jak już eUŁFo schodzi to stim to dla mnie jak normalne życie.
Ah te lata na amfie  Big Grin
Ew. pożądnie się nażreć przed spaniem, to zawsze pomaga, no niestety po 3CMC piepszone piwko musze kupić ( chociaż ogólnie to już alkoholu nie piję huhu ), i zjeść cos pysznego ala frytki ... śpię jak niemowlę. Heart
Jak ktoś ma witaminki to też pomoże magnezy potasy grupa B, czasami coś na wątrobę zarzucić i jest spoko.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 27.03.2025

Witam was po dłuższej przerwie w ostatnim czasie miałem 2 rakiety z icem i pomimo różnicy w czasie między jedną a drugą rakietą 4 dni dwa sorty wyglądały podobnie praktycznie tak samo ale ten nowszy miał strasznie specyficzny smak i zapach.

Jeden ten (starszy) miał profil mega speedujacy który przeradzał się w dziwną psychodele z kolei ten drugi (śmierdziuch) miał przewagę euforii i dużo mniej schiz mieliście ostatnio takie same odczucia? Big Grin

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 27.03.2025

Testowałem oba te sorty i jak dla mnie miały podobny profil działania.

Nie doświadczyłem żadnych schiz i psychodeli ani po jednym ani po drugim.

Chociaż rzeczywiście też doszły mnie dzisiaj słuchy, że ten nowy batch jest bardziej euforyczny.

Nie wiem, ja to trochę przy tym "śmierdziuchu" już tolerke mialem wyrobioną.

Dostałem foto od ziomka tego nowego sortu:

[Obrazek: 486446168-1052525553563404-8233073636977286600-n-1.jpg]

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 27.03.2025

Ten nowy zdecydowanie bardziej mi podszedł ale odrazu czuć różnicę w fazie i smaku

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - doxyou - 28.03.2025

JureKiler 
A jak z działaniem? Mocniejszy, delikatniejszy?

Niedługo będzie u mnie, to zdam relację, ale napiszcie coś. Big Grin

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 28.03.2025

@"M7G9O" nie mam pojęcia czy już jest ten tylko co dostałem jako drugi. Ale ten drugi to jest kozak czujesz euforię dopaminowa ma pazur jebany polecam zajebać bombe 500mg + nohal 2x 100 mg ujujuj  było nieziemsko Wink