6-APB - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 6-APB - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=1145) |
RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - dimiliki - 11.11.2022 Konkursowe 6-apb 10g Dzięki wielkie Escobar w przyszłym tygodniu testy zaczynamy od 100mg Wygląda zacnie RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - JokerRC - 22.11.2022 To co dokładnie za profil eufo głównie? Tak mnie to ciekawi 😁 RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - fiodor - 22.11.2022 Głównie serotoninowe euforia ala emka RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - dimiliki - 23.11.2022 Opis szczura : Ponad 20 lat stażu z używkami wiek 43 masa ciała 75 kg silny zdrowy osobnik o średniej budowie ciała Stan zdrowia : bez problemów psychicznych , brak nabytych chorób uzębienie nie pełne Doświadczenia Amfetamina - silne uzależnienie Mefedron - kilka razy Metaamfetamina - sporadycznie Thc -sporadycznie knnabinoidy - silnie uzależniony od 6-cl Mdma - Sporadycznie Lsd - sporadycznie Alkohol -regularnie lecz bez znaczącego uzależnienia A-pvp - kiedyś występowało silne uzależnienie 3mmc - za czasów legalu było przyjmowane regularnie 6-apb- było przyjęte raz w dawce 80 mg 5-mapb -zjedzone około 1 g Nikotyna - regularnie Całość dawki w ciągu jednej nocy wyniosła dokładnie 255mg Godzina 20-85 mg Godzina 21-85 mg Godzina 21:40 mg Krótki opis tripa gdyż mało co z wszystkiego pamiętam . Pierwsze efekty weszły po około 40 minutach od przyjęcia oralnie . Odczucia zajebiste nie jestem tego wstanie dokładnie opisać bo mało pamiętam nie wiem czy jest to spowodowane samą substancją czy wypita ilością alkoholu . Szczyt nastąpił po około 1 godzinie i następnie dorzuciłem kolejne 85 mg totalnie nie pamiętam co wtedy odczuwałem ale zabawa była dobra gadka się kleiła słuchaliśmy muzyki ,graliśmy na konsoli . Po 5 godzinach odczuwałem jeszcze upizdolon w głowie , po upływie 6 godzin poszedłem spać nie wystąpiły u mnie problemy z zaśnięciem rano wstałem jak gdyby nigdy nic i miałem lekkiego kaca Dodam jeszcze że przed zaśnięciem odbyłem udany sex ze swoją dziewczyną Poniższe doznania opracowałem na podstawie https://psychonautwiki.org/wiki/6-APB Stymulacja i uspokojenie -czułem jakby miało wejść mdma , niedosyt bo nie chciało wejść lekka stymulacja i odprężenie spontaniczne doznania fizyczne (ciepło , drżenie ) wzmocnione efekty dotykowe : uczucie wilgotnych dłoni Wzmocnienie wytrzymałości : gdy słuchałem muzyki ciało samo mi się gibało podniesiona temperatura ciała : odczuwalnie Wzrok wibracyjny : rotacja obraz drżenie ekranu , zatrzymanie wizualności Nie prawidłowe bici serca : nie zaobserwowano Zwiększone tętno :tak znacznie Podwyższone ciśnienie krwi : nie znacznie Zwiększona potliwość : zaobserwowano Odwodnienie : nie zaobserwowano Suchość w ustach : nie zaobserwowano Trudność w oddawani moczu : nie znacznie Zaburzenia erekcji : nie zaobserwowano Zgrzytanie zębami : sporadycznie Efekty poznawcze Odhamowanie : wyrazie Euforia poznawcza : nie wystąpiło Wzmocnienie empatii i uczuci towarzyskości : wystąpiło delikatnie Wzmocniona kreatywność : nie wstąpiła Wzmocnienie ostrości : wstąpiło odwrotnie Wzmocnienie motywacji : nie wystąpiło Tłumienie pamięci : lekkie problemy z zapamiętywaniem Wzmocnione uczucia muzyczne : wystąpiły znacznie Wzmocnienie osobistego