![]() |
Mixy substancji - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Mixy substancji (/showthread.php?tid=466) |
RE: Mixy substancji - Inferno - 13.01.2025 Ja lubię mixowac alfę pihp z Benzo jakiś np. pyrazolam i do tego zapalić ADB BUTINACA, zajebisty mix Czuję taki spokój wewnętrzny, co jakiś czas przypalam alfę co jakiś czas zajebie (oczywiście mówię jak była) Lubiłem też z ziółkiem sobie mixowac alfę. Jedynie to po pigułach nie lubię żadnych mixów. Obecnie to mefik i jakieś kanna a jak jest Benzo to zawsze sobie przywale choć 1 tabletkę nawet 6mg Bromka żeby lekko osłabić te skutki. I wtedy demonów nie ma chociaż. RE: Mixy substancji - LOBO - 13.01.2025 Alficzka + benzo + kanna, z rana niczym smietanna...a potem sie dziwic ze kalifornia płonie cała RE: Mixy substancji - Inferno - 13.01.2025 No to nie tak, że go polecam. Ja po prostu go kocham ![]() I może ktoś tu wpaść i pisać o jezuuu Benzo i alfa... No i co ![]() Zdarzyło się 2 razy taki mix w całym życiu i nie uważam żeby było to coś złego raz na kiedyś RE: Mixy substancji - olenucki - 13.01.2025 Kilka kartonów i dwie wrzuty z mki, a do tego skręty. Uwielbiam zjebać taki mx raz na miesiąc. U mnie to już tradycja że co równy miesiąc robię sobie takiego tripa. Hahaha! RE: Mixy substancji - daniel776 - 21.03.2025 Keta+2cb,warto? Jak dawkować? RE: Mixy substancji - Rweqerew333 - 29.03.2025 daniel776 nie testowałem ale tak na chłopski rozum to może to być całkiem dobry miks ![]() Myślę że pierw bym zbadał działanie 2cb i jak bym już tą kapę ochłonął to załadowałbym jakąś niewielką ilość ketaminy. Potem bym dorzucał kete w coraz większej ilości. RE: Mixy substancji - filat - 30.03.2025 Ogólnie mój najlepszy mix to było mxe +kanna 5fakb48 czułem się immortal uczucie nie do pojecia. Polecam również3-4cmc z Hexenem przysłowiowy RoboCop ogólniedo każdejsubstancji która brałem a był to cały Mendelejew jest a pvp która z trickiem przed zwała wciągając i robiąc vap natychmiastowo przedłużanawet działanie substancji. Tyle. RE: Mixy substancji - włodzimierz - 02.04.2025 próbował ktoś amfy z pregabaliną i powie jakie wrażenia? RE: Mixy substancji - M7G9O - 02.04.2025 włodzimierz Nie brałem, Ale obstawiam, że w takim miksie pierwsze skrzypce będzie grać euforia dopaminowa, bo pregaba trochę wyhamuje spięcie i samą stymulację amfetaminową. Pewnie jest też duża szansa, że Ci odjebie, albo będziesz mocno rozkojarzony, ewentualnie w najgorszym wypadku zerwie Ci taśmę. Ja bym uważał. RE: Mixy substancji - Rweqerew333 - 02.04.2025 Cytat:Jako doktor nauk habilitowanych oraz wielce szanowany psychiatra z 65 letnim stażem wypowiedź się na temat substancji pregabalina oraz amfetamina i jak one będą korelowac że sobą po zażyciu-opisz ten mix. Cytat:Pregabalina i amfetamina to substancje o odmiennych mechanizmach działania, które w interakcji mogą wywołać nieprzewidywalne skutki. Według chatu gpt nie powinno być aż takiej tragedii - co o tym myślicie? W główce jako tako raczej się nie popierdoli a jedynie ewentualnie jakieś problemy z sercem lub złe samopoczucie. Tutaj M7G9O słusznie zauważył, że może wystąpić rozkojarzenie. Ale weź to z dystansem, bo to tylko AI. Ja pregabaliny nigdy nie brałem. Sprawdziłem to, bo słyszałem o ziomku, który mixował pregabe w srogich ilościach, fetę, mefa i dobrze to znosił - stąd chciałem poprzeć czymś ten przykład. Bump pytania: mixował ktoś pregabalinę z fetą? |