znaczenia : nie wystąpiło Zwiększenie poczucia humoru : wystąpiło Kompulsywne ponowne dawkowanie : występuje ale delikatnie i rozważnie Zwiększone libido : wystąpiło Uważność : nie wystąpiła Przyspieszenie myśli : wystąpiło Zniekształcenie czasu : wystąpiło Mój krótki opis substancji Czas spierdala grubo! Nie jest to do końca to co bym ciał osiągnąć ale cały czas jest wrażenie że to wejdzie . Zjazd to po prostu marsz szarych komórek (cokolwiek to znaczy ) Trzeba się przespać żeby wydobrzeć . Nie jest to spidujące ani euforyczne, ciężko na koniec określić jaka to jest faza wszystkiego po trochu , ale jest duży potencjał podejścia pod mdma jednak to nie to . Uważam że jak to zjem w klubie zrobi kawał dobrej roboty nastawienie jest tutaj kluczowe . W skali o 1 do 10 daje 7,5/10 Dzięki za możliwość przetestowania Escobar i dobrą zabawę z całą pewnością jest godna polecenia ! Co do tolerancji napisze o tym po jakimś czasie badania trwają więc się podoba PIONA RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - tome3eqkks - 24.11.2022 dimiliki super recka RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 24.11.2022 dimiliki Ideolo. Choc mimo wszystko duzo zjedzone jak na jeden raz. Trzeba pamietac, ze to potrafi sie wkrecac do 2h. Wiec, jakby walic to w formie tylko zrobienia testu pod recke, to dorzutka pierwsza najlepiej po 2h wlasnie (jak czujemy, ze jednak za mala pierwsza porcja i dokladka potrzebna 😎) RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - dimiliki - 24.11.2022 Beeniepatu dzięki za uznanie ja osobiście tego nie jadłem ale przeprowadziłem lekki wywiad ze szczurem ( na ile to było możliwe bo szczur zajada 6-apb jak cukierki tak mu posmakowało Przeznaczyłem na to całe 10 g na testy ) Szczur mówi jeszcze że bardzo szybko mu tolerka rośnie i jeszcze dodaje że ma marsz szarych komórek co to znaczy to nie jestem wstanie określić niech każdy sam oceni . Powtarzam mu żeby sobie zrobił przerwy od tego ze 3 dni no ale nie rozumie ! Jak to bywa z Rc nie każdy zna limit i umiar . W każdym bądź razie ... ZAJADA... więc podoba się na pewno . Zeszło dopiero około 2 g wydajne jest porcje 85 mg w zupełności wystarczają Szczur jak sam mi wspominał że gdyby był w klubie mogło by to działać tak jak by chciał i pewnie nie miał by takiej wielkiej ochoty na dojedzenie , ( też zależy od klimatu) . Mniemam że gdyby to było w właśnie wyżej wymienionych okolicznościach ocena była by wyższa . Są jakieś minusy tej substancji jak twierdzi sam badacz ( marsz szarych komórek ) ale to za duża dawka , w każdym bądź razie ze snem nie ma problemu i po przespaniu się wszystko jest ok a to jest bardzo ważne . Na recenzje czekaliście długo lecz chciałem to zrobić konkret RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 24.11.2022 dimiliki no to czysci z sero wiec walic to w ciagu jest, tak naprawde, bez sensu 😎 RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - dimiliki - 24.11.2022 Beeniepatu tak wiem lecz badacz sam swoje testy przeprowadza , nie jest to głupi człowiek poradzi sobie . ilości jakie on spożywa mi się w głowie nie mieszczą i chłop dalej jest normalny Myślę że mu się to podoba dlatego zajada szczególnie że wiem że ma dostęp do innych artefaktów jednak wybiera to jest ok RE: 6-APB - Opinie o produkcie. - SztywnyMisza - 26.11.2022 Przyleciało 6apb testy niebawem Dzieki escobar